Ja, jz pa smrčim, sploh če nekako čudno ležim. Pol me pa partner butne al pa kaj, pa je okej. On pa tudi kdaj pa kdaj smrči.
Jaz sem se odločila, da bom šla na operacijo, ker je zoprno in moteče za drugega, ki leži poleg tebe, pa četudi ne smrčiš glasno, najbolj pa mi gre na živce, ker se zbudim, ko me premetuje ali pa opozori, da se naj obrnem.
js ne smrčim, fant tud ne. kdaj pa kdaj dost naglas diha no, sam tist itak sam zvečr slišm če prej zaspi kt js.
mi je pa to dost bedn ker js ne morm zaspat če edn zraun mene smrči. ker pr nam fotr smrči še pa še enkat vem na morju je od strica žena smrčala js pa nism pa nism mogla zaspat.
Tonja napisal/-a:Ja, jz pa smrčim, sploh če nekako čudno ležim. Pol me pa partner butne al pa kaj, pa je okej. On pa tudi kdaj pa kdaj smrči. Jaz sem se odločila, da bom šla na operacijo, ker je zoprno in moteče za drugega, ki leži poleg tebe, pa četudi ne smrčiš glasno, najbolj pa mi gre na živce, ker se zbudim, ko me premetuje ali pa opozori, da se naj obrnem.
js mam isto težavo... Se morm pozanimat koko je z operacijo ja...
moj fant tud smrci, sploh ce gleda tv na hrbtu pol pa smrcat zacne in ga jaz butam. pol se pa zbudi pa rece zakaj ga butam ce gleda televizijo ce dobro spim ga itak ne slisim, drgac je pa kar motece in imava rokoborbe ponoci
Jst menda ne smrčim Usaj noben mi še nikol ni reku. Tud moj ne smrči..učas sam tko mal stoka oz. piska Pr njemu me ne bi motil tud če bi smrču..sam k pa moj brat smrči mi gre pa tko na živce , skos ga za nos stiskam pa čist nč ne pomaga.
Moj dragi pa zna kar fajn smrčat, tko da morem zaspat pred njim, drugač bolj malo spim Sem mu pa pred kratkim kupla magnetek za na hladilnik, gor sta dva levčka ko spita, spodaj pa piše LJUBEZEN PREMAGA VSE; CELO SMRČANJE