kako varni so kondomi?
-
- Kofetarica
kako varni so kondomi?
ok, takole je punce. meni je zdravnik zaradi hormonskih težav odsvetoval jemanje kontracepcijskih tabletk, tako da s fantom uporabljava kondom. me pa zanima (če opustimo statistične podatke) kako varen je pravzaprav kondom? kakšne izkušnje imate? se je kateri že strgal oz. je kljub uporabi kondoma na kakršenkoli drug način zanosila?
mene je namreč vedno strah, da se bo to zgodilo, zato med seksom nisem tako sproščena, kot bi lahko bila.
vsem hvala za pomoč.
mene je namreč vedno strah, da se bo to zgodilo, zato med seksom nisem tako sproščena, kot bi lahko bila.
vsem hvala za pomoč.
Mi2 s fantom seksava samo s kondomom (cca 8 mesecev - tolk sva namreč skupi) pa se do zdaj še ni kaj zgodil pa tut večina frendic uporabla samo kondom pa se še nobeni ni strgu al pa karkol, tko da js mislim da je varno...Seveda pa uporabljaj Durex
Sej veš...firma pa najbolši so 

Blondes have more fun
imzo napisal/-a:pr redni uporabi ene 3 mesce je 2x poču
tuki vsaj veš kdaj gre kj narobe, pa se da pol na preventivo računat.
Hja odvisn katere sta uporablala...te k jih kupiš u kaki pocen trgovini like Hofer, Lidl and so on...pa so čist poceni veš da ne more bit okeii...tko da se splača dat mal več keša pa dobro robo kupt

Blondes have more fun
-
- Kofetarica
nama je tudi enkrat poču kondom..pa ni mi čisto nič jasno kako je to ratalo, ker jih že dolgo uporabljava, je pa to blo neki časa nazaj. kar pa je bilo najbolj neprijetno, ostal mi je del kondoma v tamali in sm morala ga vn spravit..poleg tega da sm morala po tiste tabletke
drugače pa so po mojem kondomi dokaj varni
drugače pa so po mojem kondomi dokaj varni
ma ja, pomoje te nebi smel bit tok strah, d zdej nebi mogla sproščeno seksat. nama ni v 2 letih še nikol poču. uporabljava izključno in samo Durex. Safex so bolj kurčevi no. al pa kerim drugim tud ne gre preveč zaupat. večina jih je bolj slabo premazanih s tistimi rečmi s katerimi pač morajo biti premazani, zato so tudi cenejši. durex se mi zdi d še največ da na kvaliteto, ki pa je, če hočeš met varen sex, ključnega pomena. ne kupujte škatlic lepih barv in zanimivih embalaž. nama je edin enkrat ostal v luliki, ker sva očitno mela preveč vlažno. samo je fant kmal pogruntu zato nisva delala kakšnih scen. seveda da ni tako sproščeno in dobro kot če si na tabletkah, je pa vsekakor bolj zdravo kar se tiče vseh hormonov ki jih vneseš v telo z vso tisto kemijo.
Dejstvo je, da se ne smeš obremenjevat še predn je kej narobe, ker pol je še večja možnost, da se kej zalom.
In še eno dejstvo: nič ni 100% ... no ja, razn če se odločš, da ne sexaš več
Drgač se mi je pa samo enkrat nardil, da je kondom poču, pa še to ne vem, zakaj. Koj nasledn dan sm šla po tabletke in to je to. Nč narobe ni blo, na srečo.
Ne se tok sekirat pa sproščena bit in bo že vse kul.
In še eno dejstvo: nič ni 100% ... no ja, razn če se odločš, da ne sexaš več

Drgač se mi je pa samo enkrat nardil, da je kondom poču, pa še to ne vem, zakaj. Koj nasledn dan sm šla po tabletke in to je to. Nč narobe ni blo, na srečo.
Ne se tok sekirat pa sproščena bit in bo že vse kul.
na kondomih sem večino časa (par let), pa se mi je samo en /trkam na les
/ do zdej strgal (bil je pa od safexa --> tut drugač so bli tisti kondomi men in takratnjemu dečku zanič). sicer mam pa durex, redo kej druzga. unih ta poceni variant pa sploh ne kupujem. kar se mene tiče, se bolš počutim s kondomom, k ti fizično zadrži spermije. če poči pa tak vidiš in veš ukrepat. 

...just breathe...
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
drugač so kondomi kar zanesljivi. midva uporabljava durex (oziroma sva k mam zj tabletke) in se nama nikol ni noben strgal.
enkrat sm slišala da se večina kondomov strga k ni pravilno nameščen, da je še zrak v tisti vrečici k jo ma za spermo.da je treba iz te vrečice iztisnit zrak ko si fant gor daje kondom.sj a me zastopte kaj mislim
pr teb je verjetno še to težava da ni fajn da bi jemala after pill tabletko če bi se slučajno kaj zalomilo.
enkrat sm slišala da se večina kondomov strga k ni pravilno nameščen, da je še zrak v tisti vrečici k jo ma za spermo.da je treba iz te vrečice iztisnit zrak ko si fant gor daje kondom.sj a me zastopte kaj mislim
pr teb je verjetno še to težava da ni fajn da bi jemala after pill tabletko če bi se slučajno kaj zalomilo.
-
- Sramežljivka