Tenis

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Joj ta Nadal in njegove tričetrtinske hlače... :lol: Upam, da ne bo zmagal in da ga bo kdo premagal še pred finalom :razz: , če ne ga bo pa itak Federer zmlel v finalu. :twisted:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Očitno nisem edina, k ji grejo 3/4 hlače na Nadalu na živce... :motz: Go Federer!!!! :tanz:
Uporabniški avatar
tonza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tonza »

Nadal je prov kjut s temi 3/4 hlačami, je vsaj neki posebnega, in nima tistih običajnih kratkih hlač.

Jst pa upam, da Federer ne bo zmagu oz. prišel do finala. :evil:
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Nadal kjut. :tot:

No, pustmo to, kdo je kjut in kdo ne, k to v bistvu sploh ni pomembno. Men grejo te njegove hlače pač na živce, k delujejo žensko, pa še skoz si jih iz riti vleče. :P

Komi čakam, da bojo spet kšne tekme, k tale dež je prov tečen madona. Federer je pravi Srečko Kosovel, ker mu je Haas predal tekmo (pa ne da ga ne bi zmazal za zajtrk :D ) in bo lahko počival. Danes bo po moje kr napet dan.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Sicer mam ful rada Nadala kot tenisača, ampak tele oprijete 3/4 hlačke so pa tud men mal smešne. :D

Od tistih, ki so še v igri, so moji favoriti Nadal, Đoković, Davydenko, Youzhny in Hewitt. Ful mi je žal za Ljubičića in Safina, ker sta bila med mojimi največjimi favoriti, sam Safin je mel mal nesreče - v 3. je igral proti Federerju in je mal predolg rabil, da se je začel pobirat. :?

Pri ženskah pa navijam za Jeleno Janković, takoj za njo pa za Henin, Mauresmo in Ivanović.

Drgač pa super za Srbijo, da so tud njihovi tenisači začeli prihajati v ospredje, imajo že tri top 10 tenisače in so mi vsi (Đoković, Janković in Ivanović) ful simpatični, da ne omenjam, da igrajo odličen tenis. :D

Me pa ful jezi, da Eurosport ne prenaša Wimbledona. :x
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Jaz tudi pogrešam prenose na Eurosportu. Dsf začne prenašat okrog štirih popoldne, ko je že veliko dvobojev mimo. Od dvanajstih do štirih pa igre na srečo :evil: Hvalabogu vsaj ni več Nemcev v žrebu - prvi teden so prenašali najmanj zanimive dvoboje, če je igral kak Nemec ...

Pri tipih upam, da bo zmagal Federer. Pri ženskah je veliko meni simpatičnih že izpadlo ... od preostalih navijam za Ano Ivanović. Če pa pride v finale Venus, pa navijam za Justine ...
Aja, pa še Marion Bartoli je ostala ... sploh je še nisem videla igrat, ampak recimo, če slučajno zmaga, tudi v redu. So mi všeč presenečenja.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Djoković oponaša Nadala, Roddicka, Federerja, Šarapovo ...
Za crknit smešno :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

No da slišim od vas punce,kateri od obeh finalistov vam je bolj všeč(vizuelno mislim),Federer ali Nadal? :D
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Federer...definitivno :D
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Pa fajn bi bilo,da zraven napišete tudi zakaj.No da jaz povem svoje mnenje,pa upam da me zdaj ne boste narobe razumele(sem povsem heteroseksualno orientiran).

Meni je pa bolj všeč Nadalov izgled,ki je tak indijanski oz. apaški tip človeka,dolgi lasje,nekoliko temnejša polt,mišice,....je pa definitivno Federer bolj simpatičen tip človeka,bolj nasmejan,zgovoren,...Nadal je malo preveč zadržan,predvsem glede na to,da je Španec,ki so vsi večinom zelo temperamenti :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pri meni je izgled vedno povezan s karakterjem in s celotno osebo.
Kateri mi je lepši, bi lahko ocenila le, če ne bi še nikoli gledala tenisa in bi mi nekdo pokazal fotki obeh. In nimam pojma, kaj bi rekla.

Tako sem pa definitivno za Federerja.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz sem tud za Federerja :scherzkeks: . Mi je blo ful hudo, ker je zgubil, ampak kot je sam reku, naslednje leto bo prišel nazaj. ;)
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Meni je bolj vsec Federer, ker so mi bolj vsec taksni tipi moskih, kot pa tak tip, kot je Nadal. Ceprav mi je vsec, ce ima tip temno polt, ampak meni v obraz Nadal ni niti malo simpaticen - ce ocenjujem zunanjost. Pa tudi nasplosno bi se raje odlocila za Federerja, ceprav se mi kot oseba tud Nadal ne zdi slab - pac koliko ga "poznam".
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

men je Federer tolk antipatičen, tak izraz na obrazu mi ma kot da ga srat tišči :rofl:
in obožujem 3/4 hlače na Nadalu k ma zmer tolk dobre....pa simpatičen mi je..tkod a zmer navijam za njega, kadar prot Federerju igra
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ok. celja

Neprebrana objava Napisal/-a singing*girl23 »

GO fedex, go fedex!!!1000% za rogerja!!!
Odgovori