Kontracepcijske tabletke
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
Vpliva tabletk na vsako posameznico ni treba posploševat...tako da ni nujno, da vsaka opazi spremembe ob jemanju oz. nejemanju tabletk.
Sama sem jih nekaj časa jemala, nekaj časa ne (ko sem bila samska), pa nisem opazila popolnoma nobenih sprememb, ne fizičnih ne psihičnih.
Sama sem jih nekaj časa jemala, nekaj časa ne (ko sem bila samska), pa nisem opazila popolnoma nobenih sprememb, ne fizičnih ne psihičnih.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
LaBonita napisal/-a:jaz sem sedaj skoraj 2 meseca brez KT in povem vam, da se počutim super!!! tako da tiste ki jih jemljete več kot dve leti brez pavze, dajte naredit premor med jemanjem, boste videle kakšna razlika!jaz sem vsa prerojena!!
ja, se ti pridružujem

tud jst sm mislila, da se kljub jemanju tabletk počutim normalno, ampak šele zdej vidim, kok se brez KT počutim boljše.
but still, i hate Durex

-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Jst sm ravno zdajle malo prelistala novi Cosmo, pa sem prebrala, da se bo kmalu prodajalo tudi vaginalne obročke, piše, da si ga vstaviš 1× na mesec. To se mi zdi dosti bolj praktično, nevem pa kako točno bo to šlo in koliko zanesljivo je. Jst, če se bom že odločla bom šla s tistim ginekologinji, da mi pove kako in kaj, pa, da pove kako se pravilno namesti.
Kaj pa ve mislite o tem? (To niti ne spada v temo o kontr. tabletkah
)
Kaj pa ve mislite o tem? (To niti ne spada v temo o kontr. tabletkah

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
^^ Js si ne predstavljam kako naj bi si to sama pravilno vstavla not. Moja mami je mela par let nazaj nek obroček (deluje po istem principu kot ta "mesečni"), sam so ji ga vstavli v porodnišnici, pa tut ven so ji ga dali tam, tko da mi trenutno res ni niti približno jasno kako bi same dajale to not pa ven. 

renatka_ napisal/-a:Jst sm ravno zdajle malo prelistala novi Cosmo, pa sem prebrala, da se bo kmalu prodajalo tudi vaginalne obročke, piše, da si ga vstaviš 1× na mesec. To se mi zdi dosti bolj praktično, nevem pa kako točno bo to šlo in koliko zanesljivo je. Jst, če se bom že odločla bom šla s tistim ginekologinji, da mi pove kako in kaj, pa, da pove kako se pravilno namesti.
Kaj pa ve mislite o tem? (To niti ne spada v temo o kontr. tabletkah)
Jaaa sm lih misnla vprašat če kj veste.. ja to bo pomojm treba prov do materničnega vratu potisnt. Čeprov bo isti hormonski drek k tabletke, sam nau možno pozabt vzet (no mrbit boš loh pozabla vn vzet po treh tednih??).
Sicer se mi fajn sliš, sam glede na to da sm itak šla s tabletk se mi pol ne sklada da bi to zdej jemala k so isto hormoni. Če bom šla pa nazaj na tabletke bom pa mogoče mela, sploh ker sm zadnje čase jemanja skoz pozabljala vzet, itd..
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Jaz mam tudi namen nardit premor, ampak po dopustuAngel girl napisal/-a:Jst mam zadnjo škatlco zdej Logesta, to še pojem do konca potem pa bom prenehala z jemanjem po kakih 2 letih. Moram prenehat zaradi zdravstvenih težav. Upam da ne bom mela prevelikih problemov in da se ne bojo vrnile vse tiste premočne krvavitve + krči itd.

I laugh at gilded butterflies.
-
- Kofetarica
no mene pa zanima kak je s tem če bruhaš pač ko jemleš kont. tablete...am piše da če bruhaš 3,4 ure po zaužitju te je tak kot da je nebi pojedel....kaj pa če bruhaš tam neki 6,7 ur po zaužitju tablete....pol se je že razgradila in je vse ok?
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
- Kofetarica
Najverjetneje ste že kje napisale, samo ne mi zamert, res nimam časa tolko strani brat.
Zanima me, tiste, ki jemljete tabletke Yasminelle, kako si prestavite menstruacijo? V navodilih ne piše najbolj jasno, ali si jo lahko prestaviš samo za en teden. Na primer: takrat, ko naj bi imela pavzo, jemljem še en teden, nato naredim pavzo. Je to možno? Brez nižanje učinkovitosti zaščite, seveda.
Dobila naj bi jo na morju, ker pa vas veliko pravi, da so se vseeno pojavljale krvavitve, sem mislila, da bi lahko sedaj podaljšala in bi se vse skupaj naslednji mesec prestavilo naprej.
Če katera razume kaj mislim
Zanima me pa konkretno za Yaminelle.
Hvala
Zanima me, tiste, ki jemljete tabletke Yasminelle, kako si prestavite menstruacijo? V navodilih ne piše najbolj jasno, ali si jo lahko prestaviš samo za en teden. Na primer: takrat, ko naj bi imela pavzo, jemljem še en teden, nato naredim pavzo. Je to možno? Brez nižanje učinkovitosti zaščite, seveda.
Dobila naj bi jo na morju, ker pa vas veliko pravi, da so se vseeno pojavljale krvavitve, sem mislila, da bi lahko sedaj podaljšala in bi se vse skupaj naslednji mesec prestavilo naprej.
Če katera razume kaj mislim

Hvala