Vse o kopalkah
Ja js sm jih še vsako leto doslej kupila v new yorkerju. Jih hočem vedno kupit kje drugje pa jih nikoli ne najdem oz mi model ne ustreza. V ny mi je pa super ker lahko izbiraš ponavadi še med različnimi kroji hlačk istega vzorca. Pa seveda mi je dobr tudi to da lahko vzamem modrček eno cifro hlačke pa drugo, ker nisem čist proporcionalna 

heei.a mi lahko kdo pove...oz.predlaga.kakšna barva kopalk se zdaj najbolj nosi.?razmišljala sem o črnih.se mi zdijo ful sexy.pol sm pa malo po trgovinah pogledala pa nimajo nikjer kakih črnih.če pa že so pa so podložene,tega pa ne maram.sicer še podloženih nisem imela.pa me tudi to zanima,kakšno mnenje imate o njih?
^^ se strinjam. Izberi model kopalk, ki ti ustreza glede na tip postave in barvo kože.
Če iščeš kopalke za samo letošnjo sezono ti priporočam trgovine tipa H&M. Sicer kvaliteta ni ravno zavidljiva, ampak za tiste, ki radi menjavamo kopalke vsako poletje, je nesmiselno dajati veliko.
tamala_181 napisal/-a:hei
mene pa zanima če mogoče veste kje prodajajo kkšne res luškane kopalke pa da niso tko po 20 jurjov al pa kej..k mi je res brez veze dt 20 jurjov za ene kopalke k jih bom pol 2 leti nosila..no u glavnm..a mogoče veste? k jez sm gledala u emopriumu u lj pa so mel same resss u ibr drage..mogoče new yorker? kej veste?![]()
hvala :*
Če iščeš kopalke za samo letošnjo sezono ti priporočam trgovine tipa H&M. Sicer kvaliteta ni ravno zavidljiva, ampak za tiste, ki radi menjavamo kopalke vsako poletje, je nesmiselno dajati veliko.

Tamć. napisal/-a:a misliš tistega z rožico nastrani?al...brez vsega...bikini.
Črne brez rožice, samo s trakci ob strani.
http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=797 ... pe_id=1099
tamala_181 napisal/-a:hei
mene pa zanima če mogoče veste kje prodajajo kkšne res luškane kopalke pa da niso tko po 20 jurjov al pa kej..k mi je res brez veze dt 20 jurjov za ene kopalke k jih bom pol 2 leti nosila..no u glavnm..a mogoče veste? k jez sm gledala u emopriumu u lj pa so mel same resss u ibr drage..mogoče new yorker? kej veste?![]()
inter sport... js sm dobila tam ful hude, znižane iz 25 na 9 eur...
Always look on the bright side of life!
hei smile
mene pa zanima če mogoče veste kje prodajajo kkšne res luškane kopalke pa da niso tko po 20 jurjov al pa kej..k mi je res brez veze dt 20 jurjov za ene kopalke k jih bom pol 2 leti nosila..no u glavnm..a mogoče veste? k jez sm gledala u emopriumu u lj pa so mel same resss u ibr drage..mogoče new yorker? kej veste? smile
pejt zdele mal po štacunah pogledat - zihr je še kj od rzproda ustal; sicr so pa razprodaje najbolš varjanta za pocen pa kakovostne kopalke