Kontracepcijske tabletke
Zdaj sem malo brala to temo za nazaj in sem videla, da ste dekleta pisale tudi o tem problemu, ki ga imam jaz sedaj. Opazila sem, da so nekatere tudi med tem, ko so začele kar takoj jemati naslednjo škatlico (da bi prestavile M) M vseeno dobile in se je pol za naslednjo M nekaj zaštrikalo.
Zdaj sem pa v dvomih a prestavljat ali ne.

Zdaj sem pa v dvomih a prestavljat ali ne.
Make me.
^Ti kar lepo nadaljuj z novo škatlico in ne spuščaj dnevov (da danes ne bi vzela, ampak šele jutri)!!
Tudi če ne boš šla tja kamor imaš namen in če bi želela imeti M, pač nehaš jemat, nardiš 7-dnevni odmor in si jo s tem prestaviš le za par dni. Če hočeš obdržati ustaljen ritem dnevov, pa jih jemlji en teden, tako da boš M še zmeraj dobila na tisti dan kot do sedaj
Tudi če ne boš šla tja kamor imaš namen in če bi želela imeti M, pač nehaš jemat, nardiš 7-dnevni odmor in si jo s tem prestaviš le za par dni. Če hočeš obdržati ustaljen ritem dnevov, pa jih jemlji en teden, tako da boš M še zmeraj dobila na tisti dan kot do sedaj

Mene pa nekaj zanima....npr. punca želi prestaviti mestruacijo in namesto 7 dnevnega premora začne jemati naslednjo škatlico.
Ali lahko to škatlico potem poješ do konca?
To se pravi, da si 2 meseca brez menstruacije. Se tukaj lahko pojavi kakršn koli problem?
To se pravi, da si 2 meseca brez menstruacije. Se tukaj lahko pojavi kakršn koli problem?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
*_nincy_* napisal/-a:Mene pa nekaj zanima....npr. punca želi prestaviti mestruacijo in namesto 7 dnevnega premora začne jemati naslednjo škatlico.
Ja, maksimalno 1 škatlico lahko brez problemov poješ