LoveLy* napisal/-a:no mene pa zanima če tablete Nalgesin S kaj zmanjšajo zaščito tabletk? te tablete uporablam proti glavobolu pa tudi lekadol uporablam
ti si kar mirno lajšaj glavobol z Nalgesinom in Lekadolom, ni panike, ker ne vplivajo na zmanjšanje KT
Mene pa zanima, če v 3. tednu pozabiš vzeti tabletko in se odločiš, da narediš 7-dnevni premor, ali dobiš med tem premorom menstuacijo? Ali jo dobiš tako, kot če ne bi pozabila tabletke? Ker naslednji teden grem na morje pa me zanima kaj pričakovat
Hvala za odgovore pa se opravičujem če je ta tema že bila
LoveLy* napisal/-a:no mene pa zanima če tablete Nalgesin S kaj zmanjšajo zaščito tabletk? te tablete uporablam proti glavobolu pa tudi lekadol uporablam
ti si kar mirno lajšaj glavobol z Nalgesinom in Lekadolom, ni panike, ker ne vplivajo na zmanjšanje KT
Hja no, meni je osebna zdravnica rekla da čisto vsak antibiotik vpliva na delovanje kontracepcijskih tabletk.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
Meni so tableke malo ublažile bolečine, niso jih pa glih popolnoma odpravile. Je pa vsekakor boljše, nimam več tako močnih krčev. Mam pa pogosteje glavobol. Pa menstruacija tud ni šibkejša, vsaj pri meni ne.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
Jaz jemljem Logest že 3 leta (začela pri 16). Pri sebi sem opazila rahlo povečanje celulita (ki ga prej sploh nisem imela,zdaj pa ga pač malo imam...) zredila sem se 2 kili in ju v treh letih tud uspešno sklestila nazaj, prej sem imela 9 dnevne menstruacije s hudimi bolečinami, krvavitve so ble pa take da mi je v kosih ven letelo pa vsake 2 uri sem morala vložke menjat ker so premočil. No že prvi cikel Logesta mi jeu redil menstruacijo,traja 4-5 dni,brez bolečin in zelo šibka. V vsem tem času sem dobila le izoblikovan PMS, voda mi zastaja par dni pred M, joške bolijo...Prsi se mi niso povečale nič,še vedno sem na A košarici/slabi B. Aja, apetit se mi je pa precej dvignil ampak pač trpim skupaj s tem,to sem pač vzela v zakup da ne jem takoj ko me zgrabi lakota ker bi sicer žrla ves čas in imela vejretno že 80 kil.
Saj te tabletke, ki so za prestavit so lahko tudi Logest oziroma druge, samo da jih a priori za drug namen uporabljaš, zaščita je pa vseeno.
Naj me kdo popravi ako se motim.