ja,eboni je ful simpatična punca .. čeprav se mi zdi boljša Gemma iz 1.sezone zdej pa se 3.snema v avstraliji kolker sem prebrala ... drugač pa can't wait da vidim kako bo francoski ... jz sm tut obsedena s takšnimi showi
No pa je bil danes vseeno zadnji del prejšnje sezone. So napisali gor, da so zaradi motenj včeraj danes ponovili zadnji del. Je blo kar zanimivo, ampak jst bi izbrala Jessico. Pač mi je bla bolj zanimiva.
Sicer pa tale njihov zadnji izziv - modna pista, nima kej delat v primerjavi z ameriškim. Ker to je blo kr v enem mejhnem lokalu, čist nč glamurozno in zelo pomembno ni delovalo. Ampak vseeno, zmagovalka je jasna
Meni je ameriški supermodel full boljši. Samo tega tudi gledam, ker mi je zanimivo. 1.sezona je bila čist brezvezna. Pa vse kritike so bile pozitivne se mi zdi. Wtf? Ta druga je pa bolj vredu. Se vidi da so se vpeljali. Erica je grozno antipatična ženska.
Kar se pa tiče zmagovalke Ebony-za boga mi nikoli ne bo jasno zakaj so jo izbrali? Plus vsega je manjkala en teden. Res da je bila bolana itd., samo vseeno. Ni fer do ostalih. Po moje se jim je smilila zaradi zdravja in je zato zmagala.