Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Yazmeen jz bi kolo nalašč polomila al pa vsaj gume počla potem mu ga pa vrgla pred njega in rekla UPS, zdj pa spizdi in zaprla vrata.
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

ma ja..sam nečesa kar je men kupu za rojstni dan..da mi vrze vn d bo tanovi dal ej resss pred njim unicim..tega pa ne!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mah, men se je takrat j*bal zanga in za kolo...če je sam tok patetičen, da hoče nazaj neki, kar mi je kupu za rojstn dan, tud prov. Jst ga zihr nam fehtarla "O dej ne mi kolesa vzet!". Boli me k**** za un kolo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

blagor tem ženskicam ki dobivajo darilca od njegove bivše... :lach:
zihr je pršu do nje in reku : draga glej, kolo sem ti kupu :lach:
vsaka stvar je za neki dobra pravjo, če ne druzga se lohk saj nasmeješ temu precej :wink:
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

:lol: :bia: :lach: :rofl: res jim blagor ja:) k ostanke pobirajo:)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

enkrat sm gledala od biušga punce msn space.. pa vidm da ma gor besedilo komada Dvije zvjezdice.. ok, pa jo kliknem pa prašam zakaj ma glih to pesmco gor, pa ženska reče: ja kr je to najna pesem.. :lach: OMG, to je bla nekoč najna pesem!!!! :) ženski se je tlo kr zmešat ko sm ji povedala da pada na iste fore kot sm jst učasih, pol sm ugotovila da je še velik istih stvari naredu njej istih kot prej meni.. :roll:
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

Kako prebolet najbolj prijaznega, pametnega, lepega, nežnega, dobrega fanta, ki je bil eden redkih ljudi, ki so ti pomenili cel svet?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Težko. :?

Ampak se da.

Men je uspel. Sicer je trajal use skp ene dve let, ampak zdej sm "ozdravljena". Samo čas je potreben, use ostalo so malenkosti.

Tut teb bo uspel. Se boš čez en let vrnla u to temo, pa vidla, da sm mela prou. :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Tammy_De napisal/-a:Kako prebolet najbolj prijaznega, pametnega, lepega, nežnega, dobrega fanta, ki je bil eden redkih ljudi, ki so ti pomenili cel svet?

To se tud js sprašujem ... In ja, se strinjam z Aloho. Težko. Ampak treba je pustit času čas - ker še zmeri vsekakor drži - čas celi rane ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

jst ne vem, če bo men to uspelo...
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

no angel napisal/-a:
Tammy_De napisal/-a:Kako prebolet najbolj prijaznega, pametnega, lepega, nežnega, dobrega fanta, ki je bil eden redkih ljudi, ki so ti pomenili cel svet?

To se tud js sprašujem ... In ja, se strinjam z Aloho. Težko. Ampak treba je pustit času čas - ker še zmeri vsekakor drži - čas celi rane ...

evo še ena... pr men res že predolg traja, pa vem da nikamor ne pelje vse skupej... ampak naprej pa ne morem jit... :?
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

To toliko velik boli, da res ne vidm več smisla vsemu skupaj. Prej sem se že zadnjih pet let budila z močnim upanjem in metuljčki v trebuhu, da ga bom vidla tisti dan. Zdaj pa... joj, prav ne morem si predstavljat da ga ne bom več nikoli v življenju vidla... boli za umret. Njegovi pogledi, nasmeh, besede... Rada ga imam z vsem srcem, upam, da to ve in upam nekako da ve, kaj moram jst vse skozi in kako se počutim...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Tammy_De, kaj pa je blo? :( Zakaj ga pa ne boš nikol več vidla? Js točn vem kak je to, in vem da v taki situaciji ne pomaga nič, nobena beseda, karkoli nardiš, se trudiš, ne moreš prebolet kr tak. Edino kar pomaga je čas, pa čeprav vem da je zdle tud to slaba tolažba. :(

Dagi napisal/-a:evo še ena... pr men res že predolg traja, pa vem da nikamor ne pelje vse skupej... ampak naprej pa ne morem jit... :?

Kak dolgo pa ...? Sam sej, verjemi, tud ti boš nekoč prebolela, BO pršu čas ko boš lahk pomisnla na njegovo ime, na njega, brez da bi bolelo. Boš vidla. Vem da je lahko govorit, js se spomnem ko je mene bivši pustil, so mi vsi to govorili, pa bi jih najrajš kr poslala nekam, nism mogla več poslušat kak ga bom zihr pozabla in bom še vesela da sma šla narazn itd., ampak izkazalo se je da so meli čist prav. Tud za tebe nekoč on, kdorkoli že je, ne bo več boleč, ampak le še lep spomin.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Lani od marca ga poznam... prebolevam pa... kaj vem... nekako od konca poletja lanskega... Problem je samo v tem, da je vse štimalo, noro dober sva se ujela, res je blo lepo... samo čas ni bil pravi... Zato mi je pa še tolk težje... Če bi kej grdega naredu, reku krkol, da bi ga vsaj lahko sovražila... Tko pa... :?
Always look on the bright side of life!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

To ti pa verjamem ja - ko v bistvu ful lažje je če maš neki zarad česa si lahk rečeš "sej je bil ful kreten", tak pa ... :? Pa a ni več upanja za vaju? :(
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Zaklenjeno