avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

No, kot kaže bom res vzela Hondo Jazz. Kok se lepo vozi. :eek: Je pa moje novo življenjsko pravilo: Nikoli nikoli nikoli več francozov :!: :evil:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ej, ma ne kupim več francoza...Še če bi mi ga zastonj dali, ga nebi vozila. :evil: Ne sam da so zanič, še vsak mulc tam na servisu te ma za budalo. Pa p***a, sej nisem blesava, da me bo prepričal, da je kul, če pri obračanju poka v volanu. :evil: Sam naj grejo nekam vsi peaugeoti, citroeni in renaulti. :evil: Niso brez razloga tok poceni. Pa sej že sam če TV gledaš je večina reklam za francoze...s tem da ti dajo še 5k € popusta, pa še Garmin, pa še zeleno pero v rit. :roll:

P.S.: Trenutno sem izredno sovražno nastrojena, ja. :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Kaj pa si gledala...ja to ja Hondo Jazz sam tk...mašina pa to...Kej posebnega?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ma najbrž bom vzela 1.4 motor, 83 konjev. Tista kao športna varianta. ;) Ni neka uber huda mašina, sam za moje potrebe je čist dovolj...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja lepa...ja...saj da je mal športna takoj lepše zgleda...
Ja sej glih dost konjev...

Kaj pa barva? Koliko te pride?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

uf nekateri bmwejci so res za umret hudi. drugače so mi pa všeč rečmo ko predelajo blazno str avto. haha fičota :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Tiavanna napisal/-a:Ej, ma ne kupim več francoza...Še če bi mi ga zastonj dali, ga nebi vozila. :evil: Ne sam da so zanič, še vsak mulc tam na servisu te ma za budalo. Pa p***a, sej nisem blesava, da me bo prepričal, da je kul, če pri obračanju poka v volanu. :evil: Sam naj grejo nekam vsi peaugeoti, citroeni in renaulti. :evil: Niso brez razloga tok poceni. Pa sej že sam če TV gledaš je večina reklam za francoze...s tem da ti dajo še 5k € popusta, pa še Garmin, pa še zeleno pero v rit. :roll:

P.S.: Trenutno sem izredno sovražno nastrojena, ja. :D

Uf, tole si pa zadela. Sm tud jst razočarana nad Peugeotom 206..samo j*** mam z njim... Lepota res ni vse :?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jah, sej mi smo meli tut prej Peugeota 307 SW. Obup. Crkovala elektrika, zanič sklopka,... Zdej mam pa Citroena C2 in v tem enem letu je blo že tok pizdarij...Od menjalnika, motorčka od servota, daljinskega ključa,...In to pri novem avtu. Groza. Takrat sem se pač zapičla v ta C2 in Yaris in ker mi Yaris ni bil ok za vozit sem pol vzela tega. Ma nikol več, res. Pa prou trudijo se, da bi te nategnli. En tak lep (bolj splošen) primer je recimo vztrajnik na 307 SW... Leta 2003 sta BMW in Peugeot začela uporabljat neko novo tehnologijo, ki se je kasneje izkazala za slabo, ker so šli ti vztrajniki falit pri cca 50.000 km (avto ni več speljal). BMW je to lepo priznal in podaljšal garancijo, Peugeot pa še vedno noče priznat napake. Pa na Citroenu so se mi režali v faco, ko sem pršla rečt, da poka volan (kao niso nič slišali in niso hotli niti pogledat, pol k sem zatežila se je izkazalo, da je šel falit motorček od servota) in drugič, ko sem pršla rečt za menjalnik (ni se dalo prestavit v rikverc - si mogu ene 3x spustit sklopko, da se je premaknlo) se mi je tip režal v faco in trdil, da je to normalno pri vseh avtih. Ma res...naj si nekam vtaknejo tiste popuste in Garmine in vse ostalo s**nje. Rajš dam par evrov več in mam neki, kar se mi ne bo kvarlo vsake dva metra. :evil:

Tigi, kovinska barva je 450€, najbrž bom vzela črno. Sicer pa bo moja teta vzela Hondo Civic (sam bo mela mrežico spredaj, ne tiste šipe) in gremo ta teden na testno vožnjo. Tisto pa je mašinca. :D
peter
Sramežljivka
Sramežljivka

Re:

Neprebrana objava Napisal/-a peter »

Mehaniki že vedo zakaj se ti smejijo,.......a ne!

LP
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Očitno so meli res tehten razlog, da so se mi smejali na besedo, ane. Potem ko smo jih prisilili, da so avto dejansko pregledali, so pa ugotovili, da je zvit en zobnik v menjalniku in ni blo več tok smešno.

Pa tko...po tvojem (strokovnem) mnenju je tut normalno, da menjalnik ne gre v rikverc pri novem avtu?

Tko da, prosim, razloži mi ti, ki očitno vse veš.
peter
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a peter »

To ,da bi vse vedu nebi bilo slabo, ampak ti lahko povem punca, da vozim renaulta skoraj dvajset let, ( ne rečem, da ni bilo kakšne okvare), ampak jaz svojega redno servisiram vsako leto in nimam nekih težav
pa imam gor okr. 120.000km prevoženih,z prvim sem imel 145.000 prevoženih z prvo sklopko, na motorju ni bilo dela razen rednih servisov
(to je bil Renault 5 campus 1.2) imamo še - Peugeot 307 in mazdo 323 avtomatic in ni nekih težav, zaenkrat.....!!!
Glej pokvari se lahko vsak avto pa tudi Mercedez , vsi radi vemo, da ni okvar, če pa že pride kakšna pač pride, tu nemoreš nič razen, da avto popraviš ali ga pa prodaš......!
Tak je moj pogled na avte...!!!

LP
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Vsak avto je po svoje dober...nekateri imajo take napake, da se ti potem določena znamka zameri...
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Mogoče že res, da se pri renaultih kdaj kej prej pokvari (ni pa nujno) je pa zato tudi prednost, da so rezervni deli za to znamko bistveno ceneje, kot pa za ostale :) Tko, da si skor na istem.
Če se ti pri audiju kej pokvari, boš dala za en rezervni del celo premoženje...
Med drugimi avtomobili imamo tudi mi doma že vrsto let avto znamke renault in nikoli nismo imeli nekih večjih težav. Čisto odvisno na kak avto naletiš :wink:
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objava Napisal/-a bla bla »

Men všečni avtomobili so BMW X5, Audi Q7, Volvo XC90 tud ni slb, Mercedes SLK 350, potem so pa še razni coupeji k so mi všeč
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

naša družina je mela dolga leta renaulte in vedno so dobro delali. zdej smo prešalatali na BMW in Porsche in ti povem da bi jst osebno mela velik rajš renault kot Porsche-a. deli so gromozansko dragi. in če ti pri porsce-u crkne ena žička ne dela nič. pa še cenej registracija je za renaulta kot npr. BMW in Porsche-a :D

itak BMW so zakon. :D
Odgovori