Mene pa zanima, ka moške najbolj vzburja... ampak tuki odmislimo sex... Lizanje, grizenje... katerih delov telesa? Kaj jim je najbolj ušeč?
 Mene pa zanima, ka moške najbolj vzburja... ampak tuki odmislimo sex... Lizanje, grizenje... katerih delov telesa? Kaj jim je najbolj ušeč? 
Hvala za odgovore

priidni botte***
 priidni botte*** Mene pa zanima, ka moške najbolj vzburja... ampak tuki odmislimo sex... Lizanje, grizenje... katerih delov telesa? Kaj jim je najbolj ušeč?

priidni botte***
 priidni botte*** 

pero26 napisal/-a:Hm ja meni je zelo všeč fafanje pa da ga ženska lepo vleče ( kar tko mal močneje ) in drka malo zraven. Potem mi je všeč striptiz, erotična masaža, masaža stopal, nežno božanje, da mi da ženska prstek v ritko, da se mucka ob meni ... ma ne vem že če zna lepo in nežno govorit to moje možgane vzburja.
Drugače mi je fino recimo ga dat pred fafom tud v kako marmelado al kaj takega, pa seksat v uniformi, lizat tačke bejbiki, njo masirat po njenih erogenih conah, seksat v nogavicah, seksat žensko v ritko ko ma gor petke itd. Ja dost stvari sem prav mal fetišistek.
 keri izrazi
  keri izrazi