Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Eh :) lh bi ga mal razpotegnl ja, sam vseen, zakon ideja :)
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

LiL*PrinceSS napisal/-a:
MiLLy napisal/-a:Aha, res je. Takole grejo ti filmi:
Manhunter (1986) (ta je bil čist prvi)
The Silence of the Lambs (1991)
Hannibal (2001)
Red Dragon (2002) (v teh treh igra Hopkins)
Hannibal Rising (2007) (zadnji, a zgodba je postavljena pred vse te dele)

Priporočam, da najprej pogledaš kr slednjega, nato pa ostale po vrsti.

o hvala hvala :) sej hannibala pa the silence of the lambs sem že gledla, samo dolgo nazaj, bom pa se zdaj še 1x spravla poleg da vse lepo pogledam :)

neee!!!!
Glej filme lepo po vrsti kokr so nastal. Ne zadnjega zdj gledat!!! Kr ti bo tok bolj zanimivo pol, zakaj je tak kot je.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Mal sm pozna, ampak Pirati s Karibov trojka je zakon!! Sploh na konc ko ma Orlando rutkico ... njaaaam. Res dober film :D
Lavender
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lavender »

Jst sm dons prvič gledala Vsiljivce (The others) in moram rečt, da mi konec ni povsem jasen! A mogoče kdo v čem je fora vseh tistih ljudi oz. tiste še ene družine, ki se pojavi na koncu??? Film je sicer ful hudo izpeljan, ampak konec me je res pustil v negotovosti :D Anyone?
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Gledala Blades of glory (Drkajva skupaj :roll: ) in mi je film ful ušeč. Dobra zgodba s komičnimi vložki. Film za sproščanje.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
xenya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xenya »

za romantične osebe toplo priporočam:
LOVING ANNABELLE
JUST HEAVEN

za tiste ki imate radi poleg ljubezni še nekaj akcije:
D.E.B.S.

za tiste ki radi gledate zf in temu podobne filme:
SERENITY
SAHARA
THE SIXTH SENSE

komedije:
THE PACIFER
SORORITY BOYS
I'm not a lesbian...but my girlfriend is....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Lavender napisal/-a:Jst sm dons prvič gledala Vsiljivce (The others) in moram rečt, da mi konec ni povsem jasen! A mogoče kdo v čem je fora vseh tistih ljudi oz. tiste še ene družine, ki se pojavi na koncu??? Film je sicer ful hudo izpeljan, ampak konec me je res pustil v negotovosti :D Anyone?

Hm...kaj nisi razumela? Tista družina na koncu je družina ki je živela v tisti hiši in so izganjali duhove, ki jim niso dali miru. Duhovi so pa bili Nicole Kidman+oba otroka+tisti trije služabniki. Oni so celi čas mislili da so še živi. Tega nisi razumela? Zakon film,ja :D

Jaz sem pa gledala Breach (2007) - ocenila bi ga z 9/10. So mi super taki filmi.
V zgodbi, posneti po resničnih dogodkih največje izdaje tajnih podatkov v zgodovini ZDA, spoznamo mladega agenta FBI-ja Erica, ki se priključi elitni enoti za nadzor vladnih agentov. Šefica Kate mu zaupa zahtevno nalogo pridobitve zaupanja veteranskega vohuna Hanssena, za katerega sumijo, da Sovjetski zvezi prodaja pomembne podatke o ameriških strateških načrtih in agentih. Toda Eric v Hanssenovih dejanjih nikakor ne more najti napake, s pomočjo katere bi ga lahko ujeli pri nečastnem dejanju, hkrati pa je vse bolj očitno, da nihče ne govori popolne resnice in da nikomur ne gre zaupati.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

No glede na to, da zadnje čase pogledam kar veliko filmov, bom dala podala še jaz svoje mnenje:

1408 - triller 8/10 Zanimiv film, z nejasnim koncem
Vacancy - 2/10 Wtf? Brezveze, že zaradi pomanjkanja igralcev
Music and lyrics - romantična komedija 8/10 - za jokat in smejat
Hot fuzz 9/10 - hudoooo
Hostel 2 - 7/10
the hills have eyes 2- 6/10
Waiting - 10/10, film sem že 3x gledala, pa je vedno full dober
Breach- 7/10 - mi je bil kar malo dolgočasen že na koncu
Prestige - 8/10 - full dober konec, samo mejčken je preveč dolg

No evo... zaenkrat to, upam da sem komu kaj pomagala pri odločitvi :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Lavender
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lavender »

Bulma napisal/-a:
Lavender napisal/-a:Jst sm dons prvič gledala Vsiljivce (The others) in moram rečt, da mi konec ni povsem jasen! A mogoče kdo v čem je fora vseh tistih ljudi oz. tiste še ene družine, ki se pojavi na koncu??? Film je sicer ful hudo izpeljan, ampak konec me je res pustil v negotovosti :D Anyone?

Hm...kaj nisi razumela? Tista družina na koncu je družina ki je živela v tisti hiši in so izganjali duhove, ki jim niso dali miru. Duhovi so pa bili Nicole Kidman+oba otroka+tisti trije služabniki. Oni so celi čas mislili da so še živi. Tega nisi razumela? Zakon film,ja :D

Hvala Bulma... ja, točno to me je zanimalo, kdo v resnici je bil mrtev in se tega ni zavedal. Malo površno sem gledala film :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Lavender napisal/-a:
Bulma napisal/-a:

Hvala Bulma... ja, točno to me je zanimalo, kdo v resnici je bil mrtev in se tega ni zavedal. Malo površno sem gledala film :D

Ni panike. Glavno da si ga gledala, ker je res vreden ogleda:)
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjashika_ »

urszika napisal/-a:Mal sm pozna, ampak Pirati s Karibov trojka je zakon!! Sploh na konc ko ma Orlando rutkico ... njaaaam. Res dober film :D

ja ej to je pa tak najbol zakon film...sam drug del mi ni biu glih všeč,prvi pa tretji ga pa zmagata...baje bojo še naprej delal,sam brez deppa:/ ful brezveze,pomoje nebo tok dobr,kr glih on je meu najbolše fore:P
¤Hi.EaT Me *=)¤
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Gledala sm Harry Potter and the Order of the Phoenix :nighty: . Ful mi je bil všeč, čeprav prisegam na knjige :D . Edino kar me moti je to, da so imena od prvega do ta zadnjega obupno prevedena :roll: . Mislm, Severus Snape postane Robaus Raws. Wtf??
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

^ Men se pa zdijo Kendovi prevodi imen prav fajni. Sicer pa je to težko prevajat.
...
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

^^V bistvu sploh ne vem, zakaj je potrebno imena prevajat :? .
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Zato, da ohranijo svoj čar. ;) Ker angleških imen (oz. njihove poante) marsikdo nebi razumel. Meni se zdijo večinoma super prevedena imena. Film mi pa ni bil všeč. Sem prebrala knjigo lih malo pred filmom in me je ful motlo, ker so precej reči spremenili (to, da je 70% stvari spuščenih pustimo...) :?
Zaklenjeno