*Selena* napisal/-a::) Ve se v kakšnem pomenu besede je bla uporabljena beseda "prisiljeni"
no jst ne zastopm v kakšnem

Dagi napisal/-a:norolescentka napisal/-a:*Selena* napisal/-a::) Ve se v kakšnem pomenu besede je bla uporabljena beseda "prisiljeni"
no jst ne zastopm v kakšnem
tud js ne...

tko ot tukej ni rečeno, da vsi zakon spoštujejo...če mal pogledate boljš, se kar dobro vidi da ne...zadnjič sem bla v franci an balanci in morm rečt da so notr pred wcji kar ležali čiki po tleh, pa tud so se nadjli kšni ki si jih vidu kadit.med drugim je bil wc do konca zakajen.ampak s tem se ne strinjam, sploh zato ker so bla meter stran vrata za na teraso, kjer si lahko kadil
 tko ot tukej ni rečeno, da vsi zakon spoštujejo...če mal pogledate boljš, se kar dobro vidi da ne...zadnjič sem bla v franci an balanci in morm rečt da so notr pred wcji kar ležali čiki po tleh, pa tud so se nadjli kšni ki si jih vidu kadit.med drugim je bil wc do konca zakajen.ampak s tem se ne strinjam, sploh zato ker so bla meter stran vrata za na teraso, kjer si lahko kadil  

/konc ot z moje strani.
 /konc ot z moje strani.
no, kje smo ostal??da nekater tobačni zakon pač spoštujemo, nekateri pa ne...jah, tko pač je, je zmer blo in zmer bo.
 pa tud tko, če je zakon je pač zakon...se ga pač spoštuje.
 pa tud tko, če je zakon je pač zakon...se ga pač spoštuje.

in ja, če nam paše kadit lahko kadimo in pijemo kavo s frendi, ker imamo take frende ki ne težijo tko kot nekateri vi.v življenju mi nikol noben ni reku, in vem da mi tudi ne bo naj bom v kkšnem nekadilskem kotu, ker mam pač ok kolege ki se ne sikirajo zarad vsazga najmanjšega drekca
 in ja, če nam paše kadit lahko kadimo in pijemo kavo s frendi, ker imamo take frende ki ne težijo tko kot nekateri vi.v življenju mi nikol noben ni reku, in vem da mi tudi ne bo naj bom v kkšnem nekadilskem kotu, ker mam pač ok kolege ki se ne sikirajo zarad vsazga najmanjšega drekca 
*Ancy* napisal/-a:http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=18&c_id=69579
ka pravte na to? js mislm da tisti k kadijo bodo itak še naprej kadil.. men se zdi to tko mal brezveze!