Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Kaaaaj, a to ti je rekla? :roll: In zakaj pol sploh svet tm, uni razbacani bilderji ne rabjo pomoči.

U našmu fitnesu maš obvezn en uvajalni trening, še predn se sploh upišeš, kjer greš z inštruktorjem skoz use naprave, da ti razloži kako pa kaj. Drgač so tm bl u popoudanskih urah, sam učas pa tut dopoudne in jh zmer loh karkol uprašaš, al pa če rabš kej za pomagat, ni panike, pa tut sami ti kej povejo, če naprimer narobe delaš...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

OK, men bi pomoje tko dop*****l če bi hodila v tak fitnes k ti Tihana. Edin prov, da gres preč. Še tistih 7000 sit je blo preveč. A ti loh reče, da kr sama poštudiraj. :eek: Ne morem verjet, da obstajajo taki. Sej s takmu odnosom ji bo kmau propadu fitnes. Pr nas loh trenerja kadar kol, kar kol prašaš pa ti zmeri rade volje pove pa pokaže.
petar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: metropola-LJ

Neprebrana objava Napisal/-a petar »

*TIHANA* napisal/-a:zivjo

nekaj casa sem hodila k nam na fitnes, vendar je bilo tako nestrokovno da sem sklenila da ne bom vec hodila kljub nizki ceni (7000sit mesecna)...

rada bi hodila v Lj, odlocam se med sokolom in kot sem prebrala je sunny tudi ok? kaj pa konex, je katera tja hodila kdaj?

toliko je fitnesov da res ne vem za katerga se odlocit :roll: ...

jst že 6 let hodim v tivoli in mi je zakon. naprav in trenažerjev& uteži imajo kolikor hočeš. če imaš karto za sokola lahko hodiš v tivoli, v stožice ali pa na vič v fitnes. včasih sem hodil dopoldne okoli 11 in je ful malo ljudi. zdaj pa zaradi službe kasneje 18-19, ampak vseeno ni neke velike gužve. pač včasih so dnevi ko je več ljudi. folk je tudi OK.
sem se tud jst lani zanimal za sunnyja ker živim 5 min stran, pa me je receptorka peljala na ogled. dosti večji poudarek je na aerobni vadbi kot na samem fitnesu. njihov fitnes je porazen!! da ne omenim da mi je skoz težila da naj bo ogled čim krajši ker MOTIM !!! ostale člane, ker imajo radi zasebnost. idioti!
njihove cene so približno dvakrat višje od ostalih fitnes centrov. konex je menda tud v redu. razen majhnih privat fitnesov je vsaj zame Tivoli (sokol) best bang for your buck. :gut:
going down... into the blue
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mash@ »

Tud jest sm pri Sokolu in mi je zakon! V Sunnyju folk na napravah sedi in se pogovarja, ap ful cajta so, medtem ko v Sokolu folk oddela svoje pa zamenja napravo in mi ni blo še nikoli čakat, pa sem bla že ob veh mogočih urah. Pa še ugodno je.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IZABELA »

Mene pa zanima, če ma kera kakšne izkušnje s Panterjem (Lj). Zdej majo eno akcijo v sodelovanju z Žurnalom, vadba se začne 16.4. pa do 15. 6. , kokr sem jst razumela je to bolj celovit pristop kot samo fitness, bolj na to varianto osebnega trenerja, plačaš za en mesec, dobiš pa dva, tko da pride 49,90 € za oba mesca + še članarina 16 €. Men se zdi to ful ugodno, vsaka informacija dobrodošla, prav tako pa če bi kera hotela hodit, bi se lahko zmenile, zarad družbe....
Siss
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Siss »

Jaz sem se prav danes vpisala na fitnes v Bit-a v Štepanjskem naselju. Ali ima kdo kakšne izkušnje z njim in pa zanima me, katere so najboljše vaje za zmanjšanje obsega stegen ter odvečna prtljaga na bokih. Hodila bom štirikrat na teden, zato me zanima malo kako in kaj - drugače me pa danes noben ni povohu na fitnesu (bilo nas je zelo malo - približno 6), predstavitveno turo pa dobim šele v sredo zvečer.

Hvala za informacije in lep pozdrav
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

jst sm se vpisala v fitnes fit&fan pri pop tv-ju. gužve ni, prostor je klimatiziran (za razliko od tivolija kjer sem se poleti kuhala not) pa še enkrat na mesec ti pripada osebni trener... poveš mu, kaj bi rada oklestila in ti on napiše vaje, ki jih moraš delat in enkrat na mesec se dobita in predebatirata kakšni so rezultati in če bi bilo treba kaj spremeniti
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Lih dons sm šla s kolegom v fitnes, k on tm ene pozna, p so naja zaston šenkal notr... em ya bila sm na kolesu, pa na unmu, k se dviguješ... un je pa ene uteži dvigal :mukkies: ... bla sva not 1 uro pa sm čist hin :buhu: :lol:
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Hodi kdo v Pristan v MB?

Meni je ful dobro tam...
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Jaz sem lani hodila nekaj casa v Pristan in moram povedati, da sem bila ful zadovoljna tam. Dober pristop, trener nama je s kolegico vse razkazal, res pohvalno :zustimm: pa se cena je cisto prevec ugodna.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Midva z mojim sva se pa učeri odločila da dons začneva. On more na teži pridobit, js pa mal zgubit oz. se preoblikovat. Pa oba bova še spremenila prehrano.
Hodila bova pa kr v Sunnyja. Upam, da nama bo kul in da bova dolg hodila... da ne bo sam stran vržen keš. Bova pa oba prvič začela s fitnesom.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

Jaz bi sam vprasala tiste, ko ste ble ze kdaj v Mb v Pristanu, kak je kaj tam? namrec korenito razmisljam o tem, da bi se vpisala pa me zanima, ce se tam splaca...pa kak je recimo s tem, da bi se srecal s kakim trenerjem, da bi ti malo svetoval...a je to vkljuceno v ceno ze ali kak? :oops: :D
Why be an angel when I can play god?!
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

^^ Jaz sem bila tam. Je cisto ok, vcasih malo prevec guzve. Zdaj odvisno kdaj hodis in kak mas cas.
Je pa tam "glavni", ki ti vse lepo pokaze, po zelji in za doplacilo pa se sestavi program vaj ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

koliko pa kaj je to doplacilo? :)
Why be an angel when I can play god?!
Uporabniški avatar
||MuCkAa