Damyanchyka napisal/-a:marsikdo se tuk ne vid-pa je bližje doma..pač pomoje je stvar organizacije..
kolikokrat po koliko časa se pa potem vidita?

če nebi imeli dol interneta da bi bla na msnju bi pomojem kr fino znorela

*Diar* napisal/-a:uh jej..no važno da je zdaj doma..moj je mel pa prometno v sredo..in ubija me ker nisem ob njemu..![]()
Lillu napisal/-a:Midva z mojim sva bla zdele pol leta narazen (od februarja), ker je bil na Kosovu..pač vojak je in so imeli misijo..je blo kar stresno, obiskala sem tut psihologa ker nisem zdržala tega pritiskače nebi imeli dol interneta da bi bla na msnju bi pomojem kr fino znorela
Sam pri njegovem poklicu je pač tak, nikol ne veš kdaj bo mogu kam it, pa za kok časa ... Js ne vem če bi zdržala kej takega, nism dovolj močna oseba.
No pa sej, me veseli da bosta vsak čas lahk spet skupi.
Sm ful vesela za njega in vesela zato, ker mi to daje upanje, da ljubezen res lahko premaga vse, po drugi strani si pa vseen mislim - kdo ve če mu je ona bla tam res zvesta, če ga ma res tak rada ... Pa tud, kaj bo potem, po tem letu, ko pride on nazaj? Tole je težko, sploh zato, ker je med njima res OGROMNA razdalja. Sej edina možnost je itak da se nekdo izmed njiju preseli k drugemu (reku je da bi on šel tja), sam vseen morta najprej oba študij končat, kar še bo kr trajal vsaj ena 4 leta. Js se vsekakor ne bi šla take fore, ker vem da bi preveč trpela. Dead_kid napisal/-a:Sva narazen okrog 30 km, pa sva skupaj že 15 mesecov. In nama očitno gre, res jst ga mam tok rada, da mi razdalja ne predstavlja ovire.
Tud moj bivši je bil prib. tolk stran od mene, pa sma se vedno lahk normalno videvala. Pa moj zdejšnji (dokler ga še mam) je precej stran od mene (enih 100km), ampak tud to za mene ni zveza na daljavo.no angel napisal/-a:Dead_kid napisal/-a:Sva narazen okrog 30 km, pa sva skupaj že 15 mesecov. In nama očitno gre, res jst ga mam tok rada, da mi razdalja ne predstavlja ovire.
Draga moja, ne mi zamert, sam 30km ni nobena razdalja.Tud moj bivši je bil prib. tolk stran od mene, pa sma se vedno lahk normalno videvala. Pa moj zdejšnji (dokler ga še mam) je precej stran od mene (enih 100km), ampak tud to za mene ni zveza na daljavo.