da mu pride v usta
da mu pride v usta
sem uporabla iskalnik, pa nisem našla teme, ampak mislim, da je nekoč že obstajala. Pisala sem v temo sperma, pa nišče ni odgovoril, zato odpiram novo temo.Torej mene zanima kako naj se znebim tega predsodka, da fantu pride v usta. Meni je to namreč nagravžno, ampak fant pa si ziher tega želi. Rada bi mu ustregla, ampak ne bi rada potem bruhala zraven njega. Kako ste ve to premagale?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Ja ne vem, jaz sem imela isto nagravžen občutek prvič...Pa sem preživela in si rekla da je to del njega in da ziher ni tako hudo...Sem pa imela robček zraven, pa itak sva se o tem prej pogovorila,tako da je vedel kaj me muči...No potem nisem pa imela več nobenih problemov pri nobenem fantu,nikoli...Okej, imela sem itak samo dva fanta pri zdajšnjem pa tega še nisva počela...Zdej tega ne bi storila več edino,če bi njegova sperma imela kak nagravžen okus...Drugače ga pa nima. Brez skrbi. (razen če tvoj fant obromno pije in kadi).
srčica* nic naj se ti ne gabi. To je samo tekocina in nic drugega. Tako kot je tvoja tekocina njemu samo tekocina. Problem je le, ce je on kadilec. Moj prejsnji fan je bil res heavy smoker in sm mu pac rekla: sori ampak tole ne morem pogoltnit. Ce je bil kaksen dan ko smo potovali in mu ni pasalo kaditi in je zauzil le velike kolicine soka in vode je blo pa vse okej. Pogoltnit res ni problem, ce ni tisti dan kadil/ pil alkohola (pivo fuj!) pa se manj imata za pocistit
Ce ti je pa okus nagravzen ze ko mu pride v usta pa samo izpljuni (sej ne bos bruhala, sej si big girl) 

There are easier things in life than trying to find a nice guy...like nailing jelly to a tree for example.
Jaz pa sem brala, je ena v Playboy pisala, da ji je bilo tudi negravžno spermo v usta, pol pa je enkrat probala, ven pljunila, pa baje pojedla malo čipsa in ji je bil okus všeč zato baje sedaj ko fantu pride v njena usta, da zraven čips in poje (prosim ne me držat za besedo, tako je pisalo, če pa je res ali ne pa ne vem )
Najprej morš sama pri sebi razčistit, če bi res to rada probala. Kr če ti je nagravžna, boš pri tipu dosegla le obraten učinek, če ti ne bo kul. Najprej jo čist mal probi in če ti bo fejst nagravžna, pol ne sili v nekaj, kar ti ne paše. Fant te bo razumel. Če ti bo pa všeč, pa obilo užitkov
Meni osebno je ful dobra in se mi zdi škoda, da bi šla v "nič".

Meni osebno je ful dobra in se mi zdi škoda, da bi šla v "nič".

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.