Razlika v letih med partnerjema?
Moj mucek je starejši za 7 let. Moram reč, da je težje imet mlajšega ali svojih let. Čeprav je spet odvisno v kerih letih je in kašno je njegovo mišlenje. Lahko je mlajši pa je dost bolj zreu kot marski kdo starejši od njega. To je odvisno od vsakega posameznika.
Ja še vedno velja stereotip, da naj bi biu moški stareši od ženske, ker žensak pred "pride k pameti", ampak to ne velja v vseh primerih.
V današnjem času pa to sploh ni več pomembno. Vse manj se ljudje obrezenjujejo s tem. Če si zaljubljen in imaš osebo rad ne glede na to kolk let je mlajši je to vseeno.
Ja še vedno velja stereotip, da naj bi biu moški stareši od ženske, ker žensak pred "pride k pameti", ampak to ne velja v vseh primerih.
V današnjem času pa to sploh ni več pomembno. Vse manj se ljudje obrezenjujejo s tem. Če si zaljubljen in imaš osebo rad ne glede na to kolk let je mlajši je to vseeno.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Moj dragi je 7 let pa pou starejši od mene, in je tisti ta pravi skupi sva tri leta in pričakujeva dojenčka, nikoli nisem imela mlajšega fanta ker se mi niso zdeli dovolj resni, z mojim se zelo dobro ujameva in v bistvu se sploh ne pozna nikjer da je starejši.
Meni pa itak noben ne verjame da sem stara 22 let, baje da zgledam starejša...-upam da bom na stara leta zgledala mlajša. he.he.he
Meni pa itak noben ne verjame da sem stara 22 let, baje da zgledam starejša...-upam da bom na stara leta zgledala mlajša. he.he.he
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
jst sm mela do zdej samo starejše ...
prva dva sta bla 5 let starejša, tretji 10, čwtrti pa 8 .... ampak se ni z nobenim kej preveč obneslo .... so se mi vseeno zdeli še preotročji, čeprav so bli tolko starejši
ampak sm še vseno zmiraj starejšega našla, čeprau sm po prvem rekla da bo naslednji približno tolko star kot jst
kakorkoli ... vseeno mislim da leta niso pomembna če se mata dva rada in se razumeta ... moj zdajšnji je prav tako 8 let starejši od mene
in se super razumeva 
prva dva sta bla 5 let starejša, tretji 10, čwtrti pa 8 .... ampak se ni z nobenim kej preveč obneslo .... so se mi vseeno zdeli še preotročji, čeprav so bli tolko starejši

kakorkoli ... vseeno mislim da leta niso pomembna če se mata dva rada in se razumeta ... moj zdajšnji je prav tako 8 let starejši od mene

moj je od mene starejši 10 let, sicer me to nič ne moti, dobro se ujemava, včasih me motijo njegovi izpadi da bi imel otroka, čeprav ve, da mene čaka še študij. Vem da je on že pripravljen na to, vendar najprej ˝štalca pol pa kravca˝bi lahk rekl...če me ima dovolj rad me bo že počakal, da tudi jaz pridem do svojega cilja