Hm, malo je zasmrčal tko čist potiho, ne moteče, ko sva enkrat spala skupaj, pa ga imam tako ali tako na sumu, da se je malo hecal. Skratka ni me motilo, smešno mi je bilo in hvalabogu da ni popoln, zato ga imam še raje
kar se mene tiče baje da ne smrčim(po zagotovilu dragega), on tudi ne edino če zaspi na hrbtu, pa še takrat ni ravno moteče.pogovarjala pa sem se že o tem kaj narediti če partner smrči, ponavadi pomaga če ga predramiš da se obrne v drug položaj pri enih pa enostavno nič.
Baje ne smrčim (vsaj moj dragi se nič ne pritožuje), pa zato včasih smrči on, kadar zaspi na hrbtu. Če je res moteče, ga samo mal uščipnem in se obrne na drugo stran in tako oba mirno spiva naprej...
Ne smrčim ampak vsake toliko časa izustim kakšen zvok (kot bi hotela kej povedat pa sam nekaj zamomljam), ki me pa takoj prebudi k se kar ustrašim hehe
baje da ne smrčim, sam včasih kekšne zvoke spuščam, najbrž ker kaj tazga sanjam al pa mam sam zamašen nos
če pa bi moj fant smrčal me ne bi motlo, kr ful nič ne slišim ko spim
ja pravi mož da smrčim, čeprav sem mislila da ne
pred leti ko sem bila otrok sem blazno smrčala, ko pa so mi odstranil mandlje in žrelnico se je to zaključilo in sem mislila da jaz tega ne počenjam.
moj mož mi je to dokazal tako, da me je posnel, kajti vedno sem se kregala čez njega in njegovo smrčanje, sedaj sem pa rajši tiho
januška napisal/-a:ja pravi mož da smrčim, čeprav sem mislila da ne pred leti ko sem bila otrok sem blazno smrčala, ko pa so mi odstranil mandlje in žrelnico se je to zaključilo in sem mislila da jaz tega ne počenjam. moj mož mi je to dokazal tako, da me je posnel, kajti vedno sem se kregala čez njega in njegovo smrčanje, sedaj sem pa rajši tiho
he he..v cem je ze finta? nekaj na koncu jezika se trese al kaj ? pol se pa cuje kot da je potres
Jaz sem bla tudi 100% da ne smrčim pa moj pravi, da kdaj pa kdaj malo potegnem, ampak baje redko. Tak da... Drugače pa zna on kar konkretno zasmrčat, ampak mene to ne moti, me skoraj bolj moti, če je tiho, ker takrat mislim, da ne spi.