Razlika v letih med partnerjema?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Partner je starejsi

1-2 leti
191
26%
2-3 leta
101
14%
3-5 let
119
16%
vec kot 5 let
231
31%
je mlajsi
104
14%

Skupaj glasov: 746

Uporabniški avatar
ta_miška
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Cerknica

Neprebrana objava Napisal/-a ta_miška »

Moj mucek je starejši za 7 let. Moram reč, da je težje imet mlajšega ali svojih let. Čeprav je spet odvisno v kerih letih je in kašno je njegovo mišlenje. Lahko je mlajši pa je dost bolj zreu kot marski kdo starejši od njega. To je odvisno od vsakega posameznika.

Ja še vedno velja stereotip, da naj bi biu moški stareši od ženske, ker žensak pred "pride k pameti", ampak to ne velja v vseh primerih.

V današnjem času pa to sploh ni več pomembno. Vse manj se ljudje obrezenjujejo s tem. Če si zaljubljen in imaš osebo rad ne glede na to kolk let je mlajši je to vseeno.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

moj mali je od mene starejši 3 leta
ampak najbolj všeč so mi pa starejši tipi :lol:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

....
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 21. Dec. 2009 13:25, skupaj popravljeno 1 krat.
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bouhamala »

Moj dragi je 7 let pa pou starejši od mene, in je tisti ta pravi skupi sva tri leta in pričakujeva dojenčka, nikoli nisem imela mlajšega fanta ker se mi niso zdeli dovolj resni, z mojim se zelo dobro ujameva in v bistvu se sploh ne pozna nikjer da je starejši.
Meni pa itak noben ne verjame da sem stara 22 let, baje da zgledam starejša...-upam da bom na stara leta zgledala mlajša. he.he.he
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

3 leta.
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

Midva z mojim imava leto in pol razlike.
Uporabniški avatar
Rainbow.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rainbow. »

jst sm mela do zdej samo starejše ...
prva dva sta bla 5 let starejša, tretji 10, čwtrti pa 8 .... ampak se ni z nobenim kej preveč obneslo .... so se mi vseeno zdeli še preotročji, čeprav so bli tolko starejši :roll: ampak sm še vseno zmiraj starejšega našla, čeprau sm po prvem rekla da bo naslednji približno tolko star kot jst :oops:
kakorkoli ... vseeno mislim da leta niso pomembna če se mata dva rada in se razumeta ... moj zdajšnji je prav tako 8 let starejši od mene :) in se super razumeva :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

moj je od mene mlajši 364 dni :D (res mava en za drugmu roj dan) in nekako sploh ne opazim razlike v letih.. zdi se mi, da sem jaz bolj otročja kot on :D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Moj hanibani pa je od mene starejši 5 let in to mi je zelo všeč :) še zdaj je malce otročji in si ne predstavljam, da bi bila z nekom, ki je recimo star isto kot jaz. kako otročji bi šele tisti bil :D
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Lumpiqa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lumpiqa »

amm...no jst sm še ful mlada ane...ampak mi usi dajo več let...tja od 17 naprej...stara sm pa 14 ...in tut razmišlam že zlo drugač in use kar paše zravn...mela sm pa fanta...ki je biu star 21...se prawi 6 let...ker moja generacija..za zjokat
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Mam 3leta starejšega fanta, ampak je pa na istem nivoju kot jaz..ni še dovolj zrel pomojem. sem imela pa tut že mlajšega..ne hvala..slaba izkušnja :roll:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz bom 18, moj je biu pa lihkar 21.. perfect kombinejšn..isto razmišlava, ni nč bl odrasu od mene..sva dokaj na istm nivoju glede vsh zadev
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Moj lubi je 2 let starejši od mene, sem mela pa že tud mlajše tipe od sebe, sam morm priznat, da mi ni blo glih fajn. Ne delam se neki pametno tuki, pa odraslo, sam nekter so bli totalno nezreli in otročji...
Daisy16
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a Daisy16 »

moj je od mene starejši 10 let, sicer me to nič ne moti, dobro se ujemava, včasih me motijo njegovi izpadi da bi imel otroka, čeprav ve, da mene čaka še študij. Vem da je on že pripravljen na to, vendar najprej ˝štalca pol pa kravca˝bi lahk rekl...če me ima dovolj rad me bo že počakal, da tudi jaz pridem do svojega cilja
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Z mojim sva 3leta razlike ampak se skoraj da nič ne opazi :D
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Odgovori