Ja vrjetno si je hotla prestavit menstruacijo.br0ken heart napisal/-a:assam napisal/-a:Hellow!
zadnje tri mesece sem neprekinjeno (brez 7dnevne pavze) jemala KT.
danes je 10 dan po prenehanju jemanja pa se vedno nisem dobila menstruacije.
je možno da je kaj narobe?
naj grem k ginekologu?
ze vnaprej hvala za odgovore.
kak to mislis brez 7 dnevne pavze? a kr tablico za tablico si jemala? smem vprasat zakaj?
vrjetno M nisi dobila ker si cist zaJ* celo situacijo pa si zmedla tvoje telo
Kontracepcijske tabletke
I laugh at gilded butterflies.
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
*SweetGirl* napisal/-a:Jaz sem zadnjič poslušala enga ginekologa, ki je rekel, da vedno več žensk prakticira to varianto, da pojejo 3 tablice skupaj in imajo potem menstruacijo 5x letno...Kolk je to zdravo pa ne vem ...
ma ja....to sploh NI priporočljivo...veš koliko je večja verjetnost krvnih strdkov...

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
*SweetGirl* napisal/-a:Jaz sem zadnjič poslušala enga ginekologa, ki je rekel, da vedno več žensk prakticira to varianto, da pojejo 3 tablice skupaj in imajo potem menstruacijo 5x letno...Kolk je to zdravo pa ne vem ...
OMG tole je pa čist noro no. Sem že slišala kako ženske jejo celo poletje, da nimajo menstruacije v času počitnic, dopustov itd. Že to se mi zdi mal mim, kaj šele da to prakticirajo celo leto

LaBonita napisal/-a:*SweetGirl* napisal/-a:Jaz sem zadnjič poslušala enga ginekologa, ki je rekel, da vedno več žensk prakticira to varianto, da pojejo 3 tablice skupaj in imajo potem menstruacijo 5x letno...Kolk je to zdravo pa ne vem ...
ma ja....to sploh NI priporočljivo...veš koliko je večja verjetnost krvnih strdkov...![]()
Oooo bed, punce ne se zajbavat s svojim zdravjem!!
Tole sploh ni zdravo.. že tabletke lahko škodijo zdravju, ne pa da jih ješ tko, da maš sam 5x na leto mestro...

Da ne bom brala vseh 200 strani
Semn mela nezaščiten spolni odnos s fantom sem se odločila vzet tabletko po....a naslednji dan sem dobila menstuacijo kljub temu da tabletke še nisem zaužila.To je danes...Zdaj pa me zanima ali lahko vzamem tabletko?Čeprav vem da ta menstruacija ne pomeni nič in sem lahko kljub temu noseča...a moram zdaj vseno vzet tabletke?Kako zdaj s tem?

Semn mela nezaščiten spolni odnos s fantom sem se odločila vzet tabletko po....a naslednji dan sem dobila menstuacijo kljub temu da tabletke še nisem zaužila.To je danes...Zdaj pa me zanima ali lahko vzamem tabletko?Čeprav vem da ta menstruacija ne pomeni nič in sem lahko kljub temu noseča...a moram zdaj vseno vzet tabletke?Kako zdaj s tem?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
no jaz sem pa danes čist pozabila tabletko vzet....namesto ob 5 vjutro(hja rano..zarad šihta)...sem jo vzela ko sem domov prišla ker prej nisem mogla...torej vzela sem jo ob 13.00, am no zanima me..tistih 12 ur ko lahko zamudiš z tabletko je od ure ko ponavadi jemleš,pa pol naslednih 12 ur...al kak?...torej jaz sem jo vzela 8 ur kasneje po tem takem,al ne?..in je vse ok? al morem kako dodatno zaščito met...in kak dolgo?....hvala lepa 

Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ok je. Če pozabljeno tabletko poješ do 12 ur kasneje, se učinkovitost ne zmanjša.
Glede več tablic skupaj. Res ni zdravo pojesti tako veliko tabletk skupaj, ampak ne vem če je to zarad menstruacije??? Jst si grem vstavit materični vložek Mireno in pri tem je pogosto, da se menstruacije ful zmanjšajo ali jih kasneje sploh več ni. Pa jo ginekologi bolj priporočajo, kot pa vsakodnevno jemanje tabletk.
Glede več tablic skupaj. Res ni zdravo pojesti tako veliko tabletk skupaj, ampak ne vem če je to zarad menstruacije??? Jst si grem vstavit materični vložek Mireno in pri tem je pogosto, da se menstruacije ful zmanjšajo ali jih kasneje sploh več ni. Pa jo ginekologi bolj priporočajo, kot pa vsakodnevno jemanje tabletk.
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:no mene pa zanima kak je s tem če bruhaš pač ko jemleš kont. tablete...am piše da če bruhaš 3,4 ure po zaužitju te je tak kot da je nebi pojedel....kaj pa če bruhaš tam neki 6,7 ur po zaužitju tablete....pol se je že razgradila in je vse ok?
Zadnjič spremenil S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L, dne 12. Jul. 2007 16:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Pri normalnem odvajanju blata ni nobenih težav, saj je to normalen proces ne. Potem nobene tablete ne bi učinkovale, ne kontracepcijske, ne Aspirin, ne antibiotik itd. Če je normalno potem je vse ok.
Pri driski več kot nekaj ur, pa je že možnost manjše učinkovitosti kt, čeprav je tudi tukaj odvisno od večih stvari.
Pri driski več kot nekaj ur, pa je že možnost manjše učinkovitosti kt, čeprav je tudi tukaj odvisno od večih stvari.