Prvi spolni odnos, po kolikšnem času? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Koliko časa sta bila s partnerjem skupaj,ko sta imela prvi spolni odnos?

manj kot 3 mesece
197
61%
4 mesece
46
14%
pol leta
28
9%
več kot pol leta
54
17%

Skupaj glasov: 325

mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

3 mesece.
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

js nism lih za to da mi cakal do poroke ne :) ampak mi2 z mojim sva ful vse pocasi kr so ble take cudne okoliscine in nekako sva po 10mesecih, sam je pa res da se nisva kei dosti vidla ta cas ker so ble cudne okoliscine..
in tui oba sva prvic skupi pa tko... :freude:
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Jst sm z mojim bivšim taprvi dan...
Drgače pa poznam fanta, ki čaka do poroke (s samim seksom, ne oralc in podobno) in pomoje njegovim puncam nič ne manjka. :twisted:
tinaROSSI
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a tinaROSSI »

Midva sva bla najprej en let kolega pa je sm pa tja padu kak lupček, pol k sva bla pa uradno skupej sva pa u bistvu začela s sexm :cool: ... sej sva že prej pomojm nekak vedla, en let, da bova skupej pršla... tko da sva se pol končno prepustla eden drugmu...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

14dni
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
a999y
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a a999y »

1 teden
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

najmanj par ur...ali pa naslednji dan...največ sem,pa čakal toliko časa,da nisem dočakal,haha :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
bagerček
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a bagerček »

Poznam par, ki je skupaj že 7 let. Živita skupaj, ampak (to je najboljše), spita vsak v svoji postelji, najdlje sta prišla do francoskega poljubljanja. meni osebno se zdi to totalno nezdravo. Nihče me ne bo prepričal, da se lahko sedem let samo gledaš in poljubljaš in da je to ok. Konec koncev je sex za moje pojme velik del zveze, ker če sex ne štima potem ne štima še ogromno stvari.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

midva sva v bistvu s tem začela, no spoznala sva se nekaj dni prej na maturancu
Aysha W.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aysha W. »

bagerček,... kaj pa o tem da nekdo počaka na sex do poroke? no sj js tolk osebno nebi, sam tko me zanima splošno mnenje, navade, praksa...
js bi rada ful čakala d se prepričam d je res to to d me ma res rad pa d ni z mano sam zarad tega...
pa še glede na to d mam zvezo na razdaljo (enih 50 km) pa k mam bl slabe izkušnje iz preteklosti bi res rada poačakala.
kolegice mi pravjo da bi mogla zbrat neko srednjo dobo in da je let preveč, pa d če me bo mel še tko rda me nebo čaku. sej po eni strani se strinjam = 21 pa hormoni delajo svoje :D sam po drugi pa če si res želi bit z mnao bo tud potrpel pa pač en let roke mal razvil in natreniru :kaffe:

mejte se radi :bussi: pa velik se smejte :supercool:
Uporabniški avatar
thora
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a thora »

Jst osebno se z "nič sexa do poroke" ne strinjam. No, tega se pač ne drzim. Ker za moje pojme je to tko: če mam tipa rada, bom z njim tut sexala, drugac pa itak nič ne bo. No, moj prvi (mela sm 16 let) je čaku ene 10 mescu, s tem da je meu on 23 let - tko, ta me je res mel rad :)

Ampak si pa ne predstavljam, da bi bla zdej z mojim fantom in bi se samo gledala! Halo? Ne vem, nama to ne uspeva :D Pa sej sex je po svoje tut izkazovanje ljubezni ...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Se moram kar strinjati z Zvončico. Saj lahko dosežeš, da te fant čaka in vse, ampak s tem ne delaš "škode" samo njemu, ampak tudi sebi. Meni je bolj pomembno, da počakam tako dolgo, da čutim, da si ga res želim in ne morem več zdržati brez njega, kot pa to, da je po nevemčigavih pravilih minilo dovolj časa, da lahko iz tega sklepam, da me ima rad. To mi pokaže tudi drugače.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Jst ne pravim niti, da je dobro še kaj drugega sprobat, preden se resno vežeš, niti da do poroke pa nč. Kakor komu paše.
Ampak mislim pa, da je to, da rabiš sprobat druge partnerje za to, da potem veš, da nič ne zamujaš, brez veze. Če maš nekoga rad in če se z njim ujameš, potem nič ne zamujaš in to bi moral vedeti ne glede na to če si prej imel 0 ali pa 50 partnerjev.
Pa če čakaš do poroke, to ni nujno, da gre za neka pravila, zgolj za to, da želiš seksati samo z osebo, s katero boš ostal do konca življenja.
Jst nism za to. Seksa pač ne povezujem zgolj z ljubeznijo. Ampak če bi imela partnerja rada bi ga bila pripravljena čakat (govorim za čisti seks, nisem prepričana, da bi se bila pripravljena odpovedat vsem aktivnostim). Sej so vibratorji na svetu! :P
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

heh, jst mam eno kolegico, k pač ni mela do zdej nobenga resnga tipa, hotla je pa vsaj en mal počakat.. no in je zdej pr svojih 22ih končn prvič.. ampak hotla sm to povedat.. da u osnovi je pred tem tipom že mela kšnga k bi z njim sexala, sam še ni bla čist u glavi prpravlena.. predn je pa s tem začela, je blo pa najbl smešn, k se je pokazal to, da je res mjbi mal bol počakat d spoznaš človeka mal bolš.. vsaj če ti sex reeeeeeeeeeeees velik pomen.. uglavnm, po enmu mescu je temu tipu povedala, da je ona pač (pr 21. letih) še vedno devica.. ni rekla da hoče čakat al karkol.. uglavnm.. model je nasledn dan zginu, ni se več oglašu na telefon, odgovarju na msge.. tko da očitno z njo ni meu kšnih namenov resne zveze furat, ampak sam za wham-bam-thank-you-mam...
temu je pa povedala, pa sta ubistvu rabla kr neki cajta da sta prvič.. ampak je bla pa vsaj res prpravlena na to..

pa da še o seb povem :D moj dragi ni čaku skor nč.. ker sva bla oba že taaaaaakoooo napaljena po parih dneh, da... uff.. uglavnm.. če točno povem.. 5 dni.. pa še to je blo prou zabavn, k sm lah takoj prvo noč pr njemu prespala, čeprou je blo čist nenačrtovano in bi ubistvu mogla bit zunej s svojimi kolegicami.. k je pa on končou v službi sva pa kr šla k njemu.. in toj blo to :D
in zdej sm se na to spomnla in ga grem mal požgečkt in mjbi še kj.. :)

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kAtz »

Moj prvi je čakal 3 mesce, drugi pa 1 tedn.. Ni blo več za zdržat, pa sam mogla neki ukrenit.. :) drgač pa če je potreba resna, lahk pade tud kak avantruca za eno noč...
Odgovori