Biseksualnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kikiriki napisal/-a:Tip je neumen, ker te prenaša. Pejt živet z uno pa ga pust pri miru, če maš pač istospolna nagnjenja. Če bi jaz zvedu, da mojo partnerko privlači isti spol bi jo nateru še isti dan. To mi je neki najbol bolanga in nagnusnega.
Ampak če nekomu paše prav, sam ne z mano oz. pred mano.

OMG :roll:

mislm da z istospolnimi nagnjenji ni čist nč narobe, dokler pač ti do tipa čutš to kar morš čutit v zvezi in ga ne varaš.
sam verjetno mu pa ni treba govort o določenih ženskah kaj so hude in tko dalje, ker verjetno mu ni lih prijetno.in bo pozabil..če hočeš bit pa še z ženskami se morta pa vidva zment kaj in kako..
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

*purple* napisal/-a:
kikiriki napisal/-a:Tip je neumen, ker te prenaša. Pejt živet z uno pa ga pust pri miru, če maš pač istospolna nagnjenja. Če bi jaz zvedu, da mojo partnerko privlači isti spol bi jo nateru še isti dan. To mi je neki najbol bolanga in nagnusnega.

mislm da z istospolnimi nagnjenji ni čist nč narobe, dokler pač ti do tipa čutš to kar morš čutit v zvezi in ga ne varaš.
sam verjetno mu pa ni treba govort o določenih ženskah kaj so hude in tko dalje, ker verjetno mu ni lih prijetno.in bo pozabil..če hočeš bit pa še z ženskami se morta pa vidva zment kaj in kako..

Mal preveč je tut enostranskosti. Sej nimajo sam ženske istospolnih nagnjen. Me zanima kako bi ti odreagirala če bi ti moški reku, da so mu všeč moški in da bo imel s kakšnim avanturo.
Mal se zresnte pa prebolte travme iz otroštva (ko so vas vaši istospolni starši nadlegovali), ki biseksualnost povzročajo. Morate vedeti, da imajo težnje po istemu spolu otroci, ki so bili v otroštvu zlorabljeni in zanemarjeni. Problem je v tem, da si ljudje ne priznajo.
Uporabniški avatar
Ringo Locus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ringo Locus »

Malo čuden ta tip, da mu ni za v troje. Mislim dve babi in tip.

@kikiriki :lol: Bolanega in nagnusnega :lol:

.
Ležal je med njenimi razprtimi nogami in se pripravljal, da jezik zarine v njeno notranjost.

»Jutri bo pretežno oblačno …« ga je iz lepih sanj vrgel radio. Že spet.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

kikiriki mislim, da ti zelo pretiravaš :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kikiriki napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

Mal preveč je tut enostranskosti. Sej nimajo sam ženske istospolnih nagnjen. Me zanima kako bi ti odreagirala če bi ti moški reku, da so mu všeč moški in da bo imel s kakšnim avanturo.
Mal se zresnte pa prebolte travme iz otroštva (ko so vas vaši istospolni starši nadlegovali), ki biseksualnost povzročajo. Morate vedeti, da imajo težnje po istemu spolu otroci, ki so bili v otroštvu zlorabljeni in zanemarjeni. Problem je v tem, da si ljudje ne priznajo.

trenutno govorimo o ženski biseksualnosti..v temi o moški pa bomo govorili o moški...seveda pa se lažje priznava žensko biseksualnost, kot moško..in mislim da če ma ženska čiste namene nima tipu bit kej hudo, če bo z njim a ne..sicer so pa čudna pota gospodova..

:lol: ti si pa res mal omejen :roll:

najprej mal poglej v vset pa poštudirej zakaj istospolna nagnjenja, ker tale tvoj citat je taka brcav temo in med drugim tud trosiš resnične neumnosti!
Uporabniški avatar
Ringo Locus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ringo Locus »

kikiriki napisal/-a:Me zanima kako bi ti odreagirala če bi ti moški reku, da so mu všeč moški in da bo imel s kakšnim avanturo.

Potem bi bilo tako…

slika odstranjena ...
Ležal je med njenimi razprtimi nogami in se pripravljal, da jezik zarine v njeno notranjost.

»Jutri bo pretežno oblačno …« ga je iz lepih sanj vrgel radio. Že spet.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

haha lol :D

ne nebi bilo tako, vsaj pri meni ne..ali pač :D
vsekakor pa sem človek s katerim se da komunicirat in bi zadeve rešila s pogovorom kaj in kako..poslušala bi njegove želje in občutke, če mu pač jaz ne bi mogla dati vsega, bi se pač preprosto prijatelsjko razšla..verjetno bi bolelo, ampak veliko manj kot če bi to počel za mojim hrbtom in da bi mi pač samo priznal da ga privlačijo bolj moški kot ženske.
nikakor pa nikol nebi nardila kakšne scene, za katero predvidevam da bi jo kdo tlele od vas...
to so pač osebna čustva, kar čutiš čutiš..ne moreš pomagat, razen če skos tlačiš vase in skrivaš..potem pa človek ni srečen, a ne?in kaj bom z nesrečnikom celo življenje počela?
nekateri pač ne razumete ker se vam zdi nagnusno, ampak tako pač je in čisto nič ne moreš (hvalabogu, da nedorasliljudje vsaj na nekej ne morejo vplivat).
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

*purple* napisal/-a:
kikiriki napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

trenutno govorimo o ženski biseksualnosti..v temi o moški pa bomo govorili o moški...seveda pa se lažje priznava žensko biseksualnost, kot moško..in mislim da če ma ženska čiste namene nima tipu bit kej hudo, če bo z njim a ne..sicer so pa čudna pota gospodova..

Višek pristranskosti. Tko govoriš kot, da je za žensko vseen če je biseksualka, za moške pa je to zelo težko sprejemljivo :oops:
In iz tvojega zadnjega posta je razvidno, da bi moškega z biseksualnimi nagnjenji slej ko prej tudi pustila. To je prou diskriminacija in sprenevedanje.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

opala, malo bolje preberi...
nisem rekla da je za zenske vseeno ce je biseksualka, ampak sem rekla da zenske biseksualke in lezbijke niso vec taka tabu tema kot geji in moski biseksualci..se vedno se lazje o zenskah take skupine lazje govori..no, meni osebno je oboje isto.
in ce se malo bolje preberes, opazis, da tudi nisem rekla da bi tipa pustila ker bi imel biseksualna nagnenja, ampak bi ga pustila v kolikor bi hotel biti raje x moskimi in z mano zaradi tega nebi bil srecen.in tukaj ni nobene diskriminacije :wink:
ce pa tip nebi hotel biti z moskimi in bi mu bili samo pac vsec in to, ga nebi pustila v kolikor bi mi yagotovil, da je lahko srecen z mano in da si lahko grdiva skupno prihodnost brez bojazni da bi se z mano pocutil prikrajsanega ker pac sem zenska...

jst mam glede teh stvari precej dobro poslihtano in precej izkusenj in poznanstev, tko da mi tud na kraj pameti ne pride da bi koga obsojala ker mu je vsec isto spol...
se manj na kraj pameti bi mi prislo, ce sploh nebi vedela, tako kot naprimer ti, xakqj je pri njih tako kot je...in naj se to dodam, da je custvo ko ti je isto spol vsec, dalec od kaksne poslledice otroskega zanemarjanja in oziroma spolnega nadlegovanja in kajjstevmem kaj se ti še podi po glavi :wink:

in še to bom dodala, da je prav fletno in lepo vidt, za marsikoga bi moglo biti tudi poučno, kako kljub vsem nestrpnostim in proti mnenjih nad njunno zvezo, marsikateri par istega spola, ostane zaljubljen kot prvi dan in vdan eden drugemu, za razliko od nekaterih ker tipe piuščajo, ker jih njihova tašča ne mara...nobenega ne oslabšujem, samo povem tisto kar je res...
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Jst sem mnenja da bisexualci čist točno še ne vedo kaj bi radi, pa letajo z enga spola na drugega. Moje mnenje je da so to zmedeni ljudje, ki jim ni še čisto jasno kaj pravzaprav so. Pomojem je to en velik FAK in je ornk težko se opredelit.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

go!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

Zanimiv članek na to temo najdete na Playboy.si
Resistance is futile.

ŽVPL je spet online -> www.zvpl.com
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

honeydew napisal/-a:Jst sem mnenja da bisexualci čist točno še ne vedo kaj bi radi, pa letajo z enga spola na drugega. Moje mnenje je da so to zmedeni ljudje, ki jim ni še čisto jasno kaj pravzaprav so. Pomojem je to en velik FAK in je ornk težko se opredelit.

Kot si uzemaš. Lahko si razlagaš, da samo niso obremenjeni s spolom in se pač zaljubijo v osebo (ne pa v tisto kar ma med nogami) :wink: . Vse lahko gledaš črno ali belo.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

No ze ki smo zaceli v temi homosexualnost razglabljat o bisexualnosti da malo osvezim to temo.

xxwoman napisal/-a:Kaj ni najlepše biseksualcem? Všeč so jim moški in ženske... v vsakega se lahko zaljubijo... zakaj bi se morali odločati med enimi in drugimi? Potem je pol manjša izbira :D

Ja sej je lepo vrjetno dokler nisi zmeden in si zelis biti homo ali hetero :nixweiss:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Zakaj bi se želel omejit z enim spolom? Mogoče res ugotoviš, da te en spol bolj privlači... Lahko pa se pač sprijazniš s tem, da te vsak na svoj način :) Verjetno pa res pride do težav, ko se odločiš za resno zvezo... pa ne veš, če bi jo mel s fantom al punco... :juggle:
Odgovori