zdj ko pa sm se na fanta ful navezala me kr malo "stisne" če se pogovarja s kako mal dlje pa da jo ne poznam in hočm vse takoj vedt od nje
ampak še v mejah "zdravega" ljubosumja

pa vem da me ma rad,pa ne krivim njega za to ampak mi gre enostavno na živce.sta bla kolega neki časa,tko da kdaj govori z njo in sm kr mal ljubosumna sa+ja napisal/-a:uff pr men pa pride obdobje ko sem ljubosumna tok, da grem že sama seb na živce. saj vem, da bi se mogla zadržat, ampak ko mi poči, je
innny-ka napisal/-a:odkrito povedano mam napade lubusumja občasno to pa zarad tega ker nimam zaupanja w moške in ne wem če jih bom kdaj še mela.mam fanta ampak mu ne zaupam ne morem mu.....

Pa vem da me ne bi prevaru z njo al pa kei, sam ljubosumna v tem smislu, da se sprašujem če mu je z mano tut lepo, k vem da z njo mu je blo ful. Pa sm mu napisala to, da razmišlam zdej še o tem k sma se menla pa da je men res lepo z njim in si želim d bi njemu tut blo. Potem mi je pa ful lepo nazaj napisu, da sm najbolše kar se mu je kdaj zgodilo u življenju in da me ma rad iz vsega srca. In da je njegovo srce sam moje.

Men tut ne bi blo to fain poslušat. Sam pr nama je blo včeri tko d sm js naiprei povedala svoio zgodbo o men pa bivšem pa sma debatirala o tem potem sm mu pa rekla da naj še on men pove svoio. Pa mi je. Sam mi je dau pa pr vsaki besedi vedet d me ma nairaiš in da sm js ta njegova in da me ne bi nikol zamenju za katerokoli drugo. Vem da se je meu lepo z njo, js sm se tut mela z bivšim ampak to kar mam zdei pa nočem nikol zgubit. Pa mu verjamem, zaupam mu. Ne vem zkaj bi mi neko neresnico prodaju glede česarkoli. Sei če bi hotu bi lah biu z njo, pa ni. Je moj