kako varni so kondomi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

kako varni so kondomi?

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

ok, takole je punce. meni je zdravnik zaradi hormonskih težav odsvetoval jemanje kontracepcijskih tabletk, tako da s fantom uporabljava kondom. me pa zanima (če opustimo statistične podatke) kako varen je pravzaprav kondom? kakšne izkušnje imate? se je kateri že strgal oz. je kljub uporabi kondoma na kakršenkoli drug način zanosila?
mene je namreč vedno strah, da se bo to zgodilo, zato med seksom nisem tako sproščena, kot bi lahko bila.

vsem hvala za pomoč.
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy_back »

Mi2 s fantom seksava samo s kondomom (cca 8 mesecev - tolk sva namreč skupi) pa se do zdaj še ni kaj zgodil pa tut večina frendic uporabla samo kondom pa se še nobeni ni strgu al pa karkol, tko da js mislim da je varno...Seveda pa uporabljaj Durex :wink: Sej veš...firma pa najbolši so :wink:
Blondes have more fun
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

midva z bivšim sva imela kondome safex pa nama je en poču, zdj z zdejšnim mava durex pa še nikol ni poču, edin če je kšn sadn kondom mene začne vse pečt, drgač so pa kondomi čist uredu pa varni, sam če jih normaln uporablaš, pa še pred kšnim boleznim te zaščitjo, tko d res ne vem od kje skrb :D
imzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a imzo »

pr redni uporabi ene 3 mesce je 2x poču :D
tuki vsaj veš kdaj gre kj narobe, pa se da pol na preventivo računat.
Uporabniški avatar
rozica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod gorami...

Neprebrana objava Napisal/-a rozica_ »

Nama s fantom je v manj kot enem letu 2x pocil kondom in to obakrat Durex. Tko sem potem koncno sla po tabletke, ker nekak nisem mela vec zaupanja v kondome.
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka

imzo napisal/-a:pr redni uporabi ene 3 mesce je 2x poču :D
tuki vsaj veš kdaj gre kj narobe, pa se da pol na preventivo računat.

Hja odvisn katere sta uporablala...te k jih kupiš u kaki pocen trgovini like Hofer, Lidl and so on...pa so čist poceni veš da ne more bit okeii...tko da se splača dat mal več keša pa dobro robo kupt :wink:
Blondes have more fun
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka

rozica_ napisal/-a:Nama s fantom je v manj kot enem letu 2x pocil kondom in to obakrat Durex. Tko sem potem koncno sla po tabletke, ker nekak nisem mela vec zaupanja v kondome.

Mogoč je biu pa premali :wink: dovolj velike kupt :twisted:
Blondes have more fun
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

2x - sam to je pa ful... midva drugač uporabljava safex pa durex.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

nama je tudi enkrat poču kondom..pa ni mi čisto nič jasno kako je to ratalo, ker jih že dolgo uporabljava, je pa to blo neki časa nazaj. kar pa je bilo najbolj neprijetno, ostal mi je del kondoma v tamali in sm morala ga vn spravit..poleg tega da sm morala po tiste tabletke
drugače pa so po mojem kondomi dokaj varni
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

ma ja, pomoje te nebi smel bit tok strah, d zdej nebi mogla sproščeno seksat. nama ni v 2 letih še nikol poču. uporabljava izključno in samo Durex. Safex so bolj kurčevi no. al pa kerim drugim tud ne gre preveč zaupat. večina jih je bolj slabo premazanih s tistimi rečmi s katerimi pač morajo biti premazani, zato so tudi cenejši. durex se mi zdi d še največ da na kvaliteto, ki pa je, če hočeš met varen sex, ključnega pomena. ne kupujte škatlic lepih barv in zanimivih embalaž. nama je edin enkrat ostal v luliki, ker sva očitno mela preveč vlažno. samo je fant kmal pogruntu zato nisva delala kakšnih scen. seveda da ni tako sproščeno in dobro kot če si na tabletkah, je pa vsekakor bolj zdravo kar se tiče vseh hormonov ki jih vneseš v telo z vso tisto kemijo.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Dejstvo je, da se ne smeš obremenjevat še predn je kej narobe, ker pol je še večja možnost, da se kej zalom.
In še eno dejstvo: nič ni 100% ... no ja, razn če se odločš, da ne sexaš več :D
Drgač se mi je pa samo enkrat nardil, da je kondom poču, pa še to ne vem, zakaj. Koj nasledn dan sm šla po tabletke in to je to. Nč narobe ni blo, na srečo.
Ne se tok sekirat pa sproščena bit in bo že vse kul.
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

Ali kondom poči ali ne je odvisno tudi od pravilne uporabe in ne samo od kvalitete kondoma. Bodite pozorne, da je spredaj dovolj zraka in posledično dovolj prostora za izliv sperme. :wink:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

na kondomih sem večino časa (par let), pa se mi je samo en /trkam na les :D/ do zdej strgal (bil je pa od safexa --> tut drugač so bli tisti kondomi men in takratnjemu dečku zanič). sicer mam pa durex, redo kej druzga. unih ta poceni variant pa sploh ne kupujem. kar se mene tiče, se bolš počutim s kondomom, k ti fizično zadrži spermije. če poči pa tak vidiš in veš ukrepat. :)
...just breathe...
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

drugač so kondomi kar zanesljivi. midva uporabljava durex (oziroma sva k mam zj tabletke) in se nama nikol ni noben strgal.
enkrat sm slišala da se večina kondomov strga k ni pravilno nameščen, da je še zrak v tisti vrečici k jo ma za spermo.da je treba iz te vrečice iztisnit zrak ko si fant gor daje kondom.sj a me zastopte kaj mislim
pr teb je verjetno še to težava da ni fajn da bi jemala after pill tabletko če bi se slučajno kaj zalomilo.
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sanjavi hudiček »

midva z fantom sma uporabljala kondome neki časa pol pa je enkrat med seksom počo in potem sm se odločla da grem raje po tabletke. pred nekaj meseci ko sm pozabila vzeti eno tabletko, sma uporabljala še kondom in me je vse peklo tam spodi. vedn sma uporabljala samo durex in safex.
Odgovori