Torej...slavni dvojčici Jst nimam kkšnga posebnega mnenja o njiju mi pa delujeta precej mlajši kot sta Mam pa komentar glede oblačenja - velikrat sploh ne znata prilagodit oblačil svoji postavi
Men sta pa oni dve ful uredu. Njune igralske sposobnosti pa tko no... . Stil mi mata pa res ful hud, sploh Mary-Kate - za Ashley pa se mi zdi da ma ful preresen stil za njeno starost... (Paris ma zdej bivšga od Mary-Kate !)
Ammm tema o teh dveh bejbikah že obstaja ... sam jst je nikakor ne morem najt, ker se ne spomnim naslova ... hmmm ... mogoče znajo zelenčki pomagat ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Meni sta ful luštkane bejbike onidve. Pa še spomine na otroštvo mi zbujata, ker se vedno, ko ju vidim, spomnim na Full House. Kok sta ble luštkane dojenčice in blazno navihane. Pa kooooooook sm jz to rada gledala.
Ja sej men se je tut zdel, sam sm iskala pa ni blo Pa me zanima kakšni se vm zdita, ker enim sta ful ušeč, enim sta pa čist mem Če pa tema že je - even sieena makes mistakes
luštkane sta, dobr najbrž pa res mičken pocukrane.
sicer pa skoz, ko jih kje vidim, dobim občutek, da se oblačta kot bi ble ful starejše, zgledata pa ful mlajše (mogoče je to tak zarad vpliva full housa )