Tenis

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tenis

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

A je tu kaka sorodna duša? :D

Trenutno poteka Grand slam v Avstraliji, hvalabogu, da sem fraj in sem si lahko bioritem prilagodila....
Navijam za ruske tenisačice, pri moških pa za Federerja, ki je itak najboljši, pa Nadala in Safina, ki ju žal ni v Melbournu...
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Sem ga trenirala 11let ja :). Fanica Moye also :).
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Rogeeeeeer!!! :love:
Obožujem tenis, treniram ga že od 5 leta naprej in to je nekaj najboljšega, kar počnem v življenju.
Spremljam VSE Grand slame, od prega do zadnjega, in pošteno bentim, ko je Wimbledon, ker Eurosport iz pitajbogakakšnih razlogov ne predvaja dvobojev.

Pri ženskah nimam neke favoritke, mogoče bi izpostavila edino Justine Henin-Hardenne, ker tist njen enoročni bekend je pa WOW in pa Šarapovo, ki ima lepo tehniko igranja!

Pri moških pa...sj prva vrstica mojega posta vse pove. Roger je nekaj najlepšega, kar ima lahko tenis. Genij z loparjem, žogico, igriščem...enostavno WOW. Najbolj sm bla žalostna, ko je Sampras nehal igrat, ampak je Federer tako dober nadomestek, da je joj. Obožujem ga, obožujem njegovo igro, njegov slog, njegovo obnašanje na igrišču...POPOLNO! :D

Hihi, kakšen izliv je bil tole.... :D
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

kurnikovo je blo fajn gledat tudi ko je zgubljala, no sej ponavadi je zgubljala :D
šarapova :zustimm:
sicer pa nism nek tenis navdušenc, raj gledam kej bolj zanimivega.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Haj, Anchi :)
Federer res tako obvlada, da ga moraš občudovat... čeprav je imel včeraj kar probleme s Haasom.
Pa tudi Šarapova je danes ponoči srala- za premagat Justine, bo morala kaj več pokazat. Ima pa letos ful lepo oblekco od Nike, tako lolitkasto, ji ful paše...
Meni je všeč tudi Dementjeva, samo za njo gledat, moraš imet živce. Včasih je fenomenalna, spet drugič pa živ obup.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Anchi napisal/-a:Hihi, kakšen izliv je bil tole.... :D

Anči je vaditeljica tenica, tko da veste :!: :D (baje da "skor" trenira tino pisnik ja ja točn tko)
Tko nekak...
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Jaz tudi ne maram tega športa, čeprav ostale pa še kar nekak lahko spremljam :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Jst sem pa veliiika fanica Hewitta. :razz: :D Ne maram pa Federerja. :D Jst tud skkooooos spremljam tenis, vsak turnir, Grand Slam, zdej sem že prou pogrešala tenis, ker ga ni blo tolk časa, sam na srečo je zdej Australian open. :razz: Drgač pa ne igram tenisa, sej se bom počas naučila.
Let the good times roll.
.:fiona:.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a .:fiona:. »

meni se pa zdi tenis čist ok šport.. tut gledam ga včasih po tv, ampak igrala ga pa nisem še nikoli v lajfu :D
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

men je tenis ful uredu.. ga igram doskrat :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
Valie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Valie »

Priznam, tenis je zakon :) Gledam vse grand slame, pa še kšn vmesn slam :)

Moški-hewit, samo letos je s tisto obrito glavo juuuu... PA roger itak. Kot je ze ena napisala, njega gledat je poezija... :eek:

Ženske- Šarapova+ use ostale, samo da ni lindsay al pa mauresmo-njiju pa res ne prenesem :x

Sama sem pa igrala, ko sem bla mlajša, pa letos bom verjetno začela ligo špilat-občinsko valda :) Upam, da se ne bom preveč osmešla!!
Brez včeraj, ni danes
suede
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suede »

Hewitt - definitivno zakon!! Drugač pa od upokojenih tenisačov je Sampras zame največji car teniških igrišč (poleg Mcnroeja).
Amicus fundus rarus!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Moj avstralski bioritem je pogorel na celi črti, sem mislila vstati ob 7 in gledat posnetek nočnih tekem, potem pa dalje, pa sem zaspala :( Zdajle se pa ravno Federer muči z Davidenkom, upam, da bo.
Od teh štirih, ki so ostale, sem vsekakor za Šarapovo, čeprav tudi Mauresmo privoščim, ker ni še nobenega Grandslama dobila. Objektivno imata pa po moje največ šans Belgijki...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jao, tenis je tko lušno gledat, kr je večina tenisačev hudih. :twisted:
Men je en španc ful luškan, sam nimam pojma kak mu je ime. :)
Anja321
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja321 »

jz tut kr spremljam tenis, mi je čiiist hudo gledat, tut trenirala sem ene 5 let :zustimm: navijam pa za andy roddicka :flower:
Odgovori