Moške erogene cone

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
smoTka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod tremi zvezdami

Moške erogene cone

Neprebrana objava Napisal/-a smoTka* »

En lep pozdrav vsem! :D Mene pa zanima, ka moške najbolj vzburja... ampak tuki odmislimo sex... Lizanje, grizenje... katerih delov telesa? Kaj jim je najbolj ušeč?
Hvala za odgovore :D :D priidni botte***
pero26
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pero26 »

Hm ja meni je zelo všeč fafanje pa da ga ženska lepo vleče ( kar tko mal močneje ) in drka malo zraven. Potem mi je všeč striptiz, erotična masaža, masaža stopal, nežno božanje, da mi da ženska prstek v ritko, da se mucka ob meni ... ma ne vem že če zna lepo in nežno govorit to moje možgane vzburja. :)

Drugače mi je fino recimo ga dat pred fafom tud v kako marmelado al kaj takega, pa seksat v uniformi, lizat tačke bejbiki, njo masirat po njenih erogenih conah, seksat v nogavicah, seksat žensko v ritko ko ma gor petke itd. Ja dost stvari sem prav mal fetišistek. :)
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vegetius »

Igranje s korenjakom je vedno všečna zadeva, še posebej, ko gre za predigro.

Drugače pa izredno vzburja tudi položaj 69 in kakšno izredno sexy perilo - mogoče tako, ki je kar za pojest :cool:
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Vegetius napisal/-a:Igranje s korenjakom je vedno všečna zadeva

:lach: Kako lepo si se izrazil.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

pero26 napisal/-a:Hm ja meni je zelo všeč fafanje pa da ga ženska lepo vleče ( kar tko mal močneje ) in drka malo zraven. Potem mi je všeč striptiz, erotična masaža, masaža stopal, nežno božanje, da mi da ženska prstek v ritko, da se mucka ob meni ... ma ne vem že če zna lepo in nežno govorit to moje možgane vzburja. :)

Drugače mi je fino recimo ga dat pred fafom tud v kako marmelado al kaj takega, pa seksat v uniformi, lizat tačke bejbiki, njo masirat po njenih erogenih conah, seksat v nogavicah, seksat žensko v ritko ko ma gor petke itd. Ja dost stvari sem prav mal fetišistek. :)

:lol: keri izrazi :lol:
pa ne vzet kot žalitev!!! :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Kosmo_s_Kjem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kosmo_s_Kjem »

Jst pa sam upam, da pol tista marmelada ni v javni uporabi :D :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ljubkovanju vratu ... moj se vedno najež in mu to res z veseljem delam, ker se ne naveliča in vem, da mu je božansko :P pa božam ga po roki gor pa dol nežno lepo s prstom in mu tud sede. mal probavej, pa boš vidla :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Večina mojih je bla zlo občutliva po vratu ... In zdej sm se tega "nalezla" še jst. :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Sicr nism moški, mislim pa da je vrat tista točka, ušesa ( seveda spet odvisno od posameznika ) in pa masiranje trebuščka oz. malo nižje ;) .

Lp
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Moj ma res občutljiva ušesa :)
Drgač pa klasika, poleg vseg atipičnega še vrat, notranja stran stegen (sam tle je še full žgečkljiv :D ) pa trebušček :wink:
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

Vegetius napisal/-a:Igranje s korenjakom je vedno všečna zadeva, še posebej, ko gre za predigro.

Drugače pa izredno vzburja tudi položaj 69 in kakšno izredno sexy perilo - mogoče tako, ki je kar za pojest :cool:

:lol: :lol: bi napisala enako.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Aloha napisal/-a:Večina mojih je bla zlo občutliva po vratu ... In zdej sm se tega "nalezla" še jst. :)

enako :ja:
Uporabniški avatar
smoTka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod tremi zvezdami

Neprebrana objava Napisal/-a smoTka* »

FuuuL vam hvaLa za odgovore, ko ste mi res pomagaL :D lahk še tut date kake predloge aL pa kej :razz: :razz: pridni bit**
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Mojmu paše, da mu direktno pokažem kaj si želim! Tako, da prav velik predigre njemu ni všeč, ker ga vse žgečka :D Tako po vratu, kot po notranji strani stegen.. Meni je pa všeč, da me po vratu grizlja :wink:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
choko girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a choko girl »

Pri mojemu so na samem vrhu bradavički, popek in področje okrog njegovega prijatelja :)

Vrat, notranjo stran stegen in podplate pa moram bolj pri miru pustiti, ker je izredno žgečkljiv.
Odgovori