Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
enkrat sm gledala od biušga punce msn space.. pa vidm da ma gor besedilo komada Dvije zvjezdice.. ok, pa jo kliknem pa prašam zakaj ma glih to pesmco gor, pa ženska reče: ja kr je to najna pesem..
OMG, to je bla nekoč najna pesem!!!!
ženski se je tlo kr zmešat ko sm ji povedala da pada na iste fore kot sm jst učasih, pol sm ugotovila da je še velik istih stvari naredu njej istih kot prej meni.. 

Težko.
Ampak se da.
Men je uspel. Sicer je trajal use skp ene dve let, ampak zdej sm "ozdravljena". Samo čas je potreben, use ostalo so malenkosti.
Tut teb bo uspel. Se boš čez en let vrnla u to temo, pa vidla, da sm mela prou.

Ampak se da.
Men je uspel. Sicer je trajal use skp ene dve let, ampak zdej sm "ozdravljena". Samo čas je potreben, use ostalo so malenkosti.
Tut teb bo uspel. Se boš čez en let vrnla u to temo, pa vidla, da sm mela prou.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Tammy_De napisal/-a:Kako prebolet najbolj prijaznega, pametnega, lepega, nežnega, dobrega fanta, ki je bil eden redkih ljudi, ki so ti pomenili cel svet?
To se tud js sprašujem ... In ja, se strinjam z Aloho. Težko. Ampak treba je pustit času čas - ker še zmeri vsekakor drži - čas celi rane ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
no angel napisal/-a:Tammy_De napisal/-a:Kako prebolet najbolj prijaznega, pametnega, lepega, nežnega, dobrega fanta, ki je bil eden redkih ljudi, ki so ti pomenili cel svet?
To se tud js sprašujem ... In ja, se strinjam z Aloho. Težko. Ampak treba je pustit času čas - ker še zmeri vsekakor drži - čas celi rane ...
evo še ena... pr men res že predolg traja, pa vem da nikamor ne pelje vse skupej... ampak naprej pa ne morem jit...

Always look on the bright side of life!
To toliko velik boli, da res ne vidm več smisla vsemu skupaj. Prej sem se že zadnjih pet let budila z močnim upanjem in metuljčki v trebuhu, da ga bom vidla tisti dan. Zdaj pa... joj, prav ne morem si predstavljat da ga ne bom več nikoli v življenju vidla... boli za umret. Njegovi pogledi, nasmeh, besede... Rada ga imam z vsem srcem, upam, da to ve in upam nekako da ve, kaj moram jst vse skozi in kako se počutim...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Tammy_De, kaj pa je blo?
Zakaj ga pa ne boš nikol več vidla? Js točn vem kak je to, in vem da v taki situaciji ne pomaga nič, nobena beseda, karkoli nardiš, se trudiš, ne moreš prebolet kr tak. Edino kar pomaga je čas, pa čeprav vem da je zdle tud to slaba tolažba.
Kak dolgo pa ...? Sam sej, verjemi, tud ti boš nekoč prebolela, BO pršu čas ko boš lahk pomisnla na njegovo ime, na njega, brez da bi bolelo. Boš vidla. Vem da je lahko govorit, js se spomnem ko je mene bivši pustil, so mi vsi to govorili, pa bi jih najrajš kr poslala nekam, nism mogla več poslušat kak ga bom zihr pozabla in bom še vesela da sma šla narazn itd., ampak izkazalo se je da so meli čist prav. Tud za tebe nekoč on, kdorkoli že je, ne bo več boleč, ampak le še lep spomin.

Dagi napisal/-a:evo še ena... pr men res že predolg traja, pa vem da nikamor ne pelje vse skupej... ampak naprej pa ne morem jit...![]()
Kak dolgo pa ...? Sam sej, verjemi, tud ti boš nekoč prebolela, BO pršu čas ko boš lahk pomisnla na njegovo ime, na njega, brez da bi bolelo. Boš vidla. Vem da je lahko govorit, js se spomnem ko je mene bivši pustil, so mi vsi to govorili, pa bi jih najrajš kr poslala nekam, nism mogla več poslušat kak ga bom zihr pozabla in bom še vesela da sma šla narazn itd., ampak izkazalo se je da so meli čist prav. Tud za tebe nekoč on, kdorkoli že je, ne bo več boleč, ampak le še lep spomin.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Lani od marca ga poznam... prebolevam pa... kaj vem... nekako od konca poletja lanskega... Problem je samo v tem, da je vse štimalo, noro dober sva se ujela, res je blo lepo... samo čas ni bil pravi... Zato mi je pa še tolk težje... Če bi kej grdega naredu, reku krkol, da bi ga vsaj lahko sovražila... Tko pa... 

Always look on the bright side of life!