London
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
London
London me je fasciniral, sem vidla že nekaj koncev sveta, pa se mi je še vseeno zdel zanimiv, sploh je pa mentaliteta otočanov povsem drugačna kot naša. Javni promet imajo organiziran v nulo in res ne potrebuješ avta, da bi kam šel ker so vse povezave res dobre in hitre....Pa za shopping je tud primeren, seveda rabiš mal debelejšo denarnico...
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Jz letim 14. feb., karte sm rezervirala enkrat decembra, pa sm tud dala vse skupi okol 15 kosov.
Sam so pa zajebal, ker sm mogla pol še dodatno plačat en davek, k so ga uvedl pr angleški vladi od 1.feb. naprej. Tko da sm mela v bistvu že kupleno in plačano karto, pol pa kr naenkat, če tega ne plačate, obstaja možnost da vam ukinemo let. Mislm, halo. 

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Jeej js sm tut ful navdušena nad Londonom...ne vem zakaj sam Velika Britanija me je že od nekdaj na splošno ful fascinirala
Nikol nem pozabla ko sm šla pred tremi leti (žal sam za 3 dni) v London pa smo se najprej peljali na observatorij v Greenwich pa sm pol s tistga griča zagledala London...to je bil ful dobr filing...
Drgač pa nameravam it še v London pa tut drugod po Angliji, ko se moje finančno stanje mal izboljša:D Pa ko bojo počitnice...

Nikol nem pozabla ko sm šla pred tremi leti (žal sam za 3 dni) v London pa smo se najprej peljali na observatorij v Greenwich pa sm pol s tistga griča zagledala London...to je bil ful dobr filing...

Drgač pa nameravam it še v London pa tut drugod po Angliji, ko se moje finančno stanje mal izboljša:D Pa ko bojo počitnice...

Mmmm ravno včeraj sva se vrnili iz Londona ... in ja mislim, da imava novo ljubezen ...
Ubistvu sploh ne znam opisat kaj mi je blo tko zlo ušeč, k me vsi sprašujejo ... ampak jst pač obožujem ta veliiikaaa mesta, kjer je vedno polno ljudi, polno različnih ras, jezikov, tok enih različnih kultur.
Da o svobodomiselnosti sploh ne govorimo ... mm
Vedno se nekaj dogaja, povsot je množica ljudi, vedno je živahno na ulicah, na avtobusih ...
Drugač sm se pa zaljubila v Hyde park in pa v Primrose hill ponoči
Najlepši razgled na cel London.
Kar se šopinga tiče pa sploh nimam besed, ker tuki pa najdeš lih use kar ti srce poželi ... ni da ni ... Oxfort, Carnaby, Camden town, Soho, Harrods

Ubistvu sploh ne znam opisat kaj mi je blo tko zlo ušeč, k me vsi sprašujejo ... ampak jst pač obožujem ta veliiikaaa mesta, kjer je vedno polno ljudi, polno različnih ras, jezikov, tok enih različnih kultur.
Da o svobodomiselnosti sploh ne govorimo ... mm

Drugač sm se pa zaljubila v Hyde park in pa v Primrose hill ponoči

Kar se šopinga tiče pa sploh nimam besed, ker tuki pa najdeš lih use kar ti srce poželi ... ni da ni ... Oxfort, Carnaby, Camden town, Soho, Harrods

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
- Cosmopsiho
js sm bla že 2x po tri tedne u angliji
... pa obakrat sm stanovala vsakič pr drugi družini pa mi je blo reeees lepo
...sm hodla tut u šolo tja pa so bli tak prijazni pa to ...
bla sm tut na koncertu Live Aid pa to ... ma noro vam rečem res ... hehe bla sm pa glih takrat u ang k so ble eksplozije pa se angleži v okolici niso nič kaj velik sekiral...žalovali so za svojimi ljudmi ampak panike pa niso delal ... pač svoj način hehe
I love England
anglija mi je ful lepa, majo drugačn stil življenja od našga ... u bistvu so čist kul ljudje sam mal so...kak bi rekla... prikupno zmešani
... njim je važno da majo svoj krompirček (čist stereotipsko sm zj to napisala) ...
če bi lahko pa če bo kje kaka šansa grem takoj tja doštudirat res
... če maš šanso pejt
upam d mi letos septembra rata it u london za en teden in to bom sam po muzejih in takšnih in drugačnih znamenitostih hodla
drgač sm pa bla enkrat u Torbayu drugič pa u Brightonu pa je ful fain
go for it

bla sm tut na koncertu Live Aid pa to ... ma noro vam rečem res ... hehe bla sm pa glih takrat u ang k so ble eksplozije pa se angleži v okolici niso nič kaj velik sekiral...žalovali so za svojimi ljudmi ampak panike pa niso delal ... pač svoj način hehe
I love England

anglija mi je ful lepa, majo drugačn stil življenja od našga ... u bistvu so čist kul ljudje sam mal so...kak bi rekla... prikupno zmešani

če bi lahko pa če bo kje kaka šansa grem takoj tja doštudirat res

upam d mi letos septembra rata it u london za en teden in to bom sam po muzejih in takšnih in drugačnih znamenitostih hodla

drgač sm pa bla enkrat u Torbayu drugič pa u Brightonu pa je ful fain

go for it

-
- Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a:fish'n'chips!kafrca napisal/-a:... njim je važno da majo svoj krompirček (čist stereotipsko sm zj to napisala) ...
jop valda tist njihov fish and chips ... holly crap

pa res so ponosni na makarone k plavajo v omaki

se dobr d sm jim pokazala kak se normalna SLOVENSKA solata s kisom pa oljem pa z normalno količino soli naredi

^^ Hahhaha kok sm se pa zdej nasmejala, ker mi je lih danes en model, k študira v Londonu razlagu in travmiru, da oni pa sploh ne znajo narest solate
, da je k papir al pa karton, čist brez okusa in kok pogreša pravo slovensko hrano ... LOL
Ma jebeš solato, v Londonu se hod za zajtrk, kosilo in večerjo v Burger Kinga ...
Drugač pa London je svinjsko drag ... nemarno drag, ampak mi ni žou nobenega funta, niti zadnjiiiihhhh 30, k sva jih dale za taksi, k naju je valda na tegnu kokr je se da najbolj nategnt ...

Ma jebeš solato, v Londonu se hod za zajtrk, kosilo in večerjo v Burger Kinga ...

Drugač pa London je svinjsko drag ... nemarno drag, ampak mi ni žou nobenega funta, niti zadnjiiiihhhh 30, k sva jih dale za taksi, k naju je valda na tegnu kokr je se da najbolj nategnt ...

Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Hja res je vse drago, ampak je pa tut res, da maš tm vse kar ti srce poželi ... jst takih trgovin in toookk različnih stvari še nism vidla nikjer ... pa sm bla totalno naudušena nad šopingom v Španiji, ampak tole je pa kar se šopinga tiče še večji raj
Tko, da če maš dinarčke pol sam via London pa si lahko kupiš res čist vse kar si zaželiš ...

Tko, da če maš dinarčke pol sam via London pa si lahko kupiš res čist vse kar si zaželiš ...

Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
kafrca napisal/-a:^hehe učas te more kdo nategnt hudo d pol k te edn fain d vešlol kako sm zej izjavla
am ja London je katastrofa glede cen, sam se da prežvet če razmišlaš pa če nis prevč lačen...
sej jedli bomo doma
če misliš za hrano; recimo kruh pa te "dnevne" izdelke se ti splača zvečer kupvt k je ful pocen (razn č nis preveč zberčna pa n maraš en dan starga kruha); d dam z primer jst sm kupila 5 žemljic za približno 80 starih tolarčkov
London je preprosto super..js ene stvari ne najdem , ki mi ni bla všeč.
Men se tut cene vsaj tam kjer sem bla jaz, niso zdele neki večje od naših...Drugač bom šla pa sigurn še x-krat v London. Pa rada bi šla za ene pol leta dol, da se vsega nagledam, čeprav ko sem bila lani, sem bila 4 dni in sem tut dost stvari vidla.