Darilo s pomenom za njega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

hm..malo težko je kupiti nekomu nekaj kar si močno želi...no to je seveda lepo če mu kupiš,ampak vsem nam finance ne znesejo...ker žal še nismo zaposleni al pa od kake bogate familije...to kar delam med poč. pa ne nameravam za nekaj bek vrečt,delam da bom lahko si jaz kaj privoščla..ker pol je vedno tako,da neko magari drago stvar drugemu kupim(recimo darilo)...sebi pa nič,al pa nekaj kar je poceni...hehe...sej ne napadam nikoga zaj tu,samo pravim pač,da bi jaz mojemu dragemu marsikaj kupila.,kar si želi..ampak žal to ni mogoče,zaradi mojih financ...zato ga malo bolj težko presenetim...hehe....čeprav bi ga rada z čem...no pa ne mislim zaj da je materialist al pa kaj...pač..želje mamo vsi
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Moj dragi ma tud zdle kmal RD, pa mam tud mal probleme kaj mu nej kupim ... fora je v tem ker sma v bistvu čist mal časa skupi, pa mu ne morm kupit neki dragega, niti ga še ne poznam tak dobr da bi vedla kaj ma rad ... Razmišljala sm o kakih boksercah (v Benettonu mi majo npr. ful fajne), sam se bojim da bi zgrešila številko :lol:, o čem drugem pa res pojma nimam. Vem da si ful rad kupuje CD-je, pa bi mu mogoč lahk kupla kak bon za bigbanga al pa kej, sam ko ma že vse možne CD-je, vse tiste ko so mu fajni že ma ... V glavnem, rada bi neko malenkost, sam ne pa krneki. Razmišljam da bi mu kr rekla česa si želi, sam to je mal bedno, ne? No po drugi strani pa, bolš to kot pa da totalno zgrešim. Sej ko človeka že dobr poznaš je lažje, takle pa ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Če me spomin ne vara je neki ful po taborih a ne... Pa mu kupi tak simboličen kompas, pa zravn napiši, da bo vedno najdu pot do tvojga srčka... :wink:
Always look on the bright side of life!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

no angel napisal/-a:Moj dragi ma tud zdle kmal RD, pa mam tud mal probleme kaj mu nej kupim ... fora je v tem ker sma v bistvu čist mal časa skupi, pa mu ne morm kupit neki dragega, niti ga še ne poznam tak dobr da bi vedla kaj ma rad ... Razmišljala sm o kakih boksercah (v Benettonu mi majo npr. ful fajne), sam se bojim da bi zgrešila številko :lol:, o čem drugem pa res pojma nimam. Vem da si ful rad kupuje CD-je, pa bi mu mogoč lahk kupla kak bon za bigbanga al pa kej, sam ko ma že vse možne CD-je, vse tiste ko so mu fajni že ma ... V glavnem, rada bi neko malenkost, sam ne pa krneki. Razmišljam da bi mu kr rekla česa si želi, sam to je mal bedno, ne? No po drugi strani pa, bolš to kot pa da totalno zgrešim. Sej ko človeka že dobr poznaš je lažje, takle pa ...

2 karti za nočno kopanje v atomskih toplicah! :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ :lol: Sej v bistvu ni slaba ideja, sam to grema že to soboto, pač kr tak mal. Mogoč mu bom pa rekla da to js častim za njegov RD (ga ma v sredo, dans tedn), pa mu pol še eno simbolično malenkost dokupim. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Dagi napisal/-a:Če me spomin ne vara je neki ful po taborih a ne... Pa mu kupi tak simboličen kompas, pa zravn napiši, da bo vedno najdu pot do tvojga srčka... :wink:

Dagi, ful dobra ideja!!! :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Midva sva imela zdaj 2.obletnico + roj. dan ima in nimam blage ideje za darila..za obletnico sem mislila v zapestnico dat vgravirat datum ko sva začela hodit.. za roj. dan pa pojma nimam.. če bi imela avto bi ga zapeljala v toplice,tako pa nimam več idej :roll: HELPPPP
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
*.Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana.

Neprebrana objava Napisal/-a *.Princess.* »

moj problemčk : darilo za BIVŠEGA fanta za 18. rojstn dan...kšne ideje???
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*.Princess.* napisal/-a:moj problemčk : darilo za BIVŠEGA fanta za 18. rojstn dan...kšne ideje???

nič!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lillu napisal/-a:..za obletnico sem mislila v zapestnico dat vgravirat datum ko sva začela hodit..

tako romantični pa moški spet nismo! :D
Uporabniški avatar
*.Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana.

Neprebrana objava Napisal/-a *.Princess.* »

Jochie napisal/-a:
*.Princess.* napisal/-a:moj problemčk : darilo za BIVŠEGA fanta za 18. rojstn dan...kšne ideje???

nič!

glede na to da še vedno ostajava kr dobra kolega bi se mogoče spodobl tut kj za rojstn dan kupt. :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

zakaj je pa veza razpadla, če ostajata dobra kolega? :eek:
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Jochie napisal/-a:

nič!

Točn tko!Najbolš mu je samo čestitat pa je..razn a je on teb tut kej kupu?
Za dežjem vedno posije sonce!!
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Lillu napisal/-a:Midva sva imela zdaj 2.obletnico + roj. dan ima in nimam blage ideje za darila..za obletnico sem mislila v zapestnico dat vgravirat datum ko sva začela hodit.. za roj. dan pa pojma nimam.. če bi imela avto bi ga zapeljala v toplice,tako pa nimam več idej :roll: HELPPPP

Mogoče bi blo pa fajn, da bi šla z vlakom. Bi bla super pustolovščina.
Odgovori