LiL*PrinceSS napisal/-a:MiLLy napisal/-a:Aha, res je. Takole grejo ti filmi:
Manhunter (1986) (ta je bil čist prvi)
The Silence of the Lambs (1991)
Hannibal (2001)
Red Dragon (2002) (v teh treh igra Hopkins)
Hannibal Rising (2007) (zadnji, a zgodba je postavljena pred vse te dele)
Priporočam, da najprej pogledaš kr slednjega, nato pa ostale po vrsti.
o hvala hvalasej hannibala pa the silence of the lambs sem že gledla, samo dolgo nazaj, bom pa se zdaj še 1x spravla poleg da vse lepo pogledam
Lavender napisal/-a:Jst sm dons prvič gledala Vsiljivce (The others) in moram rečt, da mi konec ni povsem jasen! A mogoče kdo v čem je fora vseh tistih ljudi oz. tiste še ene družine, ki se pojavi na koncu??? Film je sicer ful hudo izpeljan, ampak konec me je res pustil v negotovostiAnyone?
Bulma napisal/-a:Lavender napisal/-a:Jst sm dons prvič gledala Vsiljivce (The others) in moram rečt, da mi konec ni povsem jasen! A mogoče kdo v čem je fora vseh tistih ljudi oz. tiste še ene družine, ki se pojavi na koncu??? Film je sicer ful hudo izpeljan, ampak konec me je res pustil v negotovostiAnyone?
Hm...kaj nisi razumela? Tista družina na koncu je družina ki je živela v tisti hiši in so izganjali duhove, ki jim niso dali miru. Duhovi so pa bili Nicole Kidman+oba otroka+tisti trije služabniki. Oni so celi čas mislili da so še živi. Tega nisi razumela? Zakon film,ja
Lavender napisal/-a:Bulma napisal/-a:Lavender napisal/-a:Jst sm dons prvič gledala Vsiljivce (The others) in moram rečt, da mi konec ni povsem jasen! A mogoče kdo v čem je fora vseh tistih ljudi oz. tiste še ene družine, ki se pojavi na koncu??? Film je sicer ful hudo izpeljan, ampak konec me je res pustil v negotovostiAnyone?
Hm...kaj nisi razumela? Tista družina na koncu je družina ki je živela v tisti hiši in so izganjali duhove, ki jim niso dali miru. Duhovi so pa bili Nicole Kidman+oba otroka+tisti trije služabniki. Oni so celi čas mislili da so še živi. Tega nisi razumela? Zakon film,ja
Hvala Bulma... ja, točno to me je zanimalo, kdo v resnici je bil mrtev in se tega ni zavedal. Malo površno sem gledala film
urszika napisal/-a:Mal sm pozna, ampak Pirati s Karibov trojka je zakon!! Sploh na konc ko ma Orlando rutkico ... njaaaam. Res dober film