bambina x napisal/-a:potem sem pa lavfala bo bajti in se drla:" baba sem!!!!"
Joj, tle sem se pa nasmejala

Ob pogledu na madež sem takoj vedela koliko je ura in sem šla do kuhinje, kjer je mami ravno golaž kuhala
in sem ji povedala kako stvari stojijo "mami jaz pa mislim, da sem dobila menstruacijo"
Potem sem šla v sobo in sem slišala, kako je šla hitro povedat fotru, ki je bil v dnevni sobi. 

Sicer sem pa najprej vložek narobe obrnila, z lepljivo stranjo navzgor 

Zgodilo s eje nekje ko sem bila stara 12 let, na sredi tadolgih počitnic. Tisti dan smo šli za mene kupit nov računalnik, pa tak pridemo domov, pa je čas, da mama odide v službo, pa pač odide. Pa je ura bila okrog 15.00 pa še odide brat, nekam je šel samo ne vem več kam. Pa nekje ob 16.00 grem jaz na wc, pa vidim na spodnjicah nekaj rdečega oo faq... kaj je to... prvo kar mi je na misel prišlo je bila itaq menstruacija ker sem se že veliko pogovrajala o tem z mamo, pa se pač nisem hotela sprijazniti z dejstvom, pa sem si rekla da sem se kje potegnila ali pa vrezala pa je zato kri malo se prikazala. Pa si tisto obrišem, pa grem pole čez čas spet na wc pa spet... tedaj sem spoznala da sem jo res dobila. Potem pa pride mama domov ob 22.00 pa kar zbežim k njej pa se ji zjokam. Meni je bilo tako nerodno povedati. Grozzaaa... Pole naslednji dan pa še je mama pred mano bratu povedala, jaz sem mislia da se bom zjokala. Sem se kar težko navadila ampak je šlo 
Takrt sm bla strašno vesela, ker sm bla praktično skoraj edina (še prijateljica jo je dobila mal pred mano kkšn mesc). Zgodil se je pa tko, da sm mela grozne krče in sm cel dan preležala v postelji, mami mi je kuhala čajčke, skratka vsi so mislli da mam nekakšno trebušno gripo al kaj jst vem. No pol sm šla pa enkrt vmes na wc pa sm vidla na hlačkah. Nism zganjala kkšne panike, sama šla po vložk in ga namestila, doma pa nč povedala, ker mi je blo nerodn
. No pol sm nasledn dan mami v službo klicala pa ji povedala. Am..se pa ne bi branla če bi jo dobila kkšne 4 leta kasneje.
potem sm še razmišlala da je super ker se je to zgodilo ker me je blo preveč sram da bi šla in rekla : mami menstruacijo mam. joooj 
Geja. napisal/-a:ojoj. jst se spomnem da sm jo dobila pr 13. blo je zvečer predn sm šla spat ko sm vidla na hlačkah kri. mal me ne šokeral in nism nardila nč in šla spat. nasledno jutro pa grem na wc in se ulije. vem da sm padla v nezavest in si zlomila nos![]()

. V ponedeljek zju3 sem bla ful neki zatežena pa tečna. Pa je preden sem šla v sql pršla soseda,da bi šle skup. Pa sem rekla da še grem na wc(pa ponavad nisem hodla zju3)...pa me je skor kap. Čeparv sm vedla zaka se gre sm padla v jok(ne vem zakaj
) in sem poklicala mami. Potem sem se pa tak jokala v telefon, da je mami morala domov pridit, soseda pa tak ni čist nič štekala.

no zdj sm pa tut jz kr zadovolna k jo dobim