Ne upam se slečit pred njim
no angel jaz jih sicer imam pa se ne upam slečt...fanta,ki sem imela prej 5 let sem se sprostila šele po kšnih 2 letih če ne še več pa mi je moral res on veliko pomagati, ampak sedaj da bi se pa morala ponovno pred kom bi imela pa veliko krizo in bi pomoje raj šibala stran. 

najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
no angel js ti zagotavljam da če je fant saj kaj zavzet zate mu bo vseeno kakšne joške imaš. ker ne vem no jaz imam tudi majhne pa fant pravi da niso itd. če te ima fant rad če je zaljubljen vate mu to ne bo pomembno. drugače pa se ne sekirat pa ne vem zakaj bi metali ven naumne pripombe, ker jaz mislim da se vsaka ženska sekira glede tega tako da tudi glede tega bodi samozavestna. probaj.
drugače se pa tudi nisem prej nikoli upala sleči pred fantom ker imam pa trebuh kar malo debelejši in vedno ubistvu tema pa tko zdaj mi je pa useeno in pa se komat pred njim slečem lahko tudi do nagega
saj boš videla kakšen bo njegov odziv oz koliko časa bo s teboj in pa zakaj bo s teboj. potem te pa strast prevzame...
no malo sem zašla... 
drugače se pa tudi nisem prej nikoli upala sleči pred fantom ker imam pa trebuh kar malo debelejši in vedno ubistvu tema pa tko zdaj mi je pa useeno in pa se komat pred njim slečem lahko tudi do nagega

saj boš videla kakšen bo njegov odziv oz koliko časa bo s teboj in pa zakaj bo s teboj. potem te pa strast prevzame...

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Jaz mam isti problem. Oz. ga ne kličem problem... Jošk skoraj nimam. Jih ne spravim niti v A košarco tko da ne morem met nobenga modrčka s košarco ampak tiste iz blaga... Nekaj časa sem imela neke čudne komplekse glede tega in zmeraj prevelike (pač košara A) moderčke nosila in pred tipi se skrivala sam pol se je našel en, ki mi je rekel, da so mu majhne joške oz. take da jih skor ni seksi. Nisva hodila, sam tko mi je rekel. In pokazal slike Keire Knightley... klik (ona je itak ena lepših žensk na svetu in ena največjih sex simbolov). In od takrat nimam nobenih kompleksov več, sem taka kot sem in sem ponosna na svoje telo. Sem pač suha in to sem jaz... In ni se mi problem več pred tipom slečt ker vem, da je z mano zarad mene take kot sem.
Ok, takle je, tud js nisem obdarjena z velikimi oz. malimi prsmi... nimam niti za košarico A... shit happens... Lej, js se ne strinjam, da je rešitev samo v operaciji, tud male prsi (oz. karkoli poleg bradavičk
) so lahk seksi... Tud js se sekiram takrat, ko je treba kopalke gor dat;), ker pač lepše zgleda, če je kej not...drugač se pa ne več... ampak na splošno se me ni sram slečit pred svojim, ker me ma rad tako kot sem in to je pomembno... verjem, da se mu bo zdel velik bol seksi, če boš nardila to samozavestno in mu pri tem pokazala tud svoje druge atribute... napisala si, da maš lepo postavo, pokaž mu jo... sej tud on ni popoln a ne...
Pa upam, da ne hodiš okol zaprta do vratu, ker pač `nimaš` prsi, ker po moje lahk ma ženska z malimi prsmi oz. `nič` prsmi tud dekolte in sploh ne zgleda slab oz. zgleda odlično... ok, zdej to že ni več tema , sam vseen, vem kak je ko ´nimaš` prsi , ampak naj to ne bo tvoja slabost, ker ni! Fantu si všeč taka kot si, in to je važn, z AA košarco al sploh brez al pa s C.
Sej vem, da je lahko govorit, težje pa nardit oz. se sprejet tako kot si... ampak probi a ne
... pokaž mu jih
klio

Pa upam, da ne hodiš okol zaprta do vratu, ker pač `nimaš` prsi, ker po moje lahk ma ženska z malimi prsmi oz. `nič` prsmi tud dekolte in sploh ne zgleda slab oz. zgleda odlično... ok, zdej to že ni več tema , sam vseen, vem kak je ko ´nimaš` prsi , ampak naj to ne bo tvoja slabost, ker ni! Fantu si všeč taka kot si, in to je važn, z AA košarco al sploh brez al pa s C.
Sej vem, da je lahko govorit, težje pa nardit oz. se sprejet tako kot si... ampak probi a ne

klio
Pomoje je pa to čist odvisno kok se s partnerjem poznata preden se prvič slečeš (pa ni nujno samo pri sexu). Jest sem bla skoz mal bolj sramežljiva glede tega, ker bi si verjetno vsaka želela met popolno postavo med tem, ko nag po sobi letaš, ampak k je prvič do tega prišlo tut pomislila nisem na to, ker se enostavno poznaš, sta si všeč, se sprejemata taka kot sta in pol ni več panike.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Moj prvi fant je bil nad mojimi mini joški navdušen.Prvič sem mela ful problemov preden sem se slekla,ker sva obenem pač tud prvič odrivala skupno nasprotni spol
Drugi je bil kreten in je double D fan in mi je samo skoz govoril kok bi rad viled da bi mela večje joške...Sem ga pustila.
Zdajšnji je pa nad mano navdušen. V bistvu me hoče še zredit,kar mu pa ne bom dovolila
Okrog jošk imam tm ene celih 75 cm,čeprav so zelo lepe oblike in ravno lepo pašejo v roko,nosim pa košarico A ali B, odvisno. Jaz ne bi nikoli hotela imat večjih.Ker jih mam rada sem se naučila da če jih tip ne mara,zamenjam pač njega
Moje joške ne bodo šle nikoli pod nož zgolj iz estetskega vidika.

Drugi je bil kreten in je double D fan in mi je samo skoz govoril kok bi rad viled da bi mela večje joške...Sem ga pustila.
Zdajšnji je pa nad mano navdušen. V bistvu me hoče še zredit,kar mu pa ne bom dovolila

Najprej, nočem nič slabga, ampak smešno mi je, ko tk nektere pišete, da mate majhne, pa ste vseen zadovoljne (in vaši fantje tud) itd. Že 100x sm v tej temi napisala, da je razlika med majhnimi in med tem, da jih skor nimaš. Sej vseen hvala za vse nasvete, sam to dvoje ni isto. Npr. js bi bla tud čist zadovoljna če bi mela majhne, itak so mi lepše kot vlke. Sam sej ta moj problem zdej ni več tk zlo aktualn kot prej.
Pa pač itak sm se sprijaznla da noben ni popoln, nektere majo pa pač špehasto rit in jim vamp visi čez gate (
upam da nism kere užalila), pa zato vlke joške. Zdej si tk mislim, da js sm lahk še čist srečna, da sm takšna kot sm.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Komunikatorka
No jst sm mela dvakrat podoben problem.
Prvič po porodu ... groza ... trebuh razvlečen k prazna vreča .... kože okol da bi se lohk oba z njo pokrila, da o strijah ne govorim. In sem dragemu rekla, da se počutim ful nezavestno in da tko ne morem uživat v seksu. In mi je predlagal seks pri ugasnjeni luči. No to mi je ful pomagal.
Drugič je blo pa, ko sem nehala dojit. Sicer sem prej mela kr vredu dojke, po končanem dojenju jih je blo pa pol manj, pa še visele so. In spet ista zgodba.... mene je motil bl kot njega. Tko da sem mu rekla, da upam, da ne bo imel kej proti ampak da bi jaz raje seksala v modrčku dokler se ne navadim na novo podobo. Sem si kupla tak ful fin push up moderček, da je mel za kej prijet in da je kokr tok uredu zgledal ... in je šlo.
Danes pa sva se že tok navadla na moje novo telo, da gre in pri prižgani luči in brez modrčka
Prvič po porodu ... groza ... trebuh razvlečen k prazna vreča .... kože okol da bi se lohk oba z njo pokrila, da o strijah ne govorim. In sem dragemu rekla, da se počutim ful nezavestno in da tko ne morem uživat v seksu. In mi je predlagal seks pri ugasnjeni luči. No to mi je ful pomagal.
Drugič je blo pa, ko sem nehala dojit. Sicer sem prej mela kr vredu dojke, po končanem dojenju jih je blo pa pol manj, pa še visele so. In spet ista zgodba.... mene je motil bl kot njega. Tko da sem mu rekla, da upam, da ne bo imel kej proti ampak da bi jaz raje seksala v modrčku dokler se ne navadim na novo podobo. Sem si kupla tak ful fin push up moderček, da je mel za kej prijet in da je kokr tok uredu zgledal ... in je šlo.
Danes pa sva se že tok navadla na moje novo telo, da gre in pri prižgani luči in brez modrčka

kaj pa js ko mam po celi nogi eno estetsko napakico ze od rojstva, odvecne zile, ki se mi vidijo po celem stegnu (dobesedno se VIDIJO zile..kot krcne zile, ampak fuuul bolj...in od dalec je pol stegna modre barve ) - mislim da bi vecina punc ce bi zdle to dobile kr umrle no..ne bi si upale nikamor s kratkimi hlacami kaj sele seksat
pa ves kaj? mojmu fantu je to cist vseen
in 100% je huje kot ne-met josk
josk nima dosti punc, js sem pa ena izmed redkih ''srecnezev'' v sloveniji in tut na vecjem obmocju
(mam zelo ZELO ZELO redko stvar...)
in itak si na zacetku nisem upala povedat in sem skrivala (u temi al pa v kaki taki cudni pozi se ne vidi) - pol sem mu pa neki casa govorila da mam en ful velik problem, pa da se ne upam povedat (to sem kaki mesec govorila) - in ga je ze fuuuul skrbelo kaj je to! pa se mal sem napihnila (kao da me bo mogoce pustu zarad tega
) - in njega je res zlo skrbelo...pol ko sem mu povedala se je pa sam smejal..in me ma se vedno rad
in delno mi je on pomagal da sem tut js se popolnoma nehala sekirat (mela sem hude psihicne tezave zarad tega, sem mela tut napotnico in obiskovala klinicno psihologinjo ker niso vec vedli kaj bi z mano...)
to je pa res taka stvar ki se ne vidi cez obleke niti po obliki telesa...tk da punce..kakrnekoli napake mate - hujs ne more bit. ce js zivim bote pa ve tut prezivele

pa ves kaj? mojmu fantu je to cist vseen

in itak si na zacetku nisem upala povedat in sem skrivala (u temi al pa v kaki taki cudni pozi se ne vidi) - pol sem mu pa neki casa govorila da mam en ful velik problem, pa da se ne upam povedat (to sem kaki mesec govorila) - in ga je ze fuuuul skrbelo kaj je to! pa se mal sem napihnila (kao da me bo mogoce pustu zarad tega

to je pa res taka stvar ki se ne vidi cez obleke niti po obliki telesa...tk da punce..kakrnekoli napake mate - hujs ne more bit. ce js zivim bote pa ve tut prezivele

deniro napisal/-a:Dej nehite že s temi operacijami. Men se bolj zdi, da je pri njej ves ta cirkus okoli jošk samo zaradi tipa in ne zaradi nje same. Dejstvo je, da se boš morala sprijaznit, da je tako kot je. Če boš delovala samozavestno, potem dvomim da bo tip imel neke opazke glede tega, če se pa boš skrivala kot neka prestrašena miš, potem bo poleg majhnih prsi opazil še tvojo nizko samopodobo, kaj je po mojem mnenju še huje.
Ni samo oprsje tisto, ki te nardi sexi. To ''pomanjkljivost'' nadomesti z nečem drugim, npr. divjo predigroin prepričan sem da bo tip čisto potešen.
Tistemu tipu, ki bo šlo v nos majhno oprsje, je samo še vprašanje časa, kdaj mu bo šlo v nos tudi kej druzga. Skratka, kdor bo hotel iskat napake jih bo našel!
Ne obremenjuj se s tem. Dol naj ti visi kaj si bo on mislil. Si taka kakršna si, če mu kej ni všeč, mu pokaži kje so vrata
s temle se čist strinjam.namreč res je, da ljudje takoj opazmi tisto kar nekoga na sebi najbolj moti, ker s tem oseba zgublja samozavest in sama ubistvu kaže tiste njene, po njenem mnenju kritične stvari.
noben jošk ne bo naredil osebe, nobena mišica, sto ur fitnesa na teden, zdrava prehrana, postava, lepota..Osebo naredi osebnost in če nekomu osebnostno ustrezaš, mislim, da tvojih malih jpškic še opazil ne bo.sicer smo pa ljudje različni, eni taki, drugi drugačni, res dvomiš da obstaja fant, katermu so tud majhne joške ušeč?No, jst ne dvomim

^^ podpis.
Dejstvo je, da če te ima tip sam zaradi jošk ali česa podobnega, boljše da mu čimprej pokažeš, kako to izgleda brez modrčka in majčke, da ga še 'prav čas' odsloviš, če mu pač to ne paše
Jaz nisem nikoli 'skrivala' ničesar pred mojim, čeprav me je na začetku skrbelo, da ojoj, mogoče mu pa ne bo všeč, ker mam kakšen gram maščobe preveč na trebuhu, pa ker so moje prsi tudi mogoče malo manj idealne - ampak guess what. Obožuje moj trebušček in prsi, pa čeprav niso ravno 'idealne'
in mislim, da je to vse skupaj tudi bistvo vsega skupaj, da te partner sprejme takšnega kot si 
Dejstvo je, da če te ima tip sam zaradi jošk ali česa podobnega, boljše da mu čimprej pokažeš, kako to izgleda brez modrčka in majčke, da ga še 'prav čas' odsloviš, če mu pač to ne paše

Jaz nisem nikoli 'skrivala' ničesar pred mojim, čeprav me je na začetku skrbelo, da ojoj, mogoče mu pa ne bo všeč, ker mam kakšen gram maščobe preveč na trebuhu, pa ker so moje prsi tudi mogoče malo manj idealne - ampak guess what. Obožuje moj trebušček in prsi, pa čeprav niso ravno 'idealne'

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant