Australia`s next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Gemma mi je pa res huda.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

kot je že reku eden iz žirije: ma vse potrebno v paketu.

pa še res je!
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

spremljala sem bolj bežno,v celoti sem gledala samo nekaj zadnjih delov in se mi zdi,da je America's next top model boljši.Gemma je res ful luštna,Chloe mi sploh ni bla všeč (a so se samo meni zdeli tisti njeni rdeči lasje grozni :gruebel: ),najbolj na živce mi je pa šla Sam,ki je bla obrekljiva in sploh ne luštna
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

V prvi sezoni mi nobena ni bla pretirano simpatična, Gemma mi je šla obupno na živce s svojimi izpadi ljubosumja in jokom :o je pa res da je mela pa ful hude fotke pa da res najbolš izmed vseh tam izgleda :)
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma_nekdo »

Meni je bila Gemma tako tako.
Ampak v tej drugi sezoni so mi pa čisto vse grde,prav nobena na izstopa kaj preveč. :?
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

avstralski super model je tooooooook dolgočasen... punce ne dobijo nobene pametne kritike, vsi jih samo hvalijo, nobenih nasvetov jim ne dajajo, kako so lahko še boljše...
v glavnem... ameriški je veliko boljši in zanimiv, pa še kakšen pameten nasvet lahko izveš
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Ameriški mi je najmanj všeč. Avstralski in nemški sta pa super. Se mi zdi, da je vse bolj na nivoju, ANTM gre pa kot po tekočem traku :? .

A bo treja sezona tudi? Se mi zdi, da so do zdaj posneli samo te dve.
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

je že tretja sezona tudi na youtube. tretjo sezono vodi jodhi meares. zmagovalka pa dobi pogodbo s priscila´s model menegament(se opravičujme za tipkarske napake) :D
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Men so bile v prvi sezoni rees lepe punce (Gemma - zanjo sem navijala, Shannon, Simmone, ja, tud Sam mi je bila lepa, čeprav je bila bitchy, mi je bila vizualno ful všeč :D ), v drugi sezoni so pa res same povprečne punce, niti ena mi ni padla v oči. Mogoče še najbolj Madeleine, ker izgleda kot model. Zmagovalka oz. obe finalistki sta mi pa obupni. :?
Let the good times roll.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

margarita napisal/-a:Ameriški top model sem gledala vse sezone, ki so jih predvajali pri nas, pa mi ni bila všeč čisto vsaka, ker so v določenih sezonah bile na enem kupu prav dolgočasna in prav nič lepa dekleta. Moram pa priznati, da me je tudi Nemški top model prijetno presenetil, prav tako voditeljica Heidi Klum. Se pa od države do države razlikuje nadaljevanka in prav to je zanimivo. :)

mene je tud navdušila Heidi Klum, zdela se mi je perfektna za to oddajo...
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jaz sem gledala nekaj delov prve sezone na tv 3, samo ne do konca, tako da niti nisem vedela, da je zmagala gemma. moja favoritinja je bila shannon, ker mi je bila tudi po osebnosti najbolj všeč. no pa saj gemma tudi ni slaba izbira, sem že mislila da bo zmagala sam :eek:
drugače so mi pa ameriške oddaje bolj všeč, ker so jim nalagali bolj domiselne naloge, pa še znali so jih skritizirat. v avstraliji je drugače, ker res čisto vse hvalijo, tudi če je fotografija najbolj povprečna.
to infinity and beyond!
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Poison Girl napisal/-a:Ameriški mi je najmanj všeč. Avstralski in nemški sta pa super. Se mi zdi, da je vse bolj na nivoju, ANTM gre pa kot po tekočem traku :? .

A bo treja sezona tudi? Se mi zdi, da so do zdaj posneli samo te dve.

Se 1000% strinjam. Men je ameriški en navaden show, važno jim je bilo samo to, da je zanimivo za gledalce, čim več drame, kreganja, joka, .... da ne govorim o sodnikih, ki so bli povečini klovni (sej so bli face, samo so delovali kot, da oni hočejo biti point oddaje, ne pa manekenke)..
medtem ko pri avstralskem in nemškem je res manj drame in tega, pa zato več kažejo shootinge, delo, maneken ke so bolj v ospredju ... bolj vidiš kako vse to poteka...
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Jaz tud gledam. Trenutno nimam favoritke, NISTA mi pa všeč ona rdečelaska (tečna :roll: ) in ona črna, ko ima težave s hrbtom
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Katera je šla danes ven?

Pa Lara mi je luškana, Mad mi je trčena, Eboni in njen govor me pa tut ob živce spravljata (sam ma pa ful lepo postavco :gut: ).
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

črnka
Odgovori