prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače
Zaklenjeno

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%

Skupaj glasov: 346

norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

*Selena* napisal/-a::) Ve se v kakšnem pomenu besede je bla uporabljena beseda "prisiljeni"

no jst ne zastopm v kakšnem
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

norolescentka napisal/-a:
*Selena* napisal/-a::) Ve se v kakšnem pomenu besede je bla uporabljena beseda "prisiljeni"

tud js ne...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Ne vem,ce so bli glih prsiljeni,ampak velik mojih prijateljic, ki so kadile,so se odločile zdaj nehat.Kar se mi zdi ful dobr za njih!In sm vesela.
Uporabniški avatar
*Selena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Selena* »

Dagi napisal/-a:
norolescentka napisal/-a:

tud js ne...

Če velja pač nek zakon, se moraš temu podredit. Tut na avtobus vstopaš skozi prva vrata ker pač tko je. Zdej maš pa na izbiro a se boš vozu z avtobusom al pa ne, če ne boš upoštevu teh pravil. In glede protikadilskega zakona je tut tko. Mogoče je bla beseda prisiljeni res mal pregroba :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

uf, neštetokrat sem na busu vstopila na zadnjih vratih, pa sem se vedno peljala :D tko ot tukej ni rečeno, da vsi zakon spoštujejo...če mal pogledate boljš, se kar dobro vidi da ne...zadnjič sem bla v franci an balanci in morm rečt da so notr pred wcji kar ležali čiki po tleh, pa tud so se nadjli kšni ki si jih vidu kadit.med drugim je bil wc do konca zakajen.ampak s tem se ne strinjam, sploh zato ker so bla meter stran vrata za na teraso, kjer si lahko kadil :roll:

aja selena, sej zakon NE PREPOVEDUJE KAJENJA IN UPORABE TOBAČNIH IZEDLKOV, da bi na podlagi tega mogu nehat kadit..prepoveduje pač na javnih zaprtih placih.in glede na to da je summer time, se ne čuti kšnih posobenih trenj glede tega.tko da tud ne razumem čemu "prisiljeno" prenehanje kajenja.sej je dobro za osebe, itak...ampak vseeno.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*purple* napisal/-a:uf, neštetokrat sem na busu vstopila na zadnjih vratih, pa sem se vedno peljala :D

temu se pa reče osnovna (ne)kultura človeka! :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne, ampak nepotrpežljivost čakat stare mame da se zgužvajo na bus in pa pomanjkanje denarja :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*purple* napisal/-a: pomanjkanje denarja :wink:

kulturen človek si privošči tisto, kar lahko plača...ostali so tatovi... :wink:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

popolni ot, ker mam jojchie-ja in purple čist poln k... že: najbolj kao "kulturni" najbol kradejo ( politiki, smetana slovenska lalala) zato se vstopanje pr zadnjih vratih ne more s tem primerjat!

no, kje smo ostal??da nekater tobačni zakon pač spoštujemo, nekateri pa ne...jah, tko pač je, je zmer blo in zmer bo.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja jochie, vsake teme pa res ni treba zasvinjat :wink: /konc ot z moje strani.

no, kje smo ostal??da nekater tobačni zakon pač spoštujemo, nekateri pa ne...jah, tko pač je, je zmer blo in zmer bo.

ja in to gre men osebno kot kadilki tud zlo na k***c..vse lepo in prav, se umsko pripravim na to da ne bom smela notr kadit, potem pa pride primitivc s cigaretom mi mahat pred nosom :evil: pa tud tko, če je zakon je pač zakon...se ga pač spoštuje.

zanč sm pa brala, pa ne razumem čist tega podatka, da lahko inšpektor ko na prizorišču uhvati enga kadilca, napiše samo najmanjšo kazen, tako njemu, kot natakarjem in lastniku lokala.sploh nevem v čem je zdej point in kako definirajo kršitve :?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

zadnjič sem bla v KUDu. smrdelo je not po švicu za znoret. prej tega nikoli nisem opazla. vsekakor raje voham dim kot švic pomešan z mnozico različnih osladnjih parfumov. pa še na umetni megli so prej prišparali.
**nana**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a **nana** »

prej bi lahko kaj drugega prepovedali ko kajenje.. krneki ..
mi ni všeč lih ta zakon..ker se mi zdi vse skupaj malo glupo :S
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *belina* »

Kok se mi zdi glupo to, k zdej folk pred lokali stoji in stoje "srkajo" tisto kavo. V naši ulici je en lokal, in vsakič ko grem mimo se tam zbira gruča kadilcev... jao, zgledajo k klošarji s tistim kozarcem in čikom v roki. A so res taki odvisniki, da ne morejo s frendi popit tisto pijačo brez da bi takoj laufali ven
na čik :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa ej, kaj to sploh tebe ma za motit??pa naj stojijo, sedijo, ležijo, prdijo delajo kar čjo, to ni tvoj problem.mislm s čim vse se ljudje en obremenjujete? :roll: in ja, če nam paše kadit lahko kadimo in pijemo kavo s frendi, ker imamo take frende ki ne težijo tko kot nekateri vi.v življenju mi nikol noben ni reku, in vem da mi tudi ne bo naj bom v kkšnem nekadilskem kotu, ker mam pač ok kolege ki se ne sikirajo zarad vsazga najmanjšega drekca :)
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Po mojem skromnem mnenju je pocasi napocil cas, da se ta tema zaklene. Kot sem ze v eni drugi temi napisala - a morate res vsako kost, ki se vam vrze oglodat, ko pa jo zmanjka pa se kak kamen zraven? Niti malo ne razmisljate s svojo glavo?

Kadilci, nekadilci mi je popolnoma vseeno, vsi se repencite in slinite za brezveze! Zakon je sprejet in pika. In komentarji v stilu tega od *beline* nimajo nikakrsne veze s to temo. Ce tebe motijo kadilci pred nekim lokalom in se ti zdijo kot klosarji, odpri temo z naslovom Ali je sprejemljivo stati pred lokalom in piti kavo ali pa Kako huda je odvisnost od nikotina in ali je to povezano s klosarji. Tukaj je bilo govora o protikadilskem zakonu. Naslov teme je [Z anketo] prepoved kajenja tudi v Sloveniji? Prvi post je Objavljen: 24.03.05 @ 22:05 :

*Ancy* napisal/-a:http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=18&c_id=69579

ka pravte na to? js mislm da tisti k kadijo bodo itak še naprej kadil.. men se zdi to tko mal brezveze! :roll:

Da Jocihe-jivih bistroumnih in *Selena* & *purple* z avtobusi sploh ne omenjam.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Zaklenjeno