kako varni so kondomi?
- Ringo Locus
- Sramežljivka
Nisem bral replayev ... ne zamerit, če je že bilo povedano.
Moja nikakor ni hotela s kondomom (mislim da sva samo dvakrat) in sem pač začel ''pazit'' in sem ga ven potegnil tik pred zdajci, ali pa mi je ona dokončala. V več letih prakticiranja te metode ni zanosila, ko pa sva se odločila za naraščaj je relativno hitro zanosila.
Moja nikakor ni hotela s kondomom (mislim da sva samo dvakrat) in sem pač začel ''pazit'' in sem ga ven potegnil tik pred zdajci, ali pa mi je ona dokončala. V več letih prakticiranja te metode ni zanosila, ko pa sva se odločila za naraščaj je relativno hitro zanosila.
Ležal je med njenimi razprtimi nogami in se pripravljal, da jezik zarine v njeno notranjost.
»Jutri bo pretežno oblačno …« ga je iz lepih sanj vrgel radio. Že spet.
»Jutri bo pretežno oblačno …« ga je iz lepih sanj vrgel radio. Že spet.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
- mandarinca
- Sramežljivka
linnka* napisal/-a:Ali kondom poči ali ne je odvisno tudi od pravilne uporabe in ne samo od kvalitete kondoma. Bodite pozorne, da je spredaj dovolj zraka in posledično dovolj prostora za izliv sperme.
Kolikor jaz vem, spredaj v uni "kapici" lih zraka ne sme biti notr, da ne počjo. Če je zrak notr pol ni placa za spermo in zadeva poči.
Drugače pa pomoje kondom ostane notr, če ga moški ne da pravočasno vn in mu že vmes k ga ma še notr usahne. Pri nama se to ne dogaja imava pa ravno obraten problem.
Ko fantu pride, mu sploh ne usahne k ga una gumica tok stiska in kondom komaj dol dobi.
- mandarinca
- Sramežljivka
hm. midva s fantom že 4 mesece vedno uporabljava kondome. zanimivo je, ko ste ve pisale, da so vam počili, če niso bili neke kvalitete. pri nama se to ni zgodilo, pa uporbljava vse vrste. komaj zdaj vidim, koliko firm izdeluje kondome
mogoče pa imava le srečo? .. who knows.
bi pa rada začela s tabletkami, ampak nisem čist prepričana, ker so lahko baje stranski učinki ful slabi in neprijetni..

mogoče pa imava le srečo? .. who knows.
bi pa rada začela s tabletkami, ampak nisem čist prepričana, ker so lahko baje stranski učinki ful slabi in neprijetni..
wanna fuck.. now!. *
nama je tudi nov (direkt iz trgovine) durex 1x počil. pa sploh nisva opazila, dokler ga ni dal ven in je pol kondoma kar stran viselo
na tem področju nisva amaterja in sva ga zihr prov dala.
ne pravim zdej da so kondomi slabi (kar se tiče zaščite pred spolnimi boleznimi itak zmagajo), ampak nikoli ne veš - tudi pri drugih oblikah zaščite.... tako da se je brezveze zaradi tega sekirat, vsekakor pa so biljši od metode umika.
sploh pa kaj točno je fora tistega prostorčka za spermo? ok štekam da nek prostor mora bit, sam to je odločno premalo. tipu pride 5x več kot je temu namenjeno pri kondomu

ne pravim zdej da so kondomi slabi (kar se tiče zaščite pred spolnimi boleznimi itak zmagajo), ampak nikoli ne veš - tudi pri drugih oblikah zaščite.... tako da se je brezveze zaradi tega sekirat, vsekakor pa so biljši od metode umika.
sploh pa kaj točno je fora tistega prostorčka za spermo? ok štekam da nek prostor mora bit, sam to je odločno premalo. tipu pride 5x več kot je temu namenjeno pri kondomu

se strinjam z vsemi ki so napisali, da so durex zelo kvalitetni kondomi.
Tudi nama se še ni niti enkrat strgal. Pa še ščitijo pred boleznimi.
Sicer pa tako kot je ena napisala, da se kondom strga je kriva slaba kvaliteta ali pa napačna uporaba. Moj je vse to naštudiral, tako da nimava problemov
Tudi nama se še ni niti enkrat strgal. Pa še ščitijo pred boleznimi.
Sicer pa tako kot je ena napisala, da se kondom strga je kriva slaba kvaliteta ali pa napačna uporaba. Moj je vse to naštudiral, tako da nimava problemov

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"