Kdaj bejba postane lahka ?
Pa še to, hotla sem tudi rečt, da bolje, da se "zdivjaš" v mladih letih, ne pa da te meče potem, ko si v resni zvezi!
Ženska s samo enim spolnim partnerjem nikoli ne bo vedela, ali jo lahko pa mogoče drugi bolj zadovolji, ker bo s svojim EDINIM partnerjem sexala samo na en način (s tem ne mislim samo ena poza!!!). Usak moški ima svoj način, pri čemer vidi tudi ženska, kaj ji najbolj paše. Seveda uživaš s svojim partnerjem, vendar mogoče bi te drug pripeljal do bol "močnega" vrhunca.
Ženska s samo enim spolnim partnerjem nikoli ne bo vedela, ali jo lahko pa mogoče drugi bolj zadovolji, ker bo s svojim EDINIM partnerjem sexala samo na en način (s tem ne mislim samo ena poza!!!). Usak moški ima svoj način, pri čemer vidi tudi ženska, kaj ji najbolj paše. Seveda uživaš s svojim partnerjem, vendar mogoče bi te drug pripeljal do bol "močnega" vrhunca.
Shannon napisal/-a:Če obrnem situacijo na tipe: jaz bi tipa s skoraj 15 babami pri 20-ih smatrala za kurbirja in babjeka. Ti pa se mi gabijo. Meni se ta številka ne zdi normalna, pri teh letih pa sploh ne. Lahko da komu se ... Mene bi bilo sram, če bi jih že toliko dala čez. Je pa vseeno bolje, da se skurbaš in zgoniš v zgodnjih dvajsetih, če se že moraš. Po poroki veliko ljudi ugotovi, da so to fazo v mladost preskočili in pač "nadoknadijo". Ampak takrat še kaki otroci najebajo zraven.
se strinjam.starost dvjst let ni nobena velika starost da bi mogu prej počet nevemkaj..sploh ne razumem določenih oseb, ki so mnenja da se je treba zgonit?zakaj se je treba zgonit?a je bistvo mladosti in uživanja sexanje vsepovprek v vsehmožnih stanjih in z vsakim različnim tipom?ne, to je totalno zgrešeno mišljenje.zame pač ni normalen tist ki da do dvsjtga leta deset partnerjev (sexualnih) čez.in take bejbe so zame absolutno lahke, tipi pa kurbirji in če bi vedla da jih je moj meu tok prej bi se prašala kok se mama rada in sigurno nebi bla z njim.mam pa tok spoštovanja do same sebe, da ne bom samo še ena črtica enmu pa lahko zgleda zarad mene kot brad pitt.
in to da se je "treba zgonit" je za lase privlečeno..raj priznajte da vas muca zasrbi in jo an ta način "popraskate".
Aha, pa si pomislna, da mogoce neves, kok jih je meu tvoj partner pred tabo? Mislim, kaj ma to sploh veze, kok sm jih mela jst ali on prej, preden sva bila skupaj? Se zaradi vecje stevilke nemoreva imet rada? Prej je slo sam za sex, zdej gre pa za sex+ljubezen skupaj.
In da pripomnim tole za tipe...Danes skoraj vsak tip pofu** vec k 15 punc do 20ga leta. So pač taki časi. A se je tok težko sprjaznt s tem.
Gre na žur, najde punco, jo pofu** in tako dela vsak petek, soboto. Ja, to delajo danes 16, 17 letni fantje. In med njimi je tudi zmeraj več punc. Samo da tega ne povejo.
In da pripomnim tole za tipe...Danes skoraj vsak tip pofu** vec k 15 punc do 20ga leta. So pač taki časi. A se je tok težko sprjaznt s tem.
Gre na žur, najde punco, jo pofu** in tako dela vsak petek, soboto. Ja, to delajo danes 16, 17 letni fantje. In med njimi je tudi zmeraj več punc. Samo da tega ne povejo.
zakaj posplošuješ?ni vse tako kot ti misliš da je.poznam veliko fantov ki imajo malo številko spolnih partneric, pa še to ni bila večina one night stand, ampak so bile punce.in enih fantov je sam gobec, v bistvu si ga pa še zdrkat ornk ne znajo
aja, moj fant je bil nedolžen, preverjeno in preizkušeno

aja, moj fant je bil nedolžen, preverjeno in preizkušeno

Če bi fanta pustila, ko bi ti povedal, da je imel pred tabo 15 spolnih partnerk, ga že nebi imela dovolj rada. To je pač del njega in če imaš nekoga res rad ga sprejmeš takega kot je.
Priznam pa, da bi pa imela v tem primeru sama s sabo probleme, ker bi mu najbrž težje zaupala in verjela, da sem ravno jaz tista, ki mu pomeni nekaj več. Ampak mislim, da bi pogovor in zaupanje rešila vse.
Priznam pa, da bi pa imela v tem primeru sama s sabo probleme, ker bi mu najbrž težje zaupala in verjela, da sem ravno jaz tista, ki mu pomeni nekaj več. Ampak mislim, da bi pogovor in zaupanje rešila vse.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- tamala_181
- Sramežljivka
missy* napisal/-a:Sem stara 20let, z ne veliko manj kot 15 spolnimi partnerji, pa zaradi tega še nisem lahka. Ko si mlad si neumen, sploh ko enkrat začneš, hočeš sprobat use živo, pa padejo one-night-stand, usaj imam izkušnje. Bolje to, kot pa da bi imela samo enega spolnega partnerja do sedaj. V mladih letih je treba uživat, zdaj pa imam resnega partnerja, zdi se mi, da se številka nebo povišala.
Torej..kdaj je ženska lahka, se ne gleda samo po številki, temveč tudi po njenem obnašanju...vsaj tako mišljenje imam jaz.
no tole men deluje k lahka ženska..pa brez zamere...
Ženska, deklina, bejba,... whatever, postane kurva, skurvana, lahka,... whatever, ko DRUGI tako rečejo, ko jo drugi za tako proglasijo, ko se drugi odločijo, da ni več po njihovih normativih... Jah, takrat postane on lahka, moški pa kurvir.
Kakšna Ženska, deklina, bejba,... whatever je lahko lahka že po morda 2,3 spolnih partnerjev, ker je pač morda ravno naletela na bedaka, ki je potem stegnil zlobni jezik in namesto št.3 rekel št.30 - spet so jo drugi ovrednotili kot kurvo. Isto lahko velja za kurvirja - ker se ni zanimal za žensko, katera se je zanimala zanj, je lahko izpadel največji prasec ali pa celo gej, ker ga ONA ne zanima. Jap, DRUGI povedo kdo in kaj smo in brišejo NAŠ prah
.
Kakšna Ženska, deklina, bejba,... whatever je lahko lahka že po morda 2,3 spolnih partnerjev, ker je pač morda ravno naletela na bedaka, ki je potem stegnil zlobni jezik in namesto št.3 rekel št.30 - spet so jo drugi ovrednotili kot kurvo. Isto lahko velja za kurvirja - ker se ni zanimal za žensko, katera se je zanimala zanj, je lahko izpadel največji prasec ali pa celo gej, ker ga ONA ne zanima. Jap, DRUGI povedo kdo in kaj smo in brišejo NAŠ prah

No, in o meni si nihče, ki me pozna, ne misli da sem lahka, kurva, blablabla.
In za to, kakšna je številka, ve samo par prijateljev/ic, ki pa ne govorijo okol za razliko od drugih. Torej, nekdo, ki me ne pozna, že nebo vedel, koliko sem jih imela. In mi NE MORE rečt, da sem lahka.
In pa JA, poznam dosti tipov, ki ne samo govorijo, vendar so jih dali že čez več kot 15 pri 20ih letih. Kako vem, da se ne hvalijo? V našem kraju se skoraj vsi poznamo, sex ni nič takega.
Sploh pa nevem, kaj mate tok proti temu, da ima nekdo več spolnih partnerjev? Sex je le užitek in nič drugega. Ne rečem, da ni lepše sexat z nekom, do katerega gojiš čustva, vendar je pa vseeno več užitka kot kaj drugega.
Tako kot pravijo, sexaš s partnerjem, fukaš neznanca.
In za to, kakšna je številka, ve samo par prijateljev/ic, ki pa ne govorijo okol za razliko od drugih. Torej, nekdo, ki me ne pozna, že nebo vedel, koliko sem jih imela. In mi NE MORE rečt, da sem lahka.
In pa JA, poznam dosti tipov, ki ne samo govorijo, vendar so jih dali že čez več kot 15 pri 20ih letih. Kako vem, da se ne hvalijo? V našem kraju se skoraj vsi poznamo, sex ni nič takega.
Sploh pa nevem, kaj mate tok proti temu, da ima nekdo več spolnih partnerjev? Sex je le užitek in nič drugega. Ne rečem, da ni lepše sexat z nekom, do katerega gojiš čustva, vendar je pa vseeno več užitka kot kaj drugega.
Tako kot pravijo, sexaš s partnerjem, fukaš neznanca.
sj jz mam tut frendico k je bla že z velikimi pa jo noben nima za lahko ker po osebnosti niti 5% ne deluje lahka al pa stupid.. tut ne naveša se po vsakm..kukr si ti rekla da so te osebe k jih dobr poznaš jih je ona tut al so bli pa frendi al ap biuši itd.. tkod a po en stran te razumm kaj hočš rečt, da lohka tut glede na karaktr eni rečš prej d aje lahka drugi pa tega ne morš rečt..

Obstajajo pa tudi take, ki na skoraj vsaki fešti zabluzijo z drugim tipom, ampak kaj veliko dlje ne grejo. Kako potem okolica označi taka dekleta? Je sploh važno ali pride do seksa ali ne, ali samo to, da je "bila" vsakič z drugim? Kaj menite?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
muse* napisal/-a:ko spije 10 ali več redbull vodk

Pupke, resno, zakaj je tako bolj pomembno stevilo partnerjev, ki jih ima zenska do 20, 30 leta od tega, kolikokrat na mesec je pijana?
V bistvu bi jaz osebno imela boljsi obcutek o zenski, ki ima v glavi poslihtane reci, ampak rada uziva zivljenje in cez vikend poseksa kakega tipa (zascitena, normalno), kot pa o zenski, ki gre vsak vikend ven in se ga napije.
Sex = "brrrrr, buuuuaaa"
Alkohol = "jupiii, sem bila cel maturantski izlet toook pijaaaanaaaaa stara!!"
Najvecji paradoks pri vsem tem pa je, da je taka "lahka" zenska najverjetneje imela veliko manj nezascitenih spolnih odnosov kot takoimenovane "normalne" zenske, ki so imele spostljivih 6 spolnih partnerjev, ampak ker so bili po enem mesecu vsi "resni", je bila uporaba kondoma "nesmiselna".

- vojakinja_
- Sramežljivka
ma glede te lahkosti je ful različno mnenje.js sm mela do zdej sam enga spolnega partnerja...pa skoz sam poslušam da morš čim več sprobat, ko si mlad. js se s tem glih ne strnijam najbolj. ok ljudje smo itak naravnani, da v vseh stvareh stremimo k boljšemu, vedno se postavlja vprašanje, kaj pa če... in odgovor na ta kaj pa če je, da prideš lahk res na kej ful boljšga al pa na kej ful slabšga!!!
tk da js vztrajam pri tem,da je odvisno od karakteja ženske, pa od okolice, ki ta naziv lahka spravi ven.
dejstvo je pa da je dost moških, ko jim gre sam za seks pol, ko se pa zresnejo bi meli pa žensko, ko je med tapridnimi (in še ni mela dost spolnih partnerjev)
tole 10 pri 20 je pa kr mal prehudo-to je moje mnenje!!!
če maš te spolne partnerje v resni zvezi ni problem...lahka je tista ko jih menja, ko gate in ni z njimi v resni zvezi, ampak kr od enga do drugega.
tk da js vztrajam pri tem,da je odvisno od karakteja ženske, pa od okolice, ki ta naziv lahka spravi ven.
dejstvo je pa da je dost moških, ko jim gre sam za seks pol, ko se pa zresnejo bi meli pa žensko, ko je med tapridnimi (in še ni mela dost spolnih partnerjev)
tole 10 pri 20 je pa kr mal prehudo-to je moje mnenje!!!
če maš te spolne partnerje v resni zvezi ni problem...lahka je tista ko jih menja, ko gate in ni z njimi v resni zvezi, ampak kr od enga do drugega.