Australia`s next top model
-
- Kofetarica
spremljala sem bolj bežno,v celoti sem gledala samo nekaj zadnjih delov in se mi zdi,da je America's next top model boljši.Gemma je res ful luštna,Chloe mi sploh ni bla všeč (a so se samo meni zdeli tisti njeni rdeči lasje grozni
),najbolj na živce mi je pa šla Sam,ki je bla obrekljiva in sploh ne luštna

-
- Kofetarica
Men so bile v prvi sezoni rees lepe punce (Gemma - zanjo sem navijala, Shannon, Simmone, ja, tud Sam mi je bila lepa, čeprav je bila bitchy, mi je bila vizualno ful všeč
), v drugi sezoni so pa res same povprečne punce, niti ena mi ni padla v oči. Mogoče še najbolj Madeleine, ker izgleda kot model. Zmagovalka oz. obe finalistki sta mi pa obupni. 

Let the good times roll.
margarita napisal/-a:Ameriški top model sem gledala vse sezone, ki so jih predvajali pri nas, pa mi ni bila všeč čisto vsaka, ker so v določenih sezonah bile na enem kupu prav dolgočasna in prav nič lepa dekleta. Moram pa priznati, da me je tudi Nemški top model prijetno presenetil, prav tako voditeljica Heidi Klum. Se pa od države do države razlikuje nadaljevanka in prav to je zanimivo.
mene je tud navdušila Heidi Klum, zdela se mi je perfektna za to oddajo...
jaz sem gledala nekaj delov prve sezone na tv 3, samo ne do konca, tako da niti nisem vedela, da je zmagala gemma. moja favoritinja je bila shannon, ker mi je bila tudi po osebnosti najbolj všeč. no pa saj gemma tudi ni slaba izbira, sem že mislila da bo zmagala sam
drugače so mi pa ameriške oddaje bolj všeč, ker so jim nalagali bolj domiselne naloge, pa še znali so jih skritizirat. v avstraliji je drugače, ker res čisto vse hvalijo, tudi če je fotografija najbolj povprečna.

drugače so mi pa ameriške oddaje bolj všeč, ker so jim nalagali bolj domiselne naloge, pa še znali so jih skritizirat. v avstraliji je drugače, ker res čisto vse hvalijo, tudi če je fotografija najbolj povprečna.
to infinity and beyond!
-
- Cosmopolitanka
Poison Girl napisal/-a:Ameriški mi je najmanj všeč. Avstralski in nemški sta pa super. Se mi zdi, da je vse bolj na nivoju, ANTM gre pa kot po tekočem traku.
A bo treja sezona tudi? Se mi zdi, da so do zdaj posneli samo te dve.
Se 1000% strinjam. Men je ameriški en navaden show, važno jim je bilo samo to, da je zanimivo za gledalce, čim več drame, kreganja, joka, .... da ne govorim o sodnikih, ki so bli povečini klovni (sej so bli face, samo so delovali kot, da oni hočejo biti point oddaje, ne pa manekenke)..
medtem ko pri avstralskem in nemškem je res manj drame in tega, pa zato več kažejo shootinge, delo, maneken ke so bolj v ospredju ... bolj vidiš kako vse to poteka...
-
- Kofetarica