Prva menstruacija

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

bambina x napisal/-a:potem sem pa lavfala bo bajti in se drla:" baba sem!!!!"

Joj, tle sem se pa nasmejala ;)
Uporabniški avatar
Mojcica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Mojcica_ »

Dobila sem jo na zabavi za 14. rojstni dan. Na srečo je bla doma starejša sestra in je žrtvovala en vložek pa pokazala kako se namontira :)
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Jaz sem jo dobila okoli 13 leta enkrat. Spomnim se, da sem v svoji sobi brala Smrkljo nakar me je zmotila mokrota v hlačkah in sem na wcju prečekirala kaj bi to lahko bilo. :lol: Ob pogledu na madež sem takoj vedela koliko je ura in sem šla do kuhinje, kjer je mami ravno golaž kuhala :lol: in sem ji povedala kako stvari stojijo "mami jaz pa mislim, da sem dobila menstruacijo"

Je kar presenečeno pogledala, samo je bila ful vesela. :D Potem sem šla v sobo in sem slišala, kako je šla hitro povedat fotru, ki je bil v dnevni sobi. :D
Uporabniški avatar
*nAughTykA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *nAughTykA* »

Jaz sem jo dobila ko sem bla stara 13 let...sem bla full razvita in sem jo že 2 leti prej pričakovala :D kr naprej sem mamci govorila, da me ful trebuh boli in da bom zihr dobila menstro...no in potem sem jo končno učakala. Najprej sem povedla mamci potem pa seveda familiji, pa frendicam...
Rory
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rory »

Jaz sem jo dobila pri 11ih letih, torej v četrtem razredu. Sem bila že ful razvita, bolj kot ostale sošolke. Spomnim se, da sem najprej poklicala mami v službo in ji sporočila, drugi dan pa še najboljši prijateljici povedala. Sem bila kar vesela :P Sicer sem pa najprej vložek narobe obrnila, z lepljivo stranjo navzgor :D
Cristi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zbilje

Neprebrana objava Napisal/-a Cristi »

Jst sm jo fasala ravno na morju, pri dvanajstih, tako da so VSI, vred s kopico prijateljev ki so počitnikovali z nami, vedeli zakaj se gre.. Js pa v jok in na drevo, povedala direktno nisem nobenemu. Vložke sem pogruntala sama, in ne boš verjela, tud obrnila sem ga prav :razz: hec hec
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objava Napisal/-a _*Jagoda*_ »

huh prva menstruacija ja :razz: se še je lepo spomnim :) Zgodilo s eje nekje ko sem bila stara 12 let, na sredi tadolgih počitnic. Tisti dan smo šli za mene kupit nov računalnik, pa tak pridemo domov, pa je čas, da mama odide v službo, pa pač odide. Pa je ura bila okrog 15.00 pa še odide brat, nekam je šel samo ne vem več kam. Pa nekje ob 16.00 grem jaz na wc, pa vidim na spodnjicah nekaj rdečega oo faq... kaj je to... prvo kar mi je na misel prišlo je bila itaq menstruacija ker sem se že veliko pogovrajala o tem z mamo, pa se pač nisem hotela sprijazniti z dejstvom, pa sem si rekla da sem se kje potegnila ali pa vrezala pa je zato kri malo se prikazala. Pa si tisto obrišem, pa grem pole čez čas spet na wc pa spet... tedaj sem spoznala da sem jo res dobila. Potem pa pride mama domov ob 22.00 pa kar zbežim k njej pa se ji zjokam. Meni je bilo tako nerodno povedati. Grozzaaa... Pole naslednji dan pa še je mama pred mano bratu povedala, jaz sem mislia da se bom zjokala. Sem se kar težko navadila ampak je šlo :lol:
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .buba. »

Hm..ja če zdj pomislm, strašno prezgodaj. In to pri 10ih letih. :roll: Takrt sm bla strašno vesela, ker sm bla praktično skoraj edina (še prijateljica jo je dobila mal pred mano kkšn mesc). Zgodil se je pa tko, da sm mela grozne krče in sm cel dan preležala v postelji, mami mi je kuhala čajčke, skratka vsi so mislli da mam nekakšno trebušno gripo al kaj jst vem. No pol sm šla pa enkrt vmes na wc pa sm vidla na hlačkah. Nism zganjala kkšne panike, sama šla po vložk in ga namestila, doma pa nč povedala, ker mi je blo nerodn :D . No pol sm nasledn dan mami v službo klicala pa ji povedala. Am..se pa ne bi branla če bi jo dobila kkšne 4 leta kasneje.
Uporabniški avatar
Geja.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Geja. »

ojoj. jst se spomnem da sm jo dobila pr 13. blo je zvečer predn sm šla spat ko sm vidla na hlačkah kri. mal me ne šokeral in nism nardila nč in šla spat. nasledno jutro pa grem na wc in se ulije. vem da sm padla v nezavest in si zlomila nos :D potem sm še razmišlala da je super ker se je to zgodilo ker me je blo preveč sram da bi šla in rekla : mami menstruacijo mam. joooj :D
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Jzt sm svojo dobla okol 13.leta. Takrat sm bila že informirana glede tega, in me ni nevem kakšn šok zadel. Vem pa, da sem se zelo veselila, ko sm jo dobla.. zdej bi pa najraj, da je sploh nimam. :P
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

Geja. napisal/-a:ojoj. jst se spomnem da sm jo dobila pr 13. blo je zvečer predn sm šla spat ko sm vidla na hlačkah kri. mal me ne šokeral in nism nardila nč in šla spat. nasledno jutro pa grem na wc in se ulije. vem da sm padla v nezavest in si zlomila nos :D

joj. ..boga. .. .ampak je smešna situacija, to pa moreš priznat. . in potem ti je tudi malo iz nosa tekla kri, kaj? :lol:

pa sej nisi jezna, ne? mislim, da si malo norca naredim. . . :)

mislim, da boš to lahko pripovedovala svojim vnukinjam, ko jo bodo one dobile. . . .

lp, pa brez zamere .. ;)
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a miss_kitty »

Dobila sem jo v 6. razredu oš, ko sve z mami ble na enem obisku. Pol ko sve šle domov sem ji rekla, da sem opazila kri na hlačkah in pol je to tud blo vse, kar sem uspela izustit. :lol: :oops: Vem samo, da sem tisti dan neprestano hodila na wc in gledala kdaj moram menjat vložek :D
Just dance!
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Mene je mami dobro prpravla na to, pa tudi sošolke, ki so jo že imele so mi kar dost povedle.
Drugač je bilo v 7 razredu devetletke, stara sem bila 12, bilo je pa oktobra. Prov v živo se spomnem :) . V ponedeljek zju3 sem bla ful neki zatežena pa tečna. Pa je preden sem šla v sql pršla soseda,da bi šle skup. Pa sem rekla da še grem na wc(pa ponavad nisem hodla zju3)...pa me je skor kap. Čeparv sm vedla zaka se gre sm padla v jok(ne vem zakaj :D ) in sem poklicala mami. Potem sem se pa tak jokala v telefon, da je mami morala domov pridit, soseda pa tak ni čist nič štekala. :D
Zlo zanimiva tema :D
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

na končnem izletu v 5. razredu. Mami mi je dala vložke, fotr pa darilo
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

am... jz sm pa k sm bla 12 let stara... je blo tut zanimivo.. greva s sosedo rolat k so lih cesto tle bliz delal novo pa še ni bla odprta pa blo men neki čudno use skp... pa pridm domov pa vidm na hlačkah sm tko mal rjavo pa sm si misla ma wtf?,ne?:D pa pol ni blo nč... nasledn mesc mislm d je biu 4. junij zvečer jz sm se šla rihtat za spat pa rdeč flek na hlačkah jz pa začela upit mami, mami smo prec vedl kok je ura... pol sm pa tulila k zmešana d jz tega nočm in d je bedno pa mi je mami pršla u sobo pa prnesla en tablet pa rekla d je čist normaln in d ni panike sploh... pol pa itk nasledn dan k bi plenice nosila čeprov je biu čist tist običn vložek pa d se kj ne vid vn... najbl me je to skrbel :D no zdj sm pa tut jz kr zadovolna k jo dobim :D
Odgovori