Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Jeej. Kupla sm si ene bele s črnim pikam. Res sm se čist vane zalubla... pa še taka kikla zraven paše pikasta. Drgač pa nosim več al manj bikini. :D Sam sm pa tut zlo zlo izbirčna glede kopalk. :wink:
Uporabniški avatar
*vilinka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *vilinka* »

majaoko napisal/-a:Kakšne kopalke bi priporočile puncam, ki so malo bolj močne postave?

Pomojem celodelne- take zelooo odprte kot jih ima mislim da D&G
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js sem si pa danes kupila še ene kopalke. :jump: S.Oliver, super znižane so ble. :P
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Ah ne enodelno nebi, sej jz nisem debela, u bistvu trebuh mam zlo suh, sam ritka je mal bolj okrogla :D Kako pa zgleda če ima punca z malo bolj okroglo ritko hotke (kopalke). A je to primerno? :)
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Zoey »

majaoko napisal/-a:Ah ne enodelno nebi, sej jz nisem debela, u bistvu trebuh mam zlo suh, sam ritka je mal bolj okrogla :D Kako pa zgleda če ima punca z malo bolj okroglo ritko hotke (kopalke). A je to primerno? :)

(moških po moje nebi motilo. :D )
Ma ja,saj dokler se sama v redu počutiš v njih je primerno :wink:
Drugače pa te jaz zaradi malo bolj okrogle ritke nebi dala med tiste bolj močne postave. :)
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Majaoko, itak da je primerno :) Pa ˝polne˝ ritke so zdej končno na pohodu, tko da sm jst zlo zadovoljna :D
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pupa007 »

...
Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 14:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Joj, men pa sploh ni všeč, če so kopalke kombinirane tko, da je zgornji del drugačen od spodnjega :nein: . Nikol ne bi kupila take sestavljene kombinacije... Me je mami že odkar nosim modrček terala, da morajo bit hlačke vedno v kompletu z zgornjim delom. In zdej res NIKOLI nimam različnih hlačk in modrčka. Zgleda se mi to tud pr kopalkah pozna in mi je zato ta moda čist mim... A sm čudna? :)
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Ja se je na to nanašal...delno. Sam sm letos že po ful katalogih zasledila, da so bli različni zgornji in spodnji deli. Vem, da loh zbereš oba dela enaka, sam hotla sm rečt, da mi to kombiniranje zgleda tko, ko da zutri ne bi odprl oči in dobro pogledal, ko bi kopalke oblaču. Če keri paše tko nost, nimam nobenga problema s tem. Sam pač sm bla tko vzgojena, da je treba nost kompletke. Na začetku mi je šlo tok na živce, k mi je mami skoz težila, da morm bit tud spodi lepo oblečena, ampak zdej pa res ne morm nost različnih delov. Ok dost OT. :)
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka

...
Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Ok super :) Ste me potolažile, ker si jih full hočem kupit, pa nisem vedela... ali bi ali ne :D
margarita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a margarita »

Opazno različna dela kopalk je res kar mimo, mora se videti, da paše skupaj vsaj s kakšnim vzorcem. No, jaz imam itak bele, ene mam roza-bele-svetlo modre črtaste, ene pa zlate z rahlim potiskom gor. Moram si še ene kupit v svetlo zeleni barvi - umirjena varianta. :)
Diamonds are a girl`s best friend.
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala_181 »

hei :)
mene pa zanima če mogoče veste kje prodajajo kkšne res luškane kopalke pa da niso tko po 20 jurjov al pa kej..k mi je res brez veze dt 20 jurjov za ene kopalke k jih bom pol 2 leti nosila..no u glavnm..a mogoče veste? k jez sm gledala u emopriumu u lj pa so mel same resss u ibr drage..mogoče new yorker? kej veste? :)
hvala :*
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ V S.Oliverju al pa Bennetonu si kej gledala?
Zaklenjeno