Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:26, skupaj popravljeno 1 krat.
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

pehta napisal/-a:Prepričana sem, da si že slišal zdravnike, če ne drugače pa ob dnevu aidsa (1.decembru), da ko imaš odnos z nekom, imaš ''odnos'' tudi z vsemi prejšnjimi intimnimi partnerji te osebe.

zdej pa res že pretiravaš no.
Pa še vedno ne dojamem, kaj imaš ti proti takim, ki imajo v življenju več kot 5 partnerjev?
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Jochie napisal/-a:
Jochie napisal/-a:pehta, s kolikimi moskimi si imela spolni odnos?
zakaj si se spustila v spolni odnos z njimi?
ko si se spustila v spolni odnos z njimi, si morda pomislila, da pa oni vseeno niso tisto pravo?
imas moskega, ki si ga predstavljas do konca svojega zivljenja ob sebi?
ti je kaj zal, da si spala s prejsnjimi moskimi?
se imas za lahko zensko?

hvala za odgovore.

pehta, kaksna je verjetnost, da dobim odgovore na vprasanja??? :)

a ti pomagam... odgovor na prvo vprasanje je verjetno 0, na ostala pa probi sam odgovort :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Zvoncica napisal/-a:ponosn na to da mas ful velik tipov si pa sam v srednji soli, pol pa odrastes pa vids da ni point v tem da jih je cim vec ampak da je en taprau :roll:

Cool. :zustimm:
Veš, sam eni nikol ne odrastejo al pa nočjo odrast. :D :D
Al pa..... Ne znajo iskat.... Al pa..... Jim pač sam paše seksat z neznanci... Al pa..... :)

Tok da se čist strinjam s tabo, sam člveška psihologija je komplicirana stvar. :lol:
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Na spodnji odgovor sem naletela na enem drugem forumu. Se opravičujem, ker je z velikimi tiskanimi črkami-se mi ne da vsega pretipkavati, ampak je tako dober in tako mi je všeč, da ga moram skopirat v tole temo (če mod želi, da je naveden vir, ga lahko komot navedem, samo ne želim delati reklame drugim forumom):

PROBLEM TUKAJ JE V NESORAZMERJU. ČE IMAMO ŽENSKE, KI SE DO 22 LETA DAJO DOL ŽE S 4 MOŠKIMI, MEDTEM KO JE VELIKO MOŠKIH PRI 22 LETIH ŠE DEVIČNIKOV JE JASNO, DA TAK MOŠKI SKURBANE ŽENSKE NE BO HOTEL. ČE PA BI ŽE SAM PRI TEH LETIH IMEL 8 ŽENSK ZA SABO BI PA BILA DRUGAČNA ZGODBA. ČE GREM V LJUBLJANI VEN V KAK LOKAL ALI DISKO, KDO NAJPREJ DOBI ŽENSKO? ČRNEC IZ AFRIKE,POROČEN MOŠKI ALI TAK Z BMW-JEM PARKIRANIM PRED DISKOM. KATERA ŽENSKA POTEM OSTANE NAVADNEMU DRŽAVLJANU? SAMO ŠE PROSTITUTKA. KAJ JE NAROBE S PREPROSTIMI FANTI? ŽENSKE STE PREKLETO PRERAČUNLJIVE PRI IZBIRI. NEREALNE. PA TA NI VREDU PA UNI TUDI NE, JA TRETJI ŠE MANJ. ČE POGLEDAMO V PROFILE ŽENSK, PRIJAVLJENIH NA NA FORUM, VIDIMO SLIKE ČEBELIC MAJ, METULJČKOV IN RAZNIH FANTAZIJSKIH SLIK. VELIKO ŽENSK NIMA POSTAVLJENIH REALNIH TEMELJEV IN ČAKAJO PRINCA NA BELEM KONJU IN POTEM VSE RAZOČARANE KO UGOTOVIJO DA ŽIVIJO V ILUZIJI IN POTEM SMO PA MOŠKI PRASCI PA IMPOTENTNI PA NE ZNAMO PA NE VEM ŠE KAJ.

GREM OB POLNOČI SKOZI KONGRESNI TRG V LJUBLJANI POLETI, VIDIM ZUMBOTA ČRNEGA SEDI NA KLOPCI. ČEZ 1 MUNUTO TAKO PRISEDETA 2 MLADI BEJBI IN SE ZAČNETA POGOVARJATI Z NJIM. KOLIKŠNA JE VERJETNOST, DA BI SE USEDLE ZRAVEN MENE, ČE BI JAZ SEDEL NA KLOPCI ZRAVEN?

13 LETNE PUNČKE SE DAJEJO DOL ZARADI NAPAČNE VZGOJE IN MATRIARHALNE DRUŽBE, KJER SO ŽENSKE GLAVNE. V BISTVU VSAK VZROK, KI GA NAJDEM IZ TEGA IZVIRA. TUDI TO, DA JE TREBA NEDOLŽNOST IZGUBITI ČIMPREJ. SEVEDA BO TAKŠNA PUNČKA NAJVERJETNEJE POSTALA MAMICA SAMOHRANILKA IN ŽIVELA V ZMOTNEM PREPRIČANJU DA SMO VSI MOŠKI PRASCI, KI NAM GRE SAMO SEX PO GLAVI. SICER PA NIMAM NIČ PROTI TEMU, DA SE NEKDO DA DOL ŽE PRI 13-TIH LETIH ČE SE TO NAREDI S PRAVIM ODNOSOM IN ČE TO NE PUSTI SLABIH POSLEDIC NA ČLOVEKU IN JE IZKUŠNJA POZITIVNA. SEVEDA MORAJO PRI TEM POMAGATI STARŠI, SICER NI OTROK ZREL ZA SEX NITI PRI 30-TIH LETIH, ČE NI PRAVE VZGOJE.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

PROBLEM TUKAJ JE V NESORAZMERJU. ČE IMAMO ŽENSKE, KI SE DO 22 LETA DAJO DOL ŽE S 4 MOŠKIMI, MEDTEM KO JE VELIKO MOŠKIH PRI 22 LETIH ŠE DEVIČNIKOV JE JASNO, DA TAK MOŠKI SKURBANE ŽENSKE NE BO HOTEL

a lahk sam povem da mogoče pa niso sam moški pr 22 še devičniki ampak je najbrž tud precej žensk a ne :roll:

DA TAK MOŠKI SKURBANE ŽENSKE NE BO HOTEL.
sory sam če bo zame enkrt en moški mislo d sm skurbana, pol ga pa ne rabim niti ga nečem met

VIDIM ZUMBOTA ČRNEGA SEDI NA KLOPCI

tale stavk pa dokončn zakluči moje mnenje o avtorju napisanega :evil:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

ma sej men je vseen kdo prej dobi tipico :roll: jst nimam nobenga posebnga fetiša na črnce al pa kej tazga tko da neb vedla..
ful me pa mot tole izražanje, k lahk že na sto metrov vidiš da je osebek že mau zaklomleksan :roll:
sory za OT :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

pehta napisal/-a:en zdrav kmečki fant mora pa do 50-ega hodit po ženitnih posredovalnicah.

zdrav? not!

Še zmeri sm mnenja, da se kle nekateri špilate vlogo razsodnika, boga, skratka stvarnika vesolja ki ima vse prav. Tko da bi lahko za razliko govorili iz svojih izkušenj, izkušnje drugih pa lepo pustite primer. Ker se vš lajf, kakršnkol že je (hehe), zaključi pri vas. Že miljonkrat kle hegla ponavljam, prou smešn mi je že. Pa tut k da bi brav eno mešanco med forumom NSi in rugljevo domačo stranjo, kjer sam sebi naklada, bere ga pa nuben...
Tko nekak...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

vprasanje se mi zdi neumno, nevem zakaj bi bila lahka, saj je njeno življenje in njeni partnerji me nič ne brigajo.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Takrat, ko gre z vsakim, ki se ji nasmehne in ima po možnosti še malo boljši avto.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
petka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a petka »

jst pa mislm da je 15 spolnih partnerjev do 30. leta mal preveč. Tud čeb se šlo sam za eksperimentiranje, bi rekla, da je do 5 al pa 6 partnerjev dost. Če je pa že več, pol bi se mi pa že zdel, da je kej z njeno samozavestjo narobe.
to je samo moje ponižno mnenje:)
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

daj ne ga srat. 5 partnerjev je sprejemljivo 10 pa ne? Zakaj ze? po cem se tu doloca magicna meja? in kaksno vezo ima to s samozavestjo? lepo te prosim. ce si imel do 20ega leta 3 resna razmerja, in posledicno 3 spolne partnerje, potem si v naslednjih 10ih letih lahko privoscis se 2? jaz sem pac zahtevna pri izbiri resnega fanta, zato so pac obdobja med enim in drugim partnerjem malo daljsa, in kaj naj bi to pomenilo, da npr. 2 leti ne seksam, ker se bo do 30ega leta nabralo 15 spolnih partnerjev??? niso tu stevilke relevantne, ampak ozek pogled ZENSK, ki se pustijo zmanipulirati konzervativno klerikalnim lobijem, ki jim od rojstva tupijo v glavo, da je sramotno, ce da zenska noge narazen, komu drugemu kot svojemu mozu! kdaj bo svet dojel, da imajo tudi zenske potrebo pa seksu. DOBREM.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

kaj pa npr 50 partnerjev, kaj pa je potem? :D
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

hehe...50 - zelo dejavno dekle :D
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Odgovori