Vse o kopalkah
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
No ja, jaz letos ne bom kupovala novih, ker se mi niti ne splača (za tistih parkrat ko bom šla na bazen). Sem lani kupila dvoje, in za ene sem kar fajn keša zmetala
Sicer mi ni žal, ker so mi res všeč pa še skombinirala sem zgornji del in spodnji, da so točno take kot mi najbolj ustrezajo. So meli 3 različne spodnje in 2 različna zgornja dela.
Gotta love Undercolors of Benetton...
So mi ble pa všeč tiste srebrne (dvodelne), ko jih je mislim da celo Kylie mela na sebi na enih fotkah za H&M. Če bi letos kupovala, bi verjetno kupila tiste.

Gotta love Undercolors of Benetton...

So mi ble pa všeč tiste srebrne (dvodelne), ko jih je mislim da celo Kylie mela na sebi na enih fotkah za H&M. Če bi letos kupovala, bi verjetno kupila tiste.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
choco.cat napisal/-a:Še en nakup v Topshopu, kupla sem 2 sp. dela in enega zgornjega. Mam pozitivne izkušnje z Topshop kopalkami, se mi zdijo ful kvalitetne.
^^ Glede TS kopalk. Meni so bile une črne bikinke zelo lepe, samo so bile to tudi edine, ki sem jih videla to leto in so mi bile všeč. Vse ostale ( TS ) so bile tako zelo barvne in "pokičene" (

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
^^ meni so všeč čimbolj pisani modeli (predvsem letošnje poletje), imam pa tudi dvoje enobarvne kopalke. TS ima nekaj super modelov na svoji spletni strani (pa tudi DP), vendar pri nas večine od njih nisem zasledila.
Za letošnje leto iščem nekaj pisanega, vendar sem do sedaj nad Benettonom, skiny-jem in s.oliver-jem razočarana. Upam, da bom sploh kaj našla, preden bo prepozno.
Za letošnje leto iščem nekaj pisanega, vendar sem do sedaj nad Benettonom, skiny-jem in s.oliver-jem razočarana. Upam, da bom sploh kaj našla, preden bo prepozno.

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
- Kofetarica
-