Jah, sej mi smo meli tut prej Peugeota 307 SW. Obup. Crkovala elektrika, zanič sklopka,... Zdej mam pa Citroena C2 in v tem enem letu je blo že tok pizdarij...Od menjalnika, motorčka od servota, daljinskega ključa,...In to pri novem avtu. Groza. Takrat sem se pač zapičla v ta C2 in Yaris in ker mi Yaris ni bil ok za vozit sem pol vzela tega. Ma nikol več, res. Pa prou trudijo se, da bi te nategnli. En tak lep (bolj splošen) primer je recimo vztrajnik na 307 SW... Leta 2003 sta BMW in Peugeot začela uporabljat neko novo tehnologijo, ki se je kasneje izkazala za slabo, ker so šli ti vztrajniki falit pri cca 50.000 km (avto ni več speljal). BMW je to lepo priznal in podaljšal garancijo, Peugeot pa še vedno noče priznat napake. Pa na Citroenu so se mi režali v faco, ko sem pršla rečt, da poka volan (kao niso nič slišali in niso hotli niti pogledat, pol k sem zatežila se je izkazalo, da je šel falit motorček od servota) in drugič, ko sem pršla rečt za menjalnik (ni se dalo prestavit v rikverc - si mogu ene 3x spustit sklopko, da se je premaknlo) se mi je tip režal v faco in trdil, da je to normalno pri vseh avtih. Ma res...naj si nekam vtaknejo tiste popuste in Garmine in vse ostalo s**nje. Rajš dam par evrov več in mam neki, kar se mi ne bo kvarlo vsake dva metra.
Tigi, kovinska barva je 450€, najbrž bom vzela črno. Sicer pa bo moja teta vzela Hondo Civic (sam bo mela mrežico spredaj, ne tiste šipe) in gremo ta teden na testno vožnjo. Tisto pa je mašinca.