opala, malo bolje preberi...
nisem rekla da je za zenske vseeno ce je biseksualka, ampak sem rekla da zenske biseksualke in lezbijke niso vec taka tabu tema kot geji in moski biseksualci..se vedno se lazje o zenskah take skupine lazje govori..no, meni osebno je oboje isto.
in ce se malo bolje preberes, opazis, da tudi nisem rekla da bi tipa pustila ker bi imel biseksualna nagnenja, ampak bi ga pustila v kolikor bi hotel biti raje x moskimi in z mano zaradi tega nebi bil srecen.in tukaj ni nobene diskriminacije
ce pa tip nebi hotel biti z moskimi in bi mu bili samo pac vsec in to, ga nebi pustila v kolikor bi mi yagotovil, da je lahko srecen z mano in da si lahko grdiva skupno prihodnost brez bojazni da bi se z mano pocutil prikrajsanega ker pac sem zenska...
jst mam glede teh stvari precej dobro poslihtano in precej izkusenj in poznanstev, tko da mi tud na kraj pameti ne pride da bi koga obsojala ker mu je vsec isto spol...
se manj na kraj pameti bi mi prislo, ce sploh nebi vedela, tako kot naprimer ti, xakqj je pri njih tako kot je...in naj se to dodam, da je custvo ko ti je isto spol vsec, dalec od kaksne poslledice otroskega zanemarjanja in oziroma spolnega nadlegovanja in kajjstevmem kaj se ti še podi po glavi
in še to bom dodala, da je prav fletno in lepo vidt, za marsikoga bi moglo biti tudi poučno, kako kljub vsem nestrpnostim in proti mnenjih nad njunno zvezo, marsikateri par istega spola, ostane zaljubljen kot prvi dan in vdan eden drugemu, za razliko od nekaterih ker tipe piuščajo, ker jih njihova tašča ne mara...nobenega ne oslabšujem, samo povem tisto kar je res...