Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Mhm, tud jst sm ena izmed mnogih, k je šele po 4 letih ugotovila, da jo tip samo okol prsta vrti. Pa očitno sm ga prebolela že med samo vezo, ker mi je blo hudo samo zarad tega, ker sm bla od takrat naprej sama in sm vedno sama zaspala. Ampak bolš sama, kot pa z njim, k me je vedno znova razočaral. Ne rabim takih ljudi okoli sebe.
Jst držim pesti za tiste, k tega koraka še niso nardil, da ga bodo kmalu, ker je škoda, da trpijo zravn nekoga, k jih nima iskreno rad :(
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

Punce moje..
Bolj razmišljam o razlogih zaradi katerih sva šla narazen, bolj vem, da to ni resnica. Da je za tem še nekaj več.
Sprašujem se, da če me ni imel rad, zakaj se je potem toliko vozil k meni, zakaj je razumel, da nebom še takoj sexala, zakaj je pisal take smse in govoril take besede? Čim bolj verjamem v to, da je za vse kriva njegova familija.Vsaj znaki so taki.

In če razmišljam še bolj, je verjetno najboljše da sva šla sedaj narazen. Ker bi iz dneva v dan postajalo huje, in na koncu bi bil najin razhod še hujši.

Ja že res, da čakam njegov sms, pogrešam njegov glas, si želim njegovih poljubov, želim vohati njegov parfum, ampak ko ne gre več ne gre. In očitno pri nama res več ni šlo.

Ampak mam občutek, da to za naj še vseeno ni konec. Da naj bo usoda, nekje spet združila.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Če sta si usojena, bosta slej al prej koncala skupi.

Zakaj se pa ne bi dobila pa pogovrila kako stvari stojijo? Zakaj se je tko koncal?
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Josephina zato, ker sva se ponoči. In zadnji teden ni peljal nikamor, samo sva se pikala in skoraj kregala. Njegovo obnašanje je bilo.. Grozno.
Ampak ga imam klub vsemu rada.

In ja, kot praviš, če sva si usojena.. Ampak mislim, da je najboljše tak.
:(
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

*ClaUdYka* :bussi: Drži se.
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Danes je malo boljše- bilo je vsaj, dokler sem bila zaposlena in nisem imela časa razmišljat o tem. Bila sem v Lj in pač nisem mela časa da razmišljam o tem, ker je bila poleg mene kolegica, ki je nonstop nekaj govorila z mano.
Ampak na poti domov, sem spet razmišljala o nama.
O vsem kar naj je družilo. Oba sva imela iste podobne nenavadne navade. Oba sva iz oblakov delala podobice, si predstavljala nekaj. Štela sva znake ob cesti.. Poslušala pesmi, dokler nisva vedela vsaj del besedila. Bilo je, kot da bi bila ena duša v dveh telesih.
Slabe stvari so zbledele. Bilo je več dobrih. Res mi je dal občutek, da me ima rad, da mu ni vseeno zame.. Ampak nevem, kaj je bilo zadnji teden??

Včeraj me je kliknil na messengeru, in sva se kar nekaj pogovarjala. Povedala sem mu, da mu ne verjamem, da so to pravi razlogi, da sva šla narazen. Da je res, da ga imam rada, ga pogrešam, ampak ne morem pa biti kolegica z njim. Ker rabim čas, da premislim o nama, o sebi, o njem. In mogoče se lepega dne spet srečava, in bova takrat mogoče lahko šla na kavo.
In še vedno me je klical miška..
Na koncu sem ga vprašala.. "Kaj pa vse besede da me imaš rad? Tega nisi ti napisal?" Pa je povedal da je on to napisal, še kako. Potem pa sem mu povedala, da to očitno ni bila tako velika ljubezen kot je govoril, le ta namreč ne zbledi v roku 1 tedna. Pa je povedal: "miška, ni bil 1 teden" .. In ja, bilo je 10 dni..

Nevem kaj naj si mislim. Po eni strani imam občutek, da me ima še sedaj rad, da mu je težko, da si želi da bi bila nazaj skup.. PO drugi strani, če pa razmišljam kaj vse sem še izvedela včeraj, pa si mislim, da je najbolj zlagana oseba na tem svetu.

Karkoli že je, in kater koli razlog je da sva šla narazen, moje ljubezni do njega nič ne spremeni.
Še vedno čakam na Njega.. Imam ga rada z vsem svojim bitjem :cry:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

*ClaUdYka*, ne se spraševat kaj je blo narobe in kak se je lahk v tak kratkem času vse spremenilo, ker ti garantiram da te to ne bo nikamor prpelalo, sam še hujš ti bo. Analiziranje res nikol ne pomaga. Sm že dala vse to skoz in vem da je to najslabše kar lahk nardiš. Če bi te mel rad, pol bi blo vse drugač, tud če bi bil kak problem, ko bi se vse dalo zmenit in uredit. NE BI te pustil. Vem da je težko, ampak SAM NE ANALIZIRAT.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

*ClaUdYka* lubika moja... povedala sem ti že na msnju. Sama si mogoče vidla, da je malo razvajen, da te omejuje. In verjemi mi, to bi se s časom le še stopnjevalo. Otročji je. Vem, da to veš, ampak včasih rabiš, da ti kdo še to pove. Ja, imel je svoje dobre lastnosti, ampak žal so zelo izstopale slabe.

Rada te imam. In nočem da trpiš. Rada bi, da greš naprej. Da si spet srečna.
My dreams are my reality...
xxmalickaxx
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a xxmalickaxx »

Hay!

Tudi jaz bolj počasi prebolevam :? In to enega ki mi je že dolgo všeč,samo kaj ko bi ga že mogla zdavnaj prebolet,ker mam zdaj že dolgo resnega fanta:S samo nevem..en čas je tak lepo z mojim,vse dokler ne vidim te simpatije... jao pol pa samo še ne njega mislim. :( Včasih se mi
zdi kot da sploh nisem več zaljubljena v fanta...al kaj nevem.Sploh cartat se nić več nočem z njim pa nič :? :? zaradi tega sem ful v bedi že
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Potem pa pust fanta, ne. No ne vem, men je to neki najgršega, da si z nekom, pa misliš na drugega. In če bi men kdo to nardil, bi mu jajce odrezala! Tak da bodi vsaj tok fer da svojga fanta, ker tole kar zdej delaš, je grdo, ful grdo!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

zadnič me je po parih letih bluzenja skenslu...ubistvu vse je tko kazal, pa se ni nč konkretnega zgodil da bi mel razlog.kr ene nepomembne malenkosti in ko sm ga uprašala kaj je narobe mi ni hotu povedat, čeprou mi drgač use pove.pa sm mogoč mal preveč težila naj mi pove in me je začel kr odslavlat...
čist me je zapsiheru.pol pa zdej u soboto smo se srečal-pa je bil kr pod dozo...sm šla do njega in ga kr direkt uprašala če bi sploh še bil z mano, naj mi pove konkretn odgovor in je reku da ja, sam...pol kr ene bedne fore...ampak useen bi še bil z mano in naj bi mu velik pomenila.
pol sva bla še skupi in se je do mene obnašu tko kot ponavad-k do princeske...
tuki pa pride problem-jst mam fuul bed filig.zdi se mi da to ni to in da je neki narobe.nikakor se ne morm otrest tega filinga.zdej me je pa toook strah da ga bom res zgubila, da ne morm o ničemer več razmišlat.
dans zjutri me je kliknu na msn-ju sam nism opazla pa sm mu čez kšne 2 ure odpisala in ni blo odzva, pol sm mu pa še prej popoldne pisala in spet nč. zdej je pa taka panika..
sploh nevem kaj naj nardim.nočm mu težit neki pa ga klicat ampak ne morm pa tut pustit da me razžre od tega če je kej narobe.strah me je da si bom preostanek poletja čist pokvarla ker bom skos na to misla, grem pa čez 3 dni na morje za 20 dni,in hočem uživat ne pa skos sm o njem razmišlat, če je use spet kul med nama
kšna vzpodbudna beseda pa nasvet bi mi res prou pršla...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

srčica, jst bi ga na tvojem mestu enostavno poklicala in prašala, kaj je na tem, mu rekla, da nj se že zjasne, kaj hoče in to je to. Pa če bi mi kuj reku, kaj mu težim. Pač se hočem prepričat, pr čem sm ane. In ja, nared to, ker drgač boš mela ves dopust pokvarjen :?
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Minilo je 8mescev odkar me je znova potisnil na dno in odšel.. Danes zjutraj sem se zgudila in neutolažljivo jokala... Znova zaradi njega... Ko sem mislila, da sem ga že prebolela ob vseh mojih avanturicah, sem danes spoznala, da znova živim v zmoti. Še vedno se ne morem normalno obnašat, ko kdo govori o njem, kaj šele, ko se srečava. Stikov nimava, niti pogovarjava se ne.... Res ga pogrešam. On bo vedno v mojem srcu, čeprav me je že zdavnaj izbrisal iz svojega življenje... :cry:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

:( Ne vem, kaj nj ti rečem, res ne ... 8 mescev je res kr dolga doba, ampak bod vztrajna, enkrat ga boš že prebolela. Ga boš vrjetno morala. Je pa res bedno, da nekoga prebolevaš, prebolevaš in prebolevaš in ko mislš, da je že vse kul in lepo po starem, se zbudiš iz te utopije in se zaveš, da tud slučajno še nisi niti blizu temu :?
Jst ti želim, da ti ne bi blo preveč hudo, čeprou točno vem, kk je ... Čeprou 8 mescev res še nism prebolevala, upam da mi ne bo treba, sploh ne sedanjega.
Tukej pomoje res pomaga samo čas, vse ostalo je pa tko ... trenutno, se mi zdi.
Uporabniški avatar
Christianne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Christianne »

Js sm s fantom hodila 3 leta. Bilo mi je zelo zelo hudo, veliko noči sem prejokala, se smilila sama sebi,...
Sam najbolj so mi prijatli pomagali. Vsak vikend sem šla s puncami vn, sem se jim izpovedala, so me potolažle in je blo super. Potem sem zmeri lažje se počutla. Pa veliko drugih fantov vidiš, ki so prav tako fajn...
Zaklenjeno