Prvi spolni odnos, po kolikšnem času? [ZT]
-
- Kofetarica
-
- Komunikatorka
Poznam par, ki je skupaj že 7 let. Živita skupaj, ampak (to je najboljše), spita vsak v svoji postelji, najdlje sta prišla do francoskega poljubljanja. meni osebno se zdi to totalno nezdravo. Nihče me ne bo prepričal, da se lahko sedem let samo gledaš in poljubljaš in da je to ok. Konec koncev je sex za moje pojme velik del zveze, ker če sex ne štima potem ne štima še ogromno stvari.
bagerček,... kaj pa o tem da nekdo počaka na sex do poroke? no sj js tolk osebno nebi, sam tko me zanima splošno mnenje, navade, praksa...
js bi rada ful čakala d se prepričam d je res to to d me ma res rad pa d ni z mano sam zarad tega...
pa še glede na to d mam zvezo na razdaljo (enih 50 km) pa k mam bl slabe izkušnje iz preteklosti bi res rada poačakala.
kolegice mi pravjo da bi mogla zbrat neko srednjo dobo in da je let preveč, pa d če me bo mel še tko rda me nebo čaku. sej po eni strani se strinjam = 21 pa hormoni delajo svoje
sam po drugi pa če si res želi bit z mnao bo tud potrpel pa pač en let roke mal razvil in natreniru
mejte se radi :bussi: pa velik se smejte
js bi rada ful čakala d se prepričam d je res to to d me ma res rad pa d ni z mano sam zarad tega...
pa še glede na to d mam zvezo na razdaljo (enih 50 km) pa k mam bl slabe izkušnje iz preteklosti bi res rada poačakala.
kolegice mi pravjo da bi mogla zbrat neko srednjo dobo in da je let preveč, pa d če me bo mel še tko rda me nebo čaku. sej po eni strani se strinjam = 21 pa hormoni delajo svoje

mejte se radi :bussi: pa velik se smejte

Jst osebno se z "nič sexa do poroke" ne strinjam. No, tega se pač ne drzim. Ker za moje pojme je to tko: če mam tipa rada, bom z njim tut sexala, drugac pa itak nič ne bo. No, moj prvi (mela sm 16 let) je čaku ene 10 mescu, s tem da je meu on 23 let - tko, ta me je res mel rad
Ampak si pa ne predstavljam, da bi bla zdej z mojim fantom in bi se samo gledala! Halo? Ne vem, nama to ne uspeva
Pa sej sex je po svoje tut izkazovanje ljubezni ...

Ampak si pa ne predstavljam, da bi bla zdej z mojim fantom in bi se samo gledala! Halo? Ne vem, nama to ne uspeva

Se moram kar strinjati z Zvončico. Saj lahko dosežeš, da te fant čaka in vse, ampak s tem ne delaš "škode" samo njemu, ampak tudi sebi. Meni je bolj pomembno, da počakam tako dolgo, da čutim, da si ga res želim in ne morem več zdržati brez njega, kot pa to, da je po nevemčigavih pravilih minilo dovolj časa, da lahko iz tega sklepam, da me ima rad. To mi pokaže tudi drugače.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
- Komunikatorka
Jst ne pravim niti, da je dobro še kaj drugega sprobat, preden se resno vežeš, niti da do poroke pa nč. Kakor komu paše.
Ampak mislim pa, da je to, da rabiš sprobat druge partnerje za to, da potem veš, da nič ne zamujaš, brez veze. Če maš nekoga rad in če se z njim ujameš, potem nič ne zamujaš in to bi moral vedeti ne glede na to če si prej imel 0 ali pa 50 partnerjev.
Pa če čakaš do poroke, to ni nujno, da gre za neka pravila, zgolj za to, da želiš seksati samo z osebo, s katero boš ostal do konca življenja.
Jst nism za to. Seksa pač ne povezujem zgolj z ljubeznijo. Ampak če bi imela partnerja rada bi ga bila pripravljena čakat (govorim za čisti seks, nisem prepričana, da bi se bila pripravljena odpovedat vsem aktivnostim). Sej so vibratorji na svetu!
Ampak mislim pa, da je to, da rabiš sprobat druge partnerje za to, da potem veš, da nič ne zamujaš, brez veze. Če maš nekoga rad in če se z njim ujameš, potem nič ne zamujaš in to bi moral vedeti ne glede na to če si prej imel 0 ali pa 50 partnerjev.
Pa če čakaš do poroke, to ni nujno, da gre za neka pravila, zgolj za to, da želiš seksati samo z osebo, s katero boš ostal do konca življenja.
Jst nism za to. Seksa pač ne povezujem zgolj z ljubeznijo. Ampak če bi imela partnerja rada bi ga bila pripravljena čakat (govorim za čisti seks, nisem prepričana, da bi se bila pripravljena odpovedat vsem aktivnostim). Sej so vibratorji na svetu!

- Ange|ina
- Komunikatorka
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
heh, jst mam eno kolegico, k pač ni mela do zdej nobenga resnga tipa, hotla je pa vsaj en mal počakat.. no in je zdej pr svojih 22ih končn prvič.. ampak hotla sm to povedat.. da u osnovi je pred tem tipom že mela kšnga k bi z njim sexala, sam še ni bla čist u glavi prpravlena.. predn je pa s tem začela, je blo pa najbl smešn, k se je pokazal to, da je res mjbi mal bol počakat d spoznaš človeka mal bolš.. vsaj če ti sex reeeeeeeeeeeees velik pomen.. uglavnm, po enmu mescu je temu tipu povedala, da je ona pač (pr 21. letih) še vedno devica.. ni rekla da hoče čakat al karkol.. uglavnm.. model je nasledn dan zginu, ni se več oglašu na telefon, odgovarju na msge.. tko da očitno z njo ni meu kšnih namenov resne zveze furat, ampak sam za wham-bam-thank-you-mam...
temu je pa povedala, pa sta ubistvu rabla kr neki cajta da sta prvič.. ampak je bla pa vsaj res prpravlena na to..
pa da še o seb povem
moj dragi ni čaku skor nč.. ker sva bla oba že taaaaaakoooo napaljena po parih dneh, da... uff.. uglavnm.. če točno povem.. 5 dni.. pa še to je blo prou zabavn, k sm lah takoj prvo noč pr njemu prespala, čeprou je blo čist nenačrtovano in bi ubistvu mogla bit zunej s svojimi kolegicami.. k je pa on končou v službi sva pa kr šla k njemu.. in toj blo to
in zdej sm se na to spomnla in ga grem mal požgečkt in mjbi še kj..
Angie
temu je pa povedala, pa sta ubistvu rabla kr neki cajta da sta prvič.. ampak je bla pa vsaj res prpravlena na to..
pa da še o seb povem

in zdej sm se na to spomnla in ga grem mal požgečkt in mjbi še kj..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!