Hot Fuzz- brez komentarja, k je blo tok brez veze.
The Butterfly Effect 2 sicer enke nisem gledala (sicer dvomim, da je kej povezano, so bili drugi igralci ), ampak mi je bil všeč.
Gledala sem super grozljivko...priporočam...je pa Dead silence...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
dons sem si po dolgem času spet pogledala ene par klasik, med njimi tudi čb film noir Ninotchka. Ej, meeeeega. Hudi dialogi, Garbo igra eno zapriseženo Rusko komunistko, ki pride v ZDA, se zaljubi itd...več kot vredno ogleda. Klasika!
jaz pa imam eno vprašanje
ravno sem si dl Hannibal rising, ampak preden ga pogledam bi rada pogledla še vse dele ki so bli prej.
nekje sem brala, da naj bi to bil 5. film, pa me zanima kateri so prvi štirje, ker jaz se spomnim samo The Silence of the Lambs (1991) in pa Hannibal (2001). torej mi manjkata še 2..
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.
Aha, res je. Takole grejo ti filmi:
Manhunter (1986) (ta je bil čist prvi)
The Silence of the Lambs (1991)
Hannibal (2001)
Red Dragon (2002) (v teh treh igra Hopkins)
Hannibal Rising (2007) (zadnji, a zgodba je postavljena pred vse te dele)
Priporočam, da najprej pogledaš kr slednjega, nato pa ostale po vrsti.
meni je res super film the guardian. igralca sta fenomenalna, kutcher res navduši vedno znova, costner je pa itak že legenda. sicer film ni več nevem kako nov (2006), ga pa priporočam vsem ki ga niste še gledli.
MiLLy napisal/-a:Aha, res je. Takole grejo ti filmi: Manhunter (1986) (ta je bil čist prvi) The Silence of the Lambs (1991) Hannibal (2001) Red Dragon (2002) (v teh treh igra Hopkins) Hannibal Rising (2007) (zadnji, a zgodba je postavljena pred vse te dele)
Priporočam, da najprej pogledaš kr slednjega, nato pa ostale po vrsti.
o hvala hvala sej hannibala pa the silence of the lambs sem že gledla, samo dolgo nazaj, bom pa se zdaj še 1x spravla poleg da vse lepo pogledam
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.