Damyanchyka napisal/-a:marsikdo se tuk ne vid-pa je bližje doma..pač pomoje je stvar organizacije..
kolikokrat po koliko časa se pa potem vidita?
*Diar* napisal/-a:uh jej..no važno da je zdaj doma..moj je mel pa prometno v sredo..in ubija me ker nisem ob njemu..![]()
Lillu napisal/-a:Midva z mojim sva bla zdele pol leta narazen (od februarja), ker je bil na Kosovu..pač vojak je in so imeli misijo..je blo kar stresno, obiskala sem tut psihologa ker nisem zdržala tega pritiskače nebi imeli dol interneta da bi bla na msnju bi pomojem kr fino znorela
Dead_kid napisal/-a:Sva narazen okrog 30 km, pa sva skupaj že 15 mesecov. In nama očitno gre, res jst ga mam tok rada, da mi razdalja ne predstavlja ovire.
no angel napisal/-a:Dead_kid napisal/-a:Sva narazen okrog 30 km, pa sva skupaj že 15 mesecov. In nama očitno gre, res jst ga mam tok rada, da mi razdalja ne predstavlja ovire.
Draga moja, ne mi zamert, sam 30km ni nobena razdalja.Tud moj bivši je bil prib. tolk stran od mene, pa sma se vedno lahk normalno videvala. Pa moj zdejšnji (dokler ga še mam) je precej stran od mene (enih 100km), ampak tud to za mene ni zveza na daljavo.