da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Tigi napisal/-a:Moj sploh ne kadi pije pa itak občasno...in ko je vse to kull je tk dobra, da se neda povedat.

pa učas še kšno konzervo z ananasom 'ponesreč' odpreš.. velikrat se zgodi, da sperma sploh nima okusa..ne grenko, ne sladko..tko nevtralno..takrat mi je najbol :P
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja lahko tudi z ananasom...
Meni ima včasih tak dober okus nevem neki posebnga...včasih se pa prov zrukam ko je grenka ampak ko gledam kaj je jedu mu ne pride meni v usta...

Všeč mi je ker tudi malo spremlja kaj je...
Sem pa enkrat pogoltnla spermo od enega k je kadil in sm mislila, da bom bruhala... :? Dober, da moj ne kadi :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

em. danes pa sm mu ga z usti in z roko.. in mi je reko, ej mala, pazi, ko sm ga mela v ustih.. in ga dala vn lepo vzela v roke pa končala.. sem pa dobla tut mal v usta in je bla danes sperma kr dobra.. res :oops: :)
wanna fuck.. now!. *
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

tud moj mi dostkt v usta spusti in ne pogoltnem, ker mi je zanič... tako da mu ga še malo na easy fafam in počasi spuščam spermo iz ust.
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy_back »

en to ni nč ogabnga...newem...je pa mela sperma fulll dobr okus po tem k je jedu ananas....mmmmmm :twisted:
Blondes have more fun
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Js osebno tega ne delam in tut ne maram delat, samo če pa mu tko mal pride vmes ane k ga mam u usth, mi je pa navadn.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

sploh ne vem, kaj se vedno dela cela znanost okoli tega. kot je že kepka rekla: komur paše nej pogoltne, komu ne pa pač ne. orgazem je orgazem pa če pogoltneš al pa ne.
men sam ni jasno tole izpljuvanje: če je enkrat v ustih je itak vseeno ali se pogoltne ali ne, ker bo itak že okus v ustih. pa sperme res ni velik, tko da tut če se pogoltne, je vsega lih za ene 2 požirka, no.
...just breathe...
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Schpella »

Js tud nisem drugač ravno ljubiteljica tega...samo če se pa nardi, pa ne zganjam panike :cool:
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajčica* »

...
Zadnjič spremenil zmajčica*, dne 01. Sep. 2009 23:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

zmajčica* napisal/-a:ok mal neumno vprašanje, ampak upam da se mi oprosti, glede na to da sm začetnica :) ko pravte, da vam ni fajn v usta a ne, kako pol izvedete naprej da mu pride? si sam, po vašem telesu? ve dokončate z roko, in kam potem? ali pa tudi če recimo pri penetraciji ne spusti v vas, kako konča? res me zanima, hvala za odgovor.lp

Če ne v usta, potem pa v oko (ali lase)! :twisted: :D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

js sm mela na zacetku ful odpor ze do samga "fafanja", kasnej, postopoma pa sva zacela bl na hard. najprej sm mu ga samo pač lizala, pol mi je spustu v usta, ampak nism pogoltnla, sem vn plunla :) kasnej mi je pa reku, da ma željo, da pogoltnem in zdj to velikrat prakticirava... :D okus sperme je pa tko tko...odvisn kdaj, enkrat je dobra, enkrat pa cist cudn okus...vecinoma se da prezvet :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

miteq napisal/-a:
zmajčica* napisal/-a:ok mal neumno vprašanje, ampak upam da se mi oprosti, glede na to da sm začetnica :) ko pravte, da vam ni fajn v usta a ne, kako pol izvedete naprej da mu pride? si sam, po vašem telesu? ve dokončate z roko, in kam potem? ali pa tudi če recimo pri penetraciji ne spusti v vas, kako konča? res me zanima, hvala za odgovor.lp

Če ne v usta, potem pa v oko (ali lase)! :twisted: :D

aaa lase :twisted:
ja zdej odvisno v kakšnem položaju si ko to počneš.če mam jst možnost na trebuh potem a trebuh, če sm pa kako drugač, pa kamr nanese :D in čeprov bom zmeri umikala glavo, mi bo direkt v lase nanesl :D
drgač pa ok, sperma kot sperma ampak ful dobra pa spet ni. :eek:
preživet se da, da bi pa komi čakala da dobim dozo, pa res ne.
je pa kukr kdaj, enkrat sem enkrat tja...Odvisno..
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Meni mi to ni ušeč in niti ne prakticirava kej preveč tega. Če pa že, pa ne pogoltem ampak pol izpljunem ven.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

jaz pa vedno pogoltnem, to je del njega...tistega, ki ga ljubim v vseh pogledih...
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajčica* »

kam pa izpljunete? men se zdi skor bol ogabno, da tko da po njegovem pa še vse okol teče, kot pa da pogoltnem :)
Odgovori