bazeni

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

uh, zanimivo. 10€ se pri takem znesku že pozna.

glede klora boš pa tudi videla, kak pa kaj. čez dan dva ga več ne boš tako vohala. voda normalno še ostane klorirana, pa tudi vonja še bo nekaj, ampak ne bo prehudo. razen, če si mogoče alergična na klor.

aja, pa ne ga direkno ovohavati. npr., ko odpreš tisto pakungo v kateri ga kupiš. sem enkrat mela nos preblizu, pa me je cel dan peklo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja evo točno to sm jst dons nardila ko sm hudiča odpirala...nos preblizu in mi je tko v fris švignu tist močn smrad da sm vseskupi po tleh spustila :D :roll:
pol sm šla pa navodila rat da vidm če bom slučajno skup padla al pa kej :D
no jst upam da se bo tole res razsmrdel.... :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jst mam tut tega z napihljivim robom, bazen je srebrn, rob pa moder.. samo moj je velik 5,5m x 0,9 m.

mi mamo klor skos notr s tem da mamo pol še ene tekočine prot algam, pa en uravnovalec pH-ja... aja pa še en klor v pesku pomoje.. ma ne vem celo škatlo ma mtka :)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Punce, kok ste pa kej dale za bazenčke?? Js bi ga tud (pod pogojem da se naujo sosedov otroc not kopal pol :x ).
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

naš je biu lan v baumaxu znižan iz 80.na 40 bivših tolarjev :)
s filtrom, lojtro, vse v glavnem...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Kul.. kok je pa velik pol?
Men so ful vgradni všeč sam k nimam 1000 € trenutno.. sicer pa bi ga itak zazidal če bi ga dal v zemljo pa lepo ploščice... do takrat pa loh sam sanjam o bazenu v tleh :)
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja zdele so neke akcije da so ti vgradni bazeni mal čez tisoč evrov.. sam so bl švoh pomojm.
Uuu a mate še masažo not?? Js bi tud.. mm. Verjamem da je fino bazen met ja, js bi bla po cele dneve notr sploh če bi bil primernih dimenzij za plavanje :ja:
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

densy napisal/-a:naš je biu lan v baumaxu znižan iz 80.na 40 bivših tolarjev :)
s filtrom, lojtro, vse v glavnem...

:eek: kaj?? si mislila €?

naš je velik 366cm x 76 cm in je bil v akciji za malo manj kot 12.000 SIT.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

*SweetGirl* napisal/-a:^^ajaa to so verjetno tisti tanki, ko pač skopaš luknjo in ga daš noter al kak se naj izrazim :D iz baumaxa/obija?Jaz če ga ne bi meli bi si onega malega otroškega kupla, sam tam moreš vsak dan par x vodo menjat, ker se ti v 2eh urah ne 35 stopinj segreje :lol:

Jaz sem mislila pač ceno za zidanega :D Drugač pa so cene bazenov na netu par x nižje, kot pa pol dejanski stroški, ker pol je treba vse posebej plačat- izkop, delavce, rob bazena (npr. marmor), ureditev okolice, solarna folija,... pa pol tut odvisno kolk maš lući noter, pa masažnih šob pa če maš tisti protitočni sistem pa še kaki slap pa bla bla... skratka pač preveri, če teh 1000 evrov res pomeni pol 1000 evrov ;)

ja to itak pride več, tud če kupiš vgradnega in ni treba zalivat z betonom, moraš še vedno luknjo kopat :D Sem mislila te iz Obija drugač ja ;)
Men je met bazen vedno želja bla.. Loh bi ga ubistvu mel, glede na to da se fotr bavi z zidarstvom in mu ne bi bil problem pomojm kej tazga narest, sam se nobenmu ne utrne da bi kej tazga zrihtu.
Zdej smo se menl da bi kupl tega k je v Sparu, je 350 x 90 cm mislim da, s črpalko in lestvijo.. Za eno dokaj pošteno ceno, se mi zdi. Bomo sicer še vidl, sam če bodo take temperature kokr so zdele par dni pol bomo crknl če bomo brez bazenčka.

Kok mate pa vi pol temperaturo v bazenu? A mate velik masažnih šob pa tega? Joj sej sm ti čist jealous. Sam kokr sm že rekla, pr ns je slaba stvar tega da bi mel bazen to, da bi sosedovi mulci skoz not hodil. :roll:
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

morje ali bazen ... smešna primerjava ... vsekakor zmaga morje.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

No mi ga bomo menda kar kupil, če ga bodo še mel.. neki bom dala clo jaz zraven, smo pa rekl da sosedovi forci naujo smel not hodt (sploh ker bo pomojm clo na terasi, pol pa itak nimajo šans da grejo notr...). Pa še mt ga je nečakinji moji oblubla, in je dans z morja pršla in vprašala če je že bazen, joooj :D Hehe.
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

uf,domači bazen. to je pa čisto nekaj drugega... :D
Odgovori