Poletne avanture
- metuljčica*
- Cosmofrik
Js sm tut za, use kul, sam dejstvo, da je to avantura, mi do zdej nekak ni šlo skoz ... zame ni nikol SAMO avantura in se mi zadeva tle takoj zakomplicira.
Tko da - če se začne kt poletna avantura in se prenese še u ostale letne čase bi blo men dost lepš.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Sramežljivka
Hm, let`s see.
French kiss pa božanje pa to je bilo najboljše s Francozom
, bila sem tudi z dvema Italijanoma (ne naenkrat
), Nemcem, Špancem (ki je bil fifty Španec fifty Francoz) in trije angleži (dva sta padla v treh dneh, ko sem bila v Londonu
ampak valda ne naenkrat), eden pa v eni tipični angleški pivnici v enem malem mestecu (niti ne vem imena, ker smo samo žurat šli tja, nič več). Aja, pa samo z enim Angležem sem šla do konca, z vsemi ostalimi ni bilo več od poljubljanja.

sama še žal(ali pa tudi ne. .še ne vem
) nisem mela nobene poletne avanturce. . ampak morem pa priznat. . .kok so pa italijani dobri. .. oni pa res znajo pihat na dušo. ....uh:respekt: . . . .em bla s šolo tam, tak da nisva prišla nič dlje kot od pihanja na dušo...pa še bolj sramežljiva sem bla. . .ampak. . .HUDOOOOOOOOOO. . .če bi slovenci znali tak laskat puncam....uh. .. . 

- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj