Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Next (2007). To pa je film in pol! Cage je spet dokazal da je en najboljših.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Včeri pogledala Closer (Bližnji odnosi). Mene je prevzel.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

Closer je sicer star film...ampak je men bil tud specialni...Mam rada taksne stile filmov... :cool: :cool:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

gledala pirate 3... navdušena nad njimi. upam, da bo še četrti del. žalostna sem bila edino glede "mladoporočencev"... kruto - en dan na 10 let :cry:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Ravno iz kina. Gledala sm Ocean`s 13 :cool: . Fuuul mi je bil všeč, igralska zasedba je super, smešne fore, sama zgodba. res v redu!
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

V kino odgledla film Disturbia (superca je)...od zacetka si mislis, da je bol ali manj bedast...ampak se pocasi zacne odvijat res zanimiva zgodba...ma vredn ogleda..evo link kak priblizno je zgledal:

http://www.youtube.com/watch?v=8pVa-oEwrjQ
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Gledala hišo letečih bodal....favurite chinese movie ever!!! :D Mene je tok navdušu, da sm se na koncu skor zjokala!! Scenografija ena A!!!
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

^^ojoj, men je blo pa to kr neki-kostumografija 1A, ampak sama zgodba :eek: ! brez veze...
Drugač pa komi čakam zdej tisto Zlato rožo :gut: .

Pogledala sm Marie Antoinette. kaj pa vem :nixweiss: . glede na to, da kar dobro poznam njeno zgodbo sem od filma pričakovala mnogo več. sicer traja 1h85min, samo men se je zdel, da je bilo vsega konec v 10 minutah. Vse so nekak olepšal, nobene giljotine, nič :nein: . Sicer pa fantastična kostumografija(obleke, čevlji-ne vem kako so se notri znašle Allstarke, hrana :D, okolje in Kirsten Dunst je bla čis primerna za to vlogo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

mycosmogirl napisal/-a:Gledala hišo letečih bodal....favurite chinese movie ever!!! :D Mene je tok navdušu, da sm se na koncu skor zjokala!! Scenografija ena A!!!

heroj (hero) je na podobno tematiko narjen in je tudi fenomenalen. scenografija, kostumografija, fotografija, kadri...

poezija za oči res....
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Jas sn dans gledla Stomp the Yard (kao neki plesalci stepa itd..) in boli glava kolk tecn film...Pa sej je to dober ples pa vse..sam je res bil beda film sn se ful razocarala...ga torej NE priporocam :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

DOra. napisal/-a:Jas sn dans gledla Stomp the Yard (kao neki plesalci stepa itd..) in boli glava kolk tecn film...Pa sej je to dober ples pa vse..sam je res bil beda film sn se ful razocarala...ga torej NE priporocam :D

A ne? Ok, da prekinem downloadanje potem :)
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Jas sn ga sicer gledla se z dvema in sta bla enako razocarana ko jaz...ma pusti da se ti zdownloada..pol pa malo poglej pa ce ti bo tecn ga zbrises, ce ne pa pac ne...

Ma isti je kot vsi ti plesi,...s tem da je to nek smesn step kaj ga majo ti crnci ni ravno neki power ples...(pa na zacetku se je dokaj zanimiva zgodba) pol pa tecno...

nvm sej to je vse odvisno od okusa :cool:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Je katera gledala film Loving Annabelle?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Pred kratkim gledala Priceless (Hors de prix), The swimming pool in The sentinel.

Priceless: noro luškan filmček. Priporočam vsem, k si hočejo ogledat kaj za sprostitev in zabavo. Jz bi mu dala kr 10/10. :D

The swimming pool: Angleška pisateljica kriminalk gre na oddih in po navdih v hišo v Franciji, ki je last njenega založnika in hkrati ljubimca. Tam ji načrte po mirnih počitnicah prekriža njegova hči, ki ima vsak večer drugega ljubimca in navdih za knjigo se začne... :D Film je precej miren, a relativno napet.

The sentinel: uredu zadevica. Spet ameriški predsednik in spet ga hoče nekdo ubit. :) V njem igra tud "razočarana gospodinja" Eva Longoria in jo je tko štosno gledat s pištolo v roki...sm ves čas čakala, kdaj ji bo iz roke padla al pa bo ustrelila katerega od svojih. :rofl:

Vsi trije filmi so kul. Mogoče vam kot pomembno kritiko povem, da moj fant velikokrat med gledanjem filma zaspi, pri teh treh pa se mu to ni zgodilo niti za trenutek! :gut:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mash@ »

na Planetu sem zasledila, da je začel igrat Die Hard. A ni že mal staro vse skupaj... tko kt Rocky Balboa..mislm, ta film so šli delat čist brez veze. Kak glup scenarij, nč novga, sam Rocky je ves star in zguban. :lol:
Zaklenjeno