Vessy napisal/-a:in zakaj polnijo dvorane? ker majo na tisoče mladih fanic. ne rečem, da je njihova glasba zanič ali pa kaj takega, ampak definitivno niso uspešni zaradi glasbe.
To je pa res izjava stoletja!!! Zaradi česa pa so potem uspešni??? Oni so glasbeniki in če so uspešni, so lahko samo zaradi glasbe. Zakaj se nek fan sploh odloči kupiti album od neke skupine - ja verjetno zato, ker mu je glasba všeč, ane. Tisti "krog" fanov ki pa kupi album zaradi nečesa drugega kot glasbe, pa je itak v manjšini in od takih glasbena skupina ne more obstati.
Sej vem kaj hočeš rečt... kao mlade fanice ki nimajo pojma... pa to... Ampak, kot sem že rekla, glasbena skupina, ki je odvisna od nekih "avšastih" fanic ki nimajo pojma, ne zdrži dolgo! Tokio hotel pa so že skoraj 3 leta na glasbeni sceni in glede na to, da se jim uspeh in popularnost iz dneva v dan veča, se mi zdi, da bodo še zelo dolgo ostali na glasbeni sceni.
In to, da imajo samo mlade fanice ni res! Jst jih poznam ogromno ki so okoli 20 let ali celo več, pa jih poslušajo. Jst tud ne spadam v njihovo generacijo... sem par let starejša... ampak mi majo vseeno zelo dobre komade in rada poslušam njihovo glasbo, ki je za razliko od nekaterih ostalih, tudi kvalitetna.