Darilo s pomenom za njega
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
hm..malo težko je kupiti nekomu nekaj kar si močno želi...no to je seveda lepo če mu kupiš,ampak vsem nam finance ne znesejo...ker žal še nismo zaposleni al pa od kake bogate familije...to kar delam med poč. pa ne nameravam za nekaj bek vrečt,delam da bom lahko si jaz kaj privoščla..ker pol je vedno tako,da neko magari drago stvar drugemu kupim(recimo darilo)...sebi pa nič,al pa nekaj kar je poceni...hehe...sej ne napadam nikoga zaj tu,samo pravim pač,da bi jaz mojemu dragemu marsikaj kupila.,kar si želi..ampak žal to ni mogoče,zaradi mojih financ...zato ga malo bolj težko presenetim...hehe....čeprav bi ga rada z čem...no pa ne mislim zaj da je materialist al pa kaj...pač..želje mamo vsi
Moj dragi ma tud zdle kmal RD, pa mam tud mal probleme kaj mu nej kupim ... fora je v tem ker sma v bistvu čist mal časa skupi, pa mu ne morm kupit neki dragega, niti ga še ne poznam tak dobr da bi vedla kaj ma rad ... Razmišljala sm o kakih boksercah (v Benettonu mi majo npr. ful fajne), sam se bojim da bi zgrešila številko
, o čem drugem pa res pojma nimam. Vem da si ful rad kupuje CD-je, pa bi mu mogoč lahk kupla kak bon za bigbanga al pa kej, sam ko ma že vse možne CD-je, vse tiste ko so mu fajni že ma ... V glavnem, rada bi neko malenkost, sam ne pa krneki. Razmišljam da bi mu kr rekla česa si želi, sam to je mal bedno, ne? No po drugi strani pa, bolš to kot pa da totalno zgrešim. Sej ko človeka že dobr poznaš je lažje, takle pa ...

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
no angel napisal/-a:Moj dragi ma tud zdle kmal RD, pa mam tud mal probleme kaj mu nej kupim ... fora je v tem ker sma v bistvu čist mal časa skupi, pa mu ne morm kupit neki dragega, niti ga še ne poznam tak dobr da bi vedla kaj ma rad ... Razmišljala sm o kakih boksercah (v Benettonu mi majo npr. ful fajne), sam se bojim da bi zgrešila številko, o čem drugem pa res pojma nimam. Vem da si ful rad kupuje CD-je, pa bi mu mogoč lahk kupla kak bon za bigbanga al pa kej, sam ko ma že vse možne CD-je, vse tiste ko so mu fajni že ma ... V glavnem, rada bi neko malenkost, sam ne pa krneki. Razmišljam da bi mu kr rekla česa si želi, sam to je mal bedno, ne? No po drugi strani pa, bolš to kot pa da totalno zgrešim. Sej ko človeka že dobr poznaš je lažje, takle pa ...
2 karti za nočno kopanje v atomskih toplicah!

Midva sva imela zdaj 2.obletnico + roj. dan ima in nimam blage ideje za darila..za obletnico sem mislila v zapestnico dat vgravirat datum ko sva začela hodit.. za roj. dan pa pojma nimam.. če bi imela avto bi ga zapeljala v toplice,tako pa nimam več idej
HELPPPP

"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
- *.Princess.*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana.
- *.Princess.*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana.
Lillu napisal/-a:Midva sva imela zdaj 2.obletnico + roj. dan ima in nimam blage ideje za darila..za obletnico sem mislila v zapestnico dat vgravirat datum ko sva začela hodit.. za roj. dan pa pojma nimam.. če bi imela avto bi ga zapeljala v toplice,tako pa nimam več idejHELPPPP
Mogoče bi blo pa fajn, da bi šla z vlakom. Bi bla super pustolovščina.